Chosen Undead
Death Knight
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δεν ξερω ρε μαν... ειχα δει, day one, το "νεο κομματι" στο ΥΤ και δεν ενθουσιαστηκα. Αν δεν κανω λαθος, αυτοΤί έβγαλαν τώρα στα 70 τους:
Δεν ξερω ρε μαν... ειχα δει, day one, το "νεο κομματι" στο ΥΤ και δεν ενθουσιαστηκα. Αν δεν κανω λαθος, αυτο
Δεν θυμαμαι εαν ειχα μπει στον κοπο να το κραξω. Ισως για λογους σεβασμου να αλλαξα απλα σελιδα.
Ειναι σαν Judas Priest AI, σαν κατι που το εχεις ξανακουσει 100 φορες. Φταιει και η εικονα που δειχνουν στο βιντεο.
Γεροντακια χωρις ενεργεια που προσπαθουν σαν πνιγμενοι να αποδειξουν οτι κανουν ηλιοθεραπεια.
Ναι, ο ηχος εχει μια δυναμικοτητα αλλα δεν φτανει για την εκσπερματωση.
Ειχα δει μια συνεντευξη του Seinfeld που ειχε την ομωνυμη σειρα. Ο τυπος τελειωσε την σειρα του (1989-1999) και ας του προσφεραν 5 μυρια $ το επεισοδιο, δηλαδη 115 μυρια για ενα season 23 επεισοδιων. Ειχε πει οτι η σειρα επρεπε να τελειωσει πριν παρει την κατω βολτα a.k.a. πριν κουρασει. Την σειρα δεν την εχω δει αλλα απο την συμπεριφορα του, η σειρα πρεπει να ειχε μεγιστη ποιοτητα.
Εγω ειδα οτι οι Judas Priest δεν εχουν να δωσουν κατι αλλο, κατι καινουργιο και εκπληκτικο. Αυτο που μου βγαζουν ειναι go home, you are tired. Μονο για την φαση, κοιτα τον Halford, δεν μπορει να βρει γκομενο γιατι ειναι 100 χρονων αλλα ακομα τραγουδαει. Δεν ειναι κατι για να καμαρωνουμε. Οι ανθρωποι παιζουν πολυ πριν γεννηθω αλλα εγω ειμαι ετοιμος για αποσυρση. Τα ιδια ισχυουν και για τους υπολοιπους πουροκερς.
Μπορει η μουσικη δημοσιογραφια να λεει, οι Judas εβγαλαν δισκο και ειναι γροθια στα νεφρα. Σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να περιμενουμε κατι τετοιο.
Την εβγαλα και σημερα την χολη μου για περιπατο.
Οι Accept συνεχίζουν να βγάζουν πολυ τίμια άλμπουμΠάρε και ένα άλλο του 2014, από κάτι άλλους παπούδες, που δεν το περιμένες ότι θα το έβγαζαν
Οι Maiden έχουν κάποια διαμαντάκια εδώ κι εκεί, και συνήθως δουλεύουν καλύτερα live απ'ότι στην studio εκδοχή. Από το τελευταίο έχω κόλλημα με το Parchment. Γιά τα σόλο του Bruce δεν διαφωνώ, κάθε πέρσι και καλύτερα.Maiden μετά το "A matter..." υπάρχουν μόνο για να κολλάνε ένσημα.
Το νέο Ντίκινσον άργησε να βγει καμια ντουζίνα χρόνια, κούραση μόνο.
Ευχάριστα τίμιο το τελευταίο, αν και όχι τόσο καλό όσο το προηγούμενο (Firepower).Γεροντακια χωρις ενεργεια που προσπαθουν σαν πνιγμενοι να αποδειξουν οτι κανουν ηλιοθεραπεια.