tyrion395
Mind-flayer
Καλή χρονιά σε όλους! Γράφω μετά από καιρό, αλλά δυστυχώς όχι τόσο για να μοιραστώ τις εντυπώσεις που μου άφησε ένα παιχνίδι που τελειώσα, αλλά για να προειδοποιήσω όσους ενδιαφέρονται γι'αυτό να μείνουν μακριά του επ΄ αορίστου χρόνου. Διαφορετικά μπορεί να πέσουν πάνω σε game breaking bug που εμφανίζεται αρκετές ώρες μέσα στο παιχνίδι και για το οποίο το support δεν μου πρόσφερε καμία λύση.
Δυστυχώς αναφέρομαι στο Bard's Tale IV: Director's Cut. Προφανώς ούτε ο Ναύαρχος που έκανε review την αρχική έκδοση αλλά ούτε και ο Βόρειος που είδε την director's έπεσαν πάνω του και η αλήθεια είναι πως οι συνθήκες εμφάνισης του είναι συγκεκριμένες. Υπάρχει εκεί όμως και μπορεί να εμφανιστεί.
Είναι πραγματικά κρίμα γιατί απολάμβανα το παιχνίδι πολύ και είχα θετική άποψη για την inxile. Καταλαβαίνετε τι ξενέρομα έφαγα. Τέλος να τονίσω πως η μόνη αναφορά που βρήκα στο google με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ήταν στα forums της inxile ένα χρόνο πριν και αφορούσε την αρχική έκδοση του παιχνιδιού. Δεν είχε αναφερθεί λύση ούτε τότε.... Mangar will not attack - inXile Forums
edit: έκδοση gog και με το πιο πρόσφατο update που βγήκε Νοέμβρη
Δυστυχώς αναφέρομαι στο Bard's Tale IV: Director's Cut. Προφανώς ούτε ο Ναύαρχος που έκανε review την αρχική έκδοση αλλά ούτε και ο Βόρειος που είδε την director's έπεσαν πάνω του και η αλήθεια είναι πως οι συνθήκες εμφάνισης του είναι συγκεκριμένες. Υπάρχει εκεί όμως και μπορεί να εμφανιστεί.
Όταν είσαι στα sulfur springs πέφτεις στον Mangar για δεύτερη φορά, cutscene και αρχίζει η μάχη εναντίον του. Έτσι έγινε και σε μένα. Έχασα 2-3 φορές και αποφάσισα να κάνω λίγο grinding να τελειώσω κάποιες side quests, level up και να γυρίσω καλύτερα προετοιμασμένος στον Mangar. Και αυτό έπραξα. Μπαίνω σε stealth mode για να έχω first strike και πάω στο πορταλ που σε πάει κατευθείαν στην cutscene και μετά στην μάχη με τον Mangar. Πουθενά η cutscene. Δεν υποψιάζομαι τίποτα και σώζω στην lucky stone ακριβώς πριν τον Mangar, πάω πάνω στον αντίπαλο για να αρχίσει η μάχη και...τίποτα, περιμένω να φύγει το stealth για να με δει και... τίποτα πάλι! Πάω πίσω χρησιμοποιώ quick-travel μπαίνω σε άλλες μάχες ΚΑΝΟΝΙΚΑ, γυρίζω στην boss fight, σώζω στην lucky stone ξανά (έχω το save at any time off. μόνο σε stones σώζω) ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ Παγωμένος ο αντίπαλος και τo παιχνίδι σε deadend. Στέλνω στο support της inxile τους εξηγώ την κατάσταση τους λέω πως τα πιο πρόσφατα saves μου με ρίχνουν στο ίδιο πρόβλημα και πως τα υπόλοιπα είναι ποοοολύ πίσω και δεν είμαι διατεθειμένος να πάω στις 8 πρώτες ώρες η να το πιάσω από την αρχή όταν έχω ρίξει 20 ώρες περίπου στο HARD. Τους στέλνω και screenshots για να καταλάβουν καλύτερα.

Η απάντηση τους επί λέξη:
The only thing I can offer is loading an earlier save for your situation. I will inform our Test Team regarding your issue but can't provide an ETA regarding the release of a fix.
Thank you for contacting us.
Regards,
inXile.

Η απάντηση τους επί λέξη:
The only thing I can offer is loading an earlier save for your situation. I will inform our Test Team regarding your issue but can't provide an ETA regarding the release of a fix.
Thank you for contacting us.
Regards,
inXile.
edit: έκδοση gog και με το πιο πρόσφατο update που βγήκε Νοέμβρη
Last edited: