Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Tζόνι και Πωλ λέει, ο τύπος που τραγουδάει είναι αόρατος..

04/07 κοντοζ'γων'

Kουμπώνεις και φωλγκάηζ από πίσω και ζεις σουρεαλιστικές στιγμές.

πολυ πιθανων να το εχω ξαναποσταρει αλλα δεν πειραζει ειναι καλο αλμπουμακι

πολυ πιθανων να το εχω ξαναποσταρει αλλα δεν πειραζει ειναι καλο αλμπουμακι

Τι φάση @Mogrey665, ωπα λέω, μου θυμίζουν πολύ battlebeast και μετά ανακαλύπτω ότι είναι το σχήμα του συνθέτη των BB όταν έφυγε από αυτούς (υποψιάζομαι δράμα), πάντως οι τελευταίοι αρχίζουν να ανακάμπτουν πάλι σιγά σιγα

Τι φάση @Mogrey665, ωπα λέω, μου θυμίζουν πολύ battlebeast και μετά ανακαλύπτω ότι είναι το σχήμα του συνθέτη των BB όταν έφυγε από αυτούς (υποψιάζομαι δράμα), πάντως οι τελευταίοι αρχίζουν να ανακάμπτουν πάλι σιγά σιγα

ξεκαθαρα δραμα. δεν θυμαμαι τι ακριβως αλλα πανω κατω τον παρατησαν και εφυγαν.

ξεκαθαρα δραμα. δεν θυμαμαι τι ακριβως αλλα πανω κατω τον παρατησαν και εφυγαν.
Χάχαχα, ναι αυτό διάβασα, κάνανε την τελευταία συναυλία στο Άμστερνταμ και τον παράτησαν εκεί.

Χάχαχα, ναι αυτό διάβασα, κάνανε την τελευταία συναυλία στο Άμστερνταμ και τον παράτησαν εκεί.
προφανως δεν γουσταραν που δεν συμμετειχαν δημιουργικα στην μπαντα. μιας και τα παντα τα εγραφε αυτος.

ακουω το αρχοντορεμπετιο " οταν παιθανω βαλτε μου το κινητο στο μνημα και μην με θαψετε βαθεια γιατι δεν θαχω σημα Να μην μου βαλετε Γουιντ, Βονταφον ουτε λεξη, βαλτε μου μονο οτενετ, αυτην εχω διαλεξει "

Last edited:
Back