By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δοκίμασα και να το stream-άρω από το desktop PC μου μέσω remote play, αλλά η σύνδεσή μου δεν είναι τόσο ισχυρή και τα frames υποφέρουν πολύ, δεν αξίζει τον κόπο![]()
source?για wifi streaming θες εξοπλισμό κοντά 5 κατοστάρικα
source?
Ars technica είχε κάνει κάποτε ένα άρθρο σχετικό που τα εξηγούσε ωραία, αλλά δεν το έχω πρόχειρο.source?
Ars technica είχε κάνει κάποτε ένα άρθρο σχετικό που τα εξηγούσε ωραία, αλλά δεν το έχω πρόχειρο.
Το είχα ψάξει και παραπάνω όταν αναρωτιόμουν γιατί δεν μπορώ να streamάρω στο pc στο σαλόνι ενώ έχω 300Mbps wifi, διαπίστωσα ότι 300 είναι μόνο στα χαρτιά.
Γενικά τα wifi dongles των 30€ δεν κάνουν, πόσο μάλλον τα ψοφορουτερ των παρόχων Internet. Οπότε άνοιξε το bestprice και δες σοβαρά ρουτερ και σοβαρούς receivers πόσο κάνουν. 300-350€ ένα ρουτερ της προκοπής με αρκετά Mbps send/receive , βάλε και dongles της προκοπής απαραίτητα πάνω από 300Mbps και αντίο budget.
ξέρεις ποιο είναι το τέλειο τώρα... το σπίτι έχει καλωδίωση CAT6 και είναι σε άκυρο σημείο στα περισσότερα δωμάτια οι πρίζες'Η απλά δίνεις ένα πενηντάρικο για CAT6 καλώδια (κάτω από το χαλί ή στο χρώμα του πατώματος) και 1 Gbbs hubάκι!! Ότι έχω κάνει εγώ!!
ξέρεις ποιο είναι το τέλειο τώρα... το σπίτι έχει καλωδίωση CAT6 και είναι σε άκυρο σημείο στα περισσότερα δωμάτια οι πρίζες![]()
είναι τόσο άσχημα η φάση που θέλω 2 5μετρα καλώδια... ότι να 'ναι σου λέω, όποιος το έβαλε δεν σκέφτηκε λεπτό που σκατά μπαίνει μια tv ή ένας υπολογιστής. Το ίδιο και με την κεραία της tv... στο σημείο που έβαλε την πρίζα είναι το "χώρισμα" του σαλονιού από καθιστικό σε τραπεζαρία... με καμία διάταξη επίπλων δεν χωράει TV εκεί, αλλιώς δεν θα μπορείς να ανοίγεις την μια μπαλκονόπορτα...Στην χειρότερη περίπτωση βάζεις και βγάζεις το καλώδιο, αν δεν μπορείς να έχεις μόνιμη προέκταση!!
Πάμε από τα βασικά. Δεν υπάρχει like a dragon game που δεν ήταν παιχνίδαρα. Οπότε δεν περίμενα κάτι λιγότερο και από το spin off το ishin.LIKE DRAGON ISHIN! ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?! Πio hogards legacy? Το LIKE A DRAGON ISHIN ειναι πολυ καλυτερο και οτι πρεπει για αρχοντες ninja σαν εμενα!