Για πες σε spoiler.και ένα από τα πιο σπαστικά bosses που έχω συναντήσει ποτέ σε game.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Για πες σε spoiler.και ένα από τα πιο σπαστικά bosses που έχω συναντήσει ποτέ σε game.
Αυτός οΓια πες σε spoiler.
Αφού τελείωσα το 5, συνεχίζω με το 6.
Αναρωτιέμαι πώς θα το κάνουν αυτό το πράμα remake, αν αποφασίσουν να το κάνουν.
Onwards για το τελευταιο (μεχρι στιγμης) της σειρας...το Steamworld Heist!
ειχα παιξει το demo του πρωτου και μου φανηκε αρκετα καλο. απλα δεν καταφερα ακομα να το παιξω φουλ. ειναι σιγουρα μεσα στην λιστα να τα παιξω και τα δυο καποτε.Οι γιαπωνέζικες περιπέτειές μου συνεχίζονται με το Octopath Traveler 2, review προσεχώς.
Ok ψιλο huge respect, ομολογώ οτι η Ρούλα με κέρδισεΟχι επειδη για την ωρα ειναι ενα απο τα λιγα που μπορω να ασχοληθω. Το Torchlight ΙΙ το εχω κοντα στο Witcher 3.
Δεν το βαριεμαι ποτε.
Απορια. Ξερετε τι ειναι το NG+4
![]()
![]()
![]()
Άμα έχει βελτιώσεις στο θέμα story έτσι ώστε να πλησιάζει έστω το Triangle strategy θα τιμηθεί μετά το Hogwarts legacy.Οι γιαπωνέζικες περιπέτειές μου συνεχίζονται με το Octopath Traveler 2, review προσεχώς.
Άμα έχει βελτιώσεις στο θέμα story έτσι ώστε να πλησιάζει έστω το Triangle strategy θα τιμηθεί μετά το Hogwarts legacy.
Ακραία ζήλεια.Ήρθε η ώρα του View attachment 5152
Ακραία ζήλεια.