What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,889
Καλή χρονιά σε όλους! Γράφω μετά από καιρό, αλλά δυστυχώς όχι τόσο για να μοιραστώ τις εντυπώσεις που μου άφησε ένα παιχνίδι που τελειώσα, αλλά για να προειδοποιήσω όσους ενδιαφέρονται γι'αυτό να μείνουν μακριά του επ΄ αορίστου χρόνου. Διαφορετικά μπορεί να πέσουν πάνω σε game breaking bug που εμφανίζεται αρκετές ώρες μέσα στο παιχνίδι και για το οποίο το support δεν μου πρόσφερε καμία λύση.
Δυστυχώς αναφέρομαι στο Bard's Tale IV: Director's Cut. Προφανώς ούτε ο Ναύαρχος που έκανε review την αρχική έκδοση αλλά ούτε και ο Βόρειος που είδε την director's έπεσαν πάνω του και η αλήθεια είναι πως οι συνθήκες εμφάνισης του είναι συγκεκριμένες. Υπάρχει εκεί όμως και μπορεί να εμφανιστεί.
Όταν είσαι στα sulfur springs πέφτεις στον Mangar για δεύτερη φορά, cutscene και αρχίζει η μάχη εναντίον του. Έτσι έγινε και σε μένα. Έχασα 2-3 φορές και αποφάσισα να κάνω λίγο grinding να τελειώσω κάποιες side quests, level up και να γυρίσω καλύτερα προετοιμασμένος στον Mangar. Και αυτό έπραξα. Μπαίνω σε stealth mode για να έχω first strike και πάω στο πορταλ που σε πάει κατευθείαν στην cutscene και μετά στην μάχη με τον Mangar. Πουθενά η cutscene. Δεν υποψιάζομαι τίποτα και σώζω στην lucky stone ακριβώς πριν τον Mangar, πάω πάνω στον αντίπαλο για να αρχίσει η μάχη και...τίποτα, περιμένω να φύγει το stealth για να με δει και... τίποτα πάλι! Πάω πίσω χρησιμοποιώ quick-travel μπαίνω σε άλλες μάχες ΚΑΝΟΝΙΚΑ, γυρίζω στην boss fight, σώζω στην lucky stone ξανά (έχω το save at any time off. μόνο σε stones σώζω) ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ Παγωμένος ο αντίπαλος και τo παιχνίδι σε deadend. Στέλνω στο support της inxile τους εξηγώ την κατάσταση τους λέω πως τα πιο πρόσφατα saves μου με ρίχνουν στο ίδιο πρόβλημα και πως τα υπόλοιπα είναι ποοοολύ πίσω και δεν είμαι διατεθειμένος να πάω στις 8 πρώτες ώρες η να το πιάσω από την αρχή όταν έχω ρίξει 20 ώρες περίπου στο HARD. Τους στέλνω και screenshots για να καταλάβουν καλύτερα. mang2.png mang1.png
Η απάντηση τους επί λέξη:
The only thing I can offer is loading an earlier save for your situation. I will inform our Test Team regarding your issue but can't provide an ETA regarding the release of a fix.
Thank you for contacting us.
Regards,
inXile.
Είναι πραγματικά κρίμα γιατί απολάμβανα το παιχνίδι πολύ και είχα θετική άποψη για την inxile. Καταλαβαίνετε τι ξενέρομα έφαγα. Τέλος να τονίσω πως η μόνη αναφορά που βρήκα στο google με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ήταν στα forums της inxile ένα χρόνο πριν και αφορούσε την αρχική έκδοση του παιχνιδιού. Δεν είχε αναφερθεί λύση ούτε τότε.... Mangar will not attack - inXile Forums


edit: έκδοση gog και με το πιο πρόσφατο update που βγήκε Νοέμβρη
 
Last edited:

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,527
Μου κάνει εντύπωση που ο ριβιούερ του παιχνιδιού διατείνεται ότι το παιχνίδι είναι σχετικά μικρό καθώς θέλει ένα οκτάωρο το πολύ για να τερματιστεί.

Προσωπικά έχω παίξω κοντά 16 ώρες και χωρίς βιασύνη καθώς θέλω να τα παρατηρώ όλα και να κλικάρω τα πάντα γύρω μου.

Anyways.

Χαίρομαι που σου άρεσε το Gibbous, ήταν όντως πολύ καλό μέσα στην περσινή, "φτωχή" για τα adventures, χρονιά. Ομολογουμένως όμως, το παιχνίδι είναι σχετικά μικρό και αναρωτιέμαι γιατί σου χρειάστηκαν 16 ώρες για να δεις τα πάντα.

Το δικό μου playthrough ήταν 8 ώρες περίπου, ενώ κατά μέσο όρο, σύμφωνα με το γνωστό site "how long to beat", το μέγιστο που χρειάζεται κάποιος completionist παίκτης για να το τελειώσει είναι 10-12 ώρες.

Μάλλον απολαμβάνεις το παιχνίδι με πραγματικά αργούς ρυθμούς, δεν εξηγείται αλλιώς. Χωρίς να είναι κακό αυτό βέβαια! :)
 

pornostars

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 19, 2018
Messages
294
Μάλλον απολαμβάνεις το παιχνίδι με πραγματικά αργούς ρυθμούς, δεν εξηγείται αλλιώς.

Έχεις απόλυτο δίκιο.

Θέλω να κλικάρω όλα τα hotspots με όλους τους πιθανούς και απίθανους συνδυασμούς. Μέχρι και trophy κέρδισα επειδή παίζω έτσι. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος.

Αλλά τι σημασία έχει; Το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ καλό!
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,366
Συνεχίζω το Witcher 3 και προχωρώ με ικανοποιητικό ρυθμό, κάνοντας λίγο από όλα (main, side, contracts, treasure).
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,648
Gwent παίζεις, ή είσαι από αυτούς τους casuals που "θέλουν να εστιάζουν στην ιστορία και στο RPG gameplay" και άλλα τέτοια ντεμοντέ?
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,084
Ε για να λέει κάνει main, σίγουρα παίζει.
 

bluetribe

Hobgoblin Captain
Joined
Jul 10, 2015
Messages
245
πρέπει να το πάρω και εγώ σύντομα. αλλά τι να πρωτοπαρω θέλω και το luigi's mansion και το link's awakening.
Μην πάρεις το link's awakening. Αν έχεις subscription, παίξε αυτο. Και όταν λιώσει η τιμή του σε κάποιο sale, τότε το τσιμπας.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,257
Ξεκινήσαμε το LEGO The Hobbit με την αδερφή, βέβαια εγώ παίζω και λίγο μόνος μου για να ξεκλειδώσω και τίποτα εξτραδάκια. Αν και λίγο ταλαιπωρία με δύο άτομα στο πληκτρολόγιο, είναι αρκούντως διασκεδαστικό. Βέβαια εν συγκρίσει με το Lord of the Rings, το χιούμορ της σειράς είναι πεσμένο, ενώ και το crafting ώρες ώρες μαw σπάει τα νεύρα. Πιθανόν αν έπαιζα μόνος μου, να ξενέρωνα τελείως με το farming.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,366
Gwent παίζεις, ή είσαι από αυτούς τους casuals που "θέλουν να εστιάζουν στην ιστορία και στο RPG gameplay" και άλλα τέτοια ντεμοντέ?
Ε για να λέει κάνει main, σίγουρα παίζει.

Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά όχι, δεν παίζω Gwent. Έπαιξα στην αρχή αλλά δεν ενθουσιάστηκα και έτσι δεν το συνέχισα. Ίσως στο Thronebreaker!
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Τουλάχιστον έχεις σωστό γούστο στις γυναίκες, γιατί αλλιώς θα ήσουν για πίσσα και πούπουλα.
 

Spank

Commoner
Approval of the Admiral
Joined
Dec 12, 2018
Messages
23
Μετά το brainstorm που έφαγα με την σειρά συνεχίζω το witcher 3 το οποίο ειμαι και στο τέλος
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,439
μια βόλτα από το steam activity μου και έβγαλε 10 άτομα να ανεβάζουν screens από witcher 3 :p
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Καλη χρονιά σε όλους και όλες.
Ξανάρχισα Baldur's Gate Enhanced Edition και προχωράω παραπάνω απ' ότι στο πρώτο διάστημα που το άρχισα.
Επίσης CS:GO κάνω missions στο φοβερό Shattered Web Operation που βγάλανε.
Και που και που παίζω και κάνα Danger Zone (Battle Royale)
 

paravalos

Awakened Shrub
Approval of the Admiral
Joined
Oct 19, 2015
Messages
4
Παίζω Planescape Torment Enhanced Edition θεωρώντας πλέον τον εαυτό μου έμπειρο αρκετά (για ένα τέτοιο παιχνίδι ΚΟΛΟΣΣΟ) μετά από πάρα πολλά χρόνια ενασχόλησης με τα RPG Games. Έδω που τα λέμε ντρέπομαι λίγο που δεν είχα ασχοληθεί όλα αυτά τα χρόνια ενώ έχω παίξει όλα τα παρόμοια games (πχ Baldur's Gate κλπ.).
Θεωρώ λοιπόν μετά το πέρας του 80% περίπου του παιχνιδιού ότι η ιστορία του είναι ισάξια και ανώτερη από πολλά ΑΑΑ Games που ακολούθησαν μέσα στα χρόνια.
Ποιά η γνώμη σας γι' αυτό?

Υ.Γ.: Η ενασχόληση μου με το παιχνίδι συμπέφτει και με την επέτειο 20 χρόνων από την κυκλοφορία του (εντελώς τυχαία μου συνέβη αυτό).
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,648
Το Torment θεωρείται ευρύτατα μέχρι και σήμερα ως ένα εκ των σπουδαιότερων RPG στην ιστορία του gaming. Έχουμε γράψει ένα Editorial επ'αυτού πριν λίγα χρόνια, αλλά το μήνυμά του είναι μάλλον διαχρονικό.

 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,366
Τέλος το εκπληκτικό Witcher 3 μαλλον επόμενο ειναι το Divinity Original sin 2

Από το ένα ογκώδες RPG στο άλλο, χαιρετίζω την αντοχή σου! :solaire:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Τέλος και το Blood and Wine. Αν και στην αρχή το main story μου φάνηκε κάπως μετά το εκπληκτικό Hearts of Stone στην πορεία με κέρδισε. Οι επιλογές που έκανα οδήγησαν σε τελείως απροσδόκητα γεγονότα και μέρη, τα οποία μου άρεσαν πολύ. Οπτικά η Toussaint είναι πολύ όμορφη με πλούσια φανταχτερά χρώματα και υπέροχο ουρανό. Μου άρεσε η ατμόσφαιρά που επικρατούσε για endgame περιεχόμενο. Συνολικά το Witcher 3 είναι πολύ γεμάτη εμπειρία.

Από το franchise μου χει μείνει το Thronebreaker, όμως μετά από τόσο Gwent δεν το έχω για άμεσα, χρειάζομαι ένα διάλειμμα.
 
Top Bottom