Ρε έχω μοιραστεί εκατοντάδες χιλιάδες από τα διαμάντια που ακούω στο φουμπού, με το παρακάτω πάντα μου ρίχνει άκυρο. Μα την παναγία, ευλόγησον, αν δεν με αφήσει να το ποστάρω μέχρι τέλος του μήνα, θα κάνω ανιστάλ και μπλοκ τον Μαρκ στο ubisoft connect. Οπότε @Χειρομαλάχτης σου έφεξε πάλι και το ποστάρω εδώ. Τα προηγούμενα τα άκουσες όλα, ε;
ναι, μπρο, μην ανησυχεις.
τα χω βαλει στο μούσκιο για να τα μελετησω με το νεο ετος.
αυτη την εποχη μονο εορταστικα μπορω ν ακουσω:
το σοφακι απο πανω διασκευαζει Καταπληκτικα το καλυτερο κρισμασονγκ εβερ, το Christmas time των Darkness.
σχεδον ασχετο: στο κατω βιντεο ο τζαστιν (ο τραγουδιστης των νταρκνες βρε τσομπανηδες) αναμεσα στ αλλα, γυρω στο 3'30'' λεει και για το σοφακι. αλλά δεν το βαλα γι αυτο το βιντεο. απλα ο τζαστιν εχει το καλυτερο γιουτιου τσανελ μακραν και το μονο που βλεπω συστηματικα. αν θελετε να βλεπετε εναν πανεξυπνο τυπο με γαματο αγγλικο χιουμορ, γνωσεις γυρω απ ολα τα ειδη της μουσικης και γενικα κατι πολυ ενδιαφερον, παρακολουθηστε τον.
Κάτι που δεν έχω μοιραστεί ποτέ, τον Τζάστιν εγώ τον έμαθα να παίζει κιθάρα. Στο πως πιάνει τις ψηλές νότες πάντως δεν έχω καμία ανάμειξη, άλλος του πατούσε την ουρά στις πρόβες. Αλλά παίζαμε με τα φώτα σβηστά και δεν βλέπαμε τίποτα.
Kι επειδή περνάνε πολλά τώρα από το κεφάλι μου..
1. Χθες έβαλα να παίζει το παρακάτω λάιβ και το είχα ήδη ξεχάσει κυρίως εξαιτίας των τζενέρικ επιλογών τους στο ντύσιμο, αλλά μου το θύμησες οπότε δεργιουγκόου.
2. Πρώτα όμως μου ήρθε αυτό στο μυαλό και μετά το λάιβ των Ντάρκνες, Γουίλσον φορ πρέσιντεν-τ.
3. Σχετικά με τη Σόφι, είναι σίγουρα μία από τις μούσες μου παλιά. Αν και στην προσπάθεια ανάκτησης των πληροφοριών την μπέρδεψα με την Τζένιφερ για κάποιο λόγο που μάλλον δεν κάνει να τον πω. Οκ η μία από τις δύο είναι κομματάκι πιο ταλαντούχα, αλλά προτιμάμε ξεκάθαρα την άλλη.
4. Και για να μείνω στο εορταστικό πνεύμα, δύο προτάσεις. Μόνο μη με βάζεις να ψάχνω λύρικς για κανένα από τα δύο, βα-ριέ-μαι.
οντως, περιεργως φλατ ντυσιμο οι νταρκνες. συνηθως βγαινουν ξωβυζοι ή ξεπαντέλονοι.
χαρηκα ομως γιατι ο τζαστιν εχει ΑΝΕΤΑ το 2024 και σε λαιβ νανδελές το φαλσετο στο IBIATCL (σιγα μην το γραψω ολοκληρο). μαστορας.
δεν ξερω τα κριτηρια σου σοδα, αλλά αναμεσα σε 2, διαλεγουμε στα βιβλια μου αυτη που παιζει καλυτερη κιθαρα. για ενα μυριο λογους, που δεν θα αναφερθουν. αρα, Σοφακι. (ακου εκει, τζενιφερ λεει... σιγουρα εισαι απ τους δυστυχισμενους που διαλεξαν τρις οβερ γενεφερ. χανω τον χρονο μου μαζι σου).
επειδη εχουν περασει τα μεσανυχτα, δες την να παιζει χεντριξ. μεταφυσικη εμπειρια. σχωρα με, λορντ, χρονιαρα μερα.
για να μη λες σοδα οτι περνανε στο ντουκου...
λοιπον, το θαμπνειλ ειναι Σημαντικο πραμα, σ ενα 30% των ποστς σου το βλεπω, κατανοω τι συμβαινει α πριορι και φευγω.
σ ενα 60% λεω θα δωκω μια ευκαιρια, ο θεος ειναι μεγαλος (αλλαχ ουακμπαρ), πατω πλέι ακουω 6 δευτερολεπτα και φευγω.
και μενει ενα 10% που ναι, θα το πω, Μ ΑΡΕΖΟΥΝΕ.
ρε συ, τουτο δω ειναι αριστουργημα. σ ενα Δικαιο παραλληλο συμπαν θα ηταν υπερκλασικο μεγκαχιτ. τι διφωνιες, τι πολυφωνιες, τι δευτερες, τι γαμάτη δομη ρεφρεν... ακουω μεσα ΑΒΒΑ, ακουω φλητγουντ μακ... τι λες τωρα... μ εφτιασες (θα το ποσταρω στο φουμπου μου και θα παρω απειρα λαικξ απ τα κομενακια και δεν θα σ αναφερω καν, τετχοιος που ειμαι).
συν το παντα σημαντικο πλεονεκτημα οτι δεν στεκουν και πολυ στα καλα τους. ειδικα ο Αδερφος Μπιλ δεν ειναι καθολου καλα και τον αγαπαμε γι αυτο.
ευγε σοδα. παντα τετοια.
αντε, αφου ηρθα, ας δωκω κι εγω ενα power pop διαμαντι που δεν το ξερει (πολυ κακως) ο κοζμος. ο φιλ σπεκτορ συναντησε τους μπητλς και μετα απο αχαλινωτο σεχ, φτιασανε τουτο δω το παιδακι.
Oι Τσερτς οφ δε Γκόσμικ Σκαλ πιστεύω είναι από τις πιο σημαντικές μου ανακαλύψεις έβερ, καλά για πέρσι σίγουρα. Χαίρομαι που τελικά δεν ακούς μόνο τραπ και αραιά και πουτσα πετάγεται καμιά φλέβα ποιότητας.
Και πάμε λίγο σε ποιοτικό γκερλ πάουερ κόμπο τώρα που έχω κάβλες, είναι οι τελευταίες του έτους και πρέπει να τις καταναλώσω πριν αλλάξουμε χρονιά.
Εντάξει δεν είναι τραπ που γενικά η σκηνή ξεχειλίζει από ποιότητα στην Ελλάδα, αλλά τους αξίζουν έστω 15 λεπτά δημοσιότητας μέσω του αρκιού. Άλλοι θα σκότωναν για τέτοια ευκαιρία.
Προτιμώ τον Ανσέλμο, όχι σαν άντρα, για το κομμάτι λέω. Αλλά το μοιράζομαι κι αυτό γιατί ήταν συμπαθητικά τα παιδάκια στο βίντεο. Πάντως σουβλάκια και μπύρες θα κερνούσα σε αυτούς και όχι στον Φιλ, γιατί γίνεται κομματάκι μαλάκας όταν πίνει, περισσότερο δηλαδή από ότι είναι στο κανονικό του.
Και μερικά σορτς αποκλειστικά για χειρομάλαξη τώρα που γυρνάει.
Γι' αυτό είναι οι φίλοι ρε, μόλις πόσταρα το παραπάνω μου στέλνει στο φουμπού φιλαράκι ότι εντόπισε τον Σάβο των ΣΟΑΝΤ με κάτι άλλους χοντρούς βάτος λόκος. Το ποστάρω πριν καν το πατήσω να παίζει, τόσο σίγουρος είμαι ότι θα μιλήσει στις καρδιές σας. Μη ξεχάσετε να κάνετε λάικ και σαμπ μόνο.
Ευκαιρία να θυμηθούμε και μία από τις καλύτερες στιγμές των σόαντ.