What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι μπορώ να κάνω με 300κιλο μπιτ

dervast

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 5, 2012
Messages
218
Καλησπέρα σας,
δοκιμάζω τη νέα σύνδεση ιντερνετ που μας έβαλαν (είναι προσωρινή) και η οποία δυστυχώς μας δίνει υπλοαντ μέχρι 300κιλο μπιτς. Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για τι αυτό αρκεί τη σημερόν ημέρα; Μπορεί να σηκώσει βίντεο για συνομιλία σκαιπ;

Ευχαριστώ πολύ
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Για βίντεο συνομιλία στο Skype θα πρέπει να κοιτάξεις το download speed και όχι το upload. Το τελευταίο αφορά "ανέβασμα" αρχείων στο δίκτυο.
 

dervast

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 5, 2012
Messages
218
και το δικό μου βίντεο πως το στέλνω δηλαδή με ταχυδρομικό περιστέρι; :blush: :oops:
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,420
Λογικά πρέπει να επαρκεί, αν και η ποιότητα δεν θα είναι ιδιαίτερα καλή. Δεν έχει κάπου ρυθμίσεις το Skype ανάλογα με το bandwidth;
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
Γενικα θα σου βγει η ψυχη για να βλεπεις βιντεακια να ανεβαζεις φωτογραφιες και λοιπα σε sites τυπου facebook....Εδω κολλαει σε συνδεση 2mbps δε θα κολλαει στη δικη σου?Οπως και να χει καλο κουραγιο
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118


dervast wrote:
και το δικό μου βίντεο πως το στέλνω δηλαδή με ταχυδρομικό περιστέρι; :blush: :oops:</blockquote>
Η ταχύτητα upload αφορά ανέβασμα αρχείων και μόνο. Για παράδειγμα αν θες να ανεβάσεις ένα βίντεο στο youtube ή γενικά κάποιο αρχείο.
Για όλα τα υπόλοιπα (δηλαδή σερφάρισμα στο internet, φόρτωση κάποιου βίντεο, κατέβασμα αρχείου, επικοινωνία μέσω skype, κτλ) κοιτάς το download speed.

 

rckiller

Gelatinous Cube
Joined
Nov 30, 2012
Messages
153
Δεν ισχύει αυτό, φυσικά και χρησιμοποιείται το upload στο Skype, για να στείλει τα δικά σου δεδομένα στον άλλο χρήστη (βίντεο, ήχο, ακόμη και τα μηνύματα κειμένου). Στο θέμα μας, θα δοκίμαζα βιντεοκλήση με 300ΚΒps, αρκεί να τρέχει μόνο αυτό και όχι τίποτα torrents μαζί. Λογικά θα το σηκώνει, αν και θα είναι στη χαμηλότερη ποιότητα.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Αν όντως ισχύει αυτό για το upload, πάω πάσο. Ήξερα ότι δεν έχει τόσο σημασία το upload. Οπότε η καλύτερη λύση είναι να δοκιμάσει να κάνει βιντεοκλήση και να δει τα αποτελέσματα.
 
Top Bottom