Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
πω ρε φιλε, αυτο το ριφ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΦ....
μεξικανικο χωριουδακι, ξυλινο μπαρ, τσικάνες με εκπληκτικα ματια και μπουστα να κουβαλανε μπυρες και ποτάρες.... ταξιδι....
a mariachi band begins to play.....

εχασα την μαχη αλλα οχι τον πολεμο. Συντομα τα μαζευω και γυριζω στο Ελληνικο σπιτι. παραιτηθηκα γιατι ενα τσαμπουκα τον εχουμε.

το κομματι που ολα τα σχολια εχουν ως θεμα το solo του Bratta.

Το χα ακούσει από πολύ μικρός αυτό το τραγούδι και δεν ήξερα πως λεγόταν. Νόμιζα ότι ήταν κάποιο τραγούδι που παίζαν στα Saloon της Άγριας Δύσης και απλά έμεινε.

Τελικά από τύχη έβαλα να δω το The Sting πριν 3 μέρες και ΠΑΓΩΣΑ ( wink @ Lelos) :
α) με το που ακούστηκαν οι πρώτες νότες της σύνθεσης στους τίτλους αρχής και
β) με το πόσο ΤΑΙΝΙΑΡΑ είναι!

Απίστευτη ταινία!

Last edited:
Προσωπικά το θεωρώ από τα καλύτερα τραγούδια που έχουν περάσει από τον διαγωνισμό και είναι ένα από τα αγαπημένα μου εν γένει. Κάτσι, ανεβαστικό και με ταιριαστή φωτογραφία αν και εντάξει εκεί με την περιστροφή ήταν ξεκάθαρα "Κοιτάχτε τι εφφεδάρες έχουμε εμείς οι Ρώσοι"

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας είναι ότι το παρακάτω λάιβ έλαβε χώρα λίγες ώρες πριν γεννηθώ. Ίσως το έχω ξαναπεί, αλλά δε γαμιέται..

τι κόμματος ρε φιλε! σοδα, κι εγω το χω ποσταρει 2-3 φορες να ξες.
ακομα πιο αχρηστη πληροφορια ειναι οτι στα 4 απ τα 5 ξερω γω βιντεα του τραγουδιου στο γιουτιου, o στηβάρας φοραει αυτο το ιδιο κιτρινολεοπαρδαλέ πραμα, δεν ξερω πως ακριβως να το πω. οχι, μπλουζακι δε θα το πω.

Σημασία έχει ότι το ροκαρει το πασμινομπλουζακι

Ηρεμία μετά απο μια ημέρα γεμάτη κοψίδια, κρασί, κοψίδια, κρασι, κοψίδια, κρασί, κοψίδια και γλυκό...

Απλά τον λατρεύω. Για μένα στο Top3 των νεοκλασσικών.

Και bic-astor-xirafakia.jpg... δώρο! :Ρ

ΖΟΜΓΚ κι εγώ Πούσιφερ ήρθα να ποστάρω. Αν και το δικό μου απαιτεί 58 λεπτά και 43 δεύτερα από το χρόνο σας, τα οποία να προσθέσω ότι δεν θα πάρετε ποτέ πίσω.

Δεν είναι άκουσμα αλλά ο τύπος έχει να πει κάτι για την μουσική που παίζει.

Puscifer.... Σαν Αλκίνοος Ιωαννίδης με ηλεκτρική κιθαρα είναι.

looong nights followed by even longer days

Edit: Μπάσο κρατάει master κούνελε ;), αν και δεν το χρησιμοποιεί σαν μπάσο χαχαχ

Last edited:
Back