Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Στο ίδιο μήκος κύματος

Μιας και πιάσαμε τα ποτά και τους κήπους της Εδέμ

Ο Θάμνος και η τρελοπαρέα του κοντά σας για ένα αξέχαστο μισάωρο.

O Duff McKagan, αν και τον εφαγαν οι καταχρησεις, πρεπει να ηταν ο πιο ταλαντουχος της τρελοπαρεας με τα πιστολια και τα ροδα.
παιζει ολα τα οργανα και σε συνεντευξεις του που εχω παρακολουθησει ειναι πολυ cool-σεμνος τυπος και εχει ωραια πραγματα να πει για την μουσικη. αυτο φαινεται και τοτε που επαιξε στους Neurotic Outsiders. κωμωδια.

Αυτό θα χορεύει ο μακαρίτης

Η περίπτωση Τσοχατζόπουλου είναι χαρακτηριστική : σε κάθε λυκοπαρέα, τα τζιμάνια μυρίζονται τον τοίχο να έρχεται κάποια χρόνια πριν. .........

Δεν ξερω γιατι, απο την στιγμη που διαβασα την ΠΑΣΟΚΙΚΗ αναλυση του Borracho, μου ερχονται συνεχεια διαφορα riff-ακια απο Whitesnake... WTFsnake. Τι ειδους JuJu ειναι αυτο;
Αυτο ειχα να το ακουσω απο τοτε που ημουν 12 χρονο. με εχει πιασει νευρικο γελιο.

Θαμπς απ για το μπροστά από την εποχή του κοινό που τηρούσε τα μέτρα κατά του κοροναϊού 5 χρόνια πριν. Μου κάθεται στο λαιμό όσο να 'ναι το καθιστός σε συναυλία. Μία αντιδραστικιά κάτι πήγε να κάνει στο 1'20 αλλά το ξανασκέφτηκε.

Last edited:
Θυμάμαι κακοπροαίρετους να λένε για τους ΓΚΑΝΖ όταν βγάλανε το ΣΠΑΓΚΕΤΙ ότι δεν είχαν έμπνευση, όλοι θέλανε νέο άλμπουμ και όχι διασκευές και λοιπές μλκς. Προσωπικά είχα ερεθιστεί άσχημα με την κυκλοφορία, το ζουμερό εξώφυλλο, τα πάντα. Η μία διασκευή πιο γαμηστερή από την άλλη κι επίσης γνώρισα μπάντες που δεν είχα την παραμικρή ιδέα για την ύπαρξή τους στην πλειοψηφία των κομματιών.

Ώρα καλή..

Back