Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ήταν όλα έτοιμα για τη συναυλία, είχαν εξασφαλίσει ότι δεν θα πάρουν εισιτήρια οι scalpers και δυστυχώς έγιναν τα άσχημα με τη βομβιστική επίθεση και ακυρώθηκαν τα πάντα.

Δεν περίμενα ποτέ να μου αλέσει καποιο ιαπωνικο metal συγκρότημα, γιατί η ιαπωνικη γλώσσα είναι απαίσιά, αλλά οι ningen isu έχουν γράψει αρκετά καλά τραγούδια, που δεν μοιάζουν λες και ξεπήδησαν από anime. Επίσης αρκετά βασίζονται σε βιβλία.

Mέλβινς, Φουμαντσού, τώρα θέλει και κανένα Καθήντραλ να ολοκληρωθεί το ξόρκι.

Ρε, Ντόμινε-Αβαντάζια ΛΙΩΝΑΜΕ με τον αδερφό μου στο Λύκειο. Πιστεύαμε κιόλας πως γαμούσαν ασύστολα και πως ήταν μεγάλοι ροκστάρς. Ήμασταν αφελείς :D

Πάμε τώρα σε κάτι ζωντανό και βρώμικο :

Ρε, Ντόμινε-Αβαντάζια ΛΙΩΝΑΜΕ με τον αδερφό μου στο Λύκειο. Πιστεύαμε κιόλας πως γαμούσαν ασύστολα και πως ήταν μεγάλοι ροκστάρς. Ήμασταν αφελείς :D
ε domine δεν βγαλανε και αλλο καλο αλμπουμ. αυτος ειναι μονο. avantasia καμια σχεση τα μετεπειτα με τους δυο πρωτους. βεβαια ο τομπιας ηταν και ειναι ταλενταρα. τωρα για ροκσταριλικια και γαμαμε αυτα πεθαναν στα 80'ς απλα καποιοι δεν θελαν να το συνειδητοποιησουν.

(btw και εγω παιζει να ημουν γυμνασιο η δημοτικο. δεν θυμαμαι)

Στοιχειωμένο. Έπαιζε soundtrack στο Nine Perfect Strangers και σκάλωσα άσχημα.

Τον τελευταιο καιρο, σε random στιγμες, παιζει μεσα στο μυαλο μου αυτο το μετα-χριστιανικο σπιριτσουαλ και οδηγος συνειδητης αναζητησης μεταιχμιων παραπλανησεων και γηινων απολαυσεων που οδηγουν στην αρνηση.
Εαν κανω την πρωτη δοση του εμβολιου θα ακουω τους ασυρματους των τανκερ και με την δευτερη θα μπορω να υποκλεπτω κρυπτογραφημενες πληροφοριες, απο στρατιωτικους δορυφορους που θα κανουν αυτοματη αποκρυπτογραφηση οποτε ανοιγω το blue tooth στο κινητο.

Starman waiting in the sky
He'd like to come and meet us
But he thinks he'd blow our minds

xm.jpg

Πάμε λίγο ινδικό τραπ-ραπ

Back