Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Untitled.jpg

τι ωραιες οι διαδρομες στη μουσικη και τι ομορφα που δενουν διαφορα πραγματα με αορατα νηματα.
οπως προειπα σε αλλο θρεντ, παρακολουθω μονορουφι (τελειωνω αποψε) το τεντ λάσο. που εκτος των αλλων εχει καταπληκτικο σαουντρακ επισης. κι ακουω σε μια στιγμη 5-6 νοτες σε καποιο επεισοδιο (οι καναγιες παιζουν λιγα δευτερολεπτα, ουτε ρεφραιν ουτε τιποτα) και μενω αφωνος. μ αρεζε. πολυ. με τα μαντ σκιλζ μου ξεχυνομαι στο νετ και βρισκω οτι το Ασμα λεγεται Waving flags απο τους British Sea Power...
μα μια στιγμη, αυτοι οι τυποι ειναι (οκ, το θυμομαντε το ονομα, αλλα τσεκαρα καλου κακου στο γουικι) που εγραψαν Την Υπεροχη μουσικη στην Αρχιγκοτάρα Disco Elysium....
πολυ χαρηκα νυχτιατικα.
Ιδού:

EDIT: Ενημερωτικά, ο Άνγκους προσπαθεί να ξεκλειδώσει κάποιο ατσίβμεντ, δεν εξηγείται αλλιώς.

Πάρτε κι ένα ακόμα πριν φύγω για πλατσούρισμα, κομματάκι σεξουαλικότερο.

Ελιόν, μη ντρέπεσαι, μ'αυτά μεγάλωσες, ποζεράς άνθρωπος, αυτά αγαπάς. Άσε τα κούλ πιτσιρίκια να κουρεύονται.

#ΓεροντίλαUberAlles #Περήφανα40 #ΠρόλαβαΤηνΠροInternetΕποχή

Κι εγώ κατέβαινα από το βουνό και έπιασα το κάτωθι από κάποιον κρατικό σταθμό

Τσίριζα σαν κοριτσόπουλο, αφήνω και την καραφλοχαίτη μου το τελευταίο διάστημα, κορίτσα ετοιμαστείτε να μπούμ' στο τούνελ τς αγάπς!

Για να κανω και το ρεφερενς στον Χέλλιον, το πάω για steve smith σε κανα 4μηνο

Hellion, μην ακους τι λενε οι αλλοι. Σημερα, μια κορασιδα με ταιριαξε με τον Joker, τον καλο τον Joker, τον φοινικα ναουμε, και επαθα σοκ.
Ο κουνελος! ο μιστερ χαμογελαστος και με σουπερ εγκεφαλικα φρενα....Joker? απο που το εβγαλες αυτο;

Το ανεκακι ειναι ΟΚ

Οταν παταει Like ο Admiral ειναι σαν να σου κανει like ολο το forum, μαζι με τα bot και τους επισκεπτες.

Το Αννεκακι είναι η μόνη γυναίκα που με πήρε αγκαλιά και μου σηκώθηκε.
Ήταν κάτι που έπρεπε κάποια στιγμή να το μοιραστώ. Το είχα βάρος στη συνείδηση και στο παντελόνι

Back