4 λεπτα που κανεις δεν θα μου επιστρεψει. η τιμωρια σου σοδα θα ειναι ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ αφιερωμα στο goat, ετσι, επειδη εχω ωρες για σκοτωμα μεχρι να παω για υπνο. χωρις αξιολογικη σειρα λοιπον, βαμος:
- η λεσλι κερδισε την θεση της στο ζηλευτο τοπ 5 γιατι πρωτον κανει Κινησεις στο ιντρο, κριντζυ βεβαια, αλλά ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, δηλαδη εκει που σκανε τα ντραμς. επισης το ισπανικο που πεταει εξαφνα μεσα στο γκώουτ κατι μου κανει, μ εξιταρει τον καρνάβαλο...
- εχω ιδιαιτερη συμπαθεια κι αγαπη για τις μπαντες που τα μελη τους ειναι περισοτερα απ τους θεατες. ΑΚΡΑΙΑ χαριτωμενη η θειτσα και οι κουστουμιές της μπαντας. ο φιλος με το ψαθινο καπελο δινει 1,05 στο στοιχημα οτι εχει κεφαλια παιδιων στον καταψυκτη του.
- εδω απλα μ αρεζει εντονα η φιλενάδα με το μαυρο μπλουζακι. θα επρεπε να ειναι ληντινγκ βοκαλιστ, αλλά σιγουρα την εφαγε το κυκλωμα, η γιαγκουζα, οι τραιαντς κλπ. επισης θετικο οτι ο ντραμερ ξερει τι κανει κι επιπλεον μοιαζει με τον τζετ λι.
- τωρα που ειπα ντραμερ, ενας σημαντικος αθρωπος (εγω συγκεκριμενα) εχει πει οτι η δυσκολοτερη δουλεια σε μια μπαντα ειναι τα ντραμς. παρε και μια ντραμ βερσιό λοιπον για να ισιωσεις. φλώουλες. κι εχει και το ατου οτι δεξά φαινεται η Θεα Ρονι και το σόι της.
- λαστ, μπατ ασφαλως νοτ ληστ και ΜΑΚΡΑΝ η τραγικοτερη, αυτη δω χαμω. πρεπει να το δεις για να το πιστεψεις. ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ. δεν θα πω κατι για τον φροντμαν, δεν κλεβω εκλησιες, νυχτιατικα κιολας. απλα θωτς εντ πρέιερς για τον τερμα δεξά οπως βλεπουμε, αριστερα απ τον ληντ σινγκερ δηλαδη, φιλο που ειναι ο πιο χοντρός και ο πιο γέρος της μπαντας και διαολε, καταληγει σχεδον συμπαθης μεσα στην αυτοκαταστροφή του. α, να πουμε και κατι σοβαρο (αληθεια τωρα??). μ ενθουσιασε η μπαλαρινα. γηινη, κανονικη φατσα και μακρια απ τα ατροφικα προτυπα της "κανονικοτητας". θα θελα να παμε για γρανιτες (οχι το πετρωμα ρε, το παγωτο).