Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Legend of Zelda Tears of the dragon. Το παρέλαβα χθες οπότε σταματάει οτιδήποτε άλλο υπάρχει σε videogame να με απασχολεί.

Δοκίμασα να παίξω το Nehrim του Steam εγκαθιστώντας Oblivion του gog στο steamapps, αλλά δε πιάνει, είναι αλεπουδιάρηδες. (Nαι, ΟΚ, έχει Nehrim και το gog, αλλά προσπαθώ να μαζεύω και κάνα achievement στο Steam).
To Elden Ring για την ώρα pause, για να μη φύγει άκλαφτο με rageuninstall, και ξεκίνησα Enderal (2o run, με lycanthrope και sneak build) και Forgotten City. Μου την έδωσε λίγο που δεν αντιδράνε οι NPCs όταν βγάζω φακό (πού να είχα και πιστόλι) αλλά εντάξει, σε δύο το δοκίμασα μόνο οπότε ίσως αργότερα μόλις φύγει το "tutorial" να αντιδράνε.

Last edited:
Τι έγινε και θες να κάνεις rage uninstall;
Mάλλον έβαλα πολύ Strength και Endurance και λίγο Vigor και τις μαζεύω. I mean, OK, όταν βαράω ΒΑΡΑΩ, αλλά συνήθως με βαράνε, και άσχημα.

Mάλλον έβαλα πολύ Strength και Endurance και λίγο Vigor και τις μαζεύω. I mean, OK, όταν βαράω ΒΑΡΑΩ, αλλά συνήθως με βαράνε, και άσχημα.

Άμα είσαι σαν και εμένα με αντανακλαστικά ογδοντάχρονου, κάνε respec στην γνωστή class "Χελώνα". Μεγάλη ασπίδα, μπόλικο health και stamina, κανένα healing spell και περιμένεις να κουραστεί το χέρι του εχθρού να σε βαράει.

Περιμένω εναγωνίως την 31η Μαΐου. Stasis: Bone Totem ο λόγος!

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις ώρες που ξόδεψα, όταν έπαιξα το πρώτο Stasis: μουσική, ατμόσφαιρα, γρίφοι, τρόμος σε ένα πακέτο που έδεσε απόλυτα.

Το Bone Totem δείχνει εξίσου πολλά υποσχόμενο ενώ φαίνεται καλύτερο σε γραφικά και στη συνολική εικόνα.

Προς το παρόν, σειρά έχει το COMICDOM CON ATHENS.

;)

Πολύ ωραίο το Forgotten City! Μου έκατσε πρώτα το 2ο ending, εκείνο που σκοτώνει η πιτσιρίκα τον πατέρα της που αποδεικνύεται ότι τα θυμάται όλα, και φεύγετε και μετά έκανα αυτό που λογικά είναι το "καλό" και "main" ending, εκεί που όλοι ερχόμαστε στο μοντέρνο κόσμο και πόσο αστείο που την Aurelia την scammer την scamαρε back ένας "Nigerian prince".
Edit: Αφού τα έγραψα αυτά έκανα άλλα δύο endings. Νταξ, ωραίο παιχνίδι, ένα πολύ ενδιαφέρον 8ωρο η όλη εμπειρία.

Last edited:
Παίζω ακόμα Darkest Dungeon 2, έχω κολλήσει στο τρίτο confession που με δέρνουν αλύπητα. Το τελευταίο run πάει όμως καλά και φοβάμαι ότι θα βυθιστεί την τελευταία στιγμή.

Day-after σκέψεις για το Forgotten City. Θα έχει soft spoiler, αλλά καλό θα είναι κάποιος να το διαβάσει πριν το παίξει, γνώμη μου. Το γκέμι σου δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για κλασσικό whodunnit αστυνομικό μυστήριο αλλά τελικά πρόκειται για πιο adventurάδικη εμπειρία, λύνεις αλυσιδωτά τα προβλήματα των κατοίκων ώστε να πάρεις και κάθε φορά από ένα item για να προχωρήσεις. Με απλά λόγια ενώ περίμενα να ασχοληθώ κυρίως με ανακρίσεις και διασταύρωση στοιχείων αλλά τελικά καμία σχέση.

Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω δε τα γράφω σαν αρνητική κριτική για το game, απλά αν κάποιος θέλει να παίξει whodunnit αστυνομικό μυστήριο με ανακρίσεις κτλ ας επιλέξει κάτι άλλο, τόσα υπάρχουν.

Τελείωσα το The Uncertain: Light At The End, το οποίο είναι το δεύτερο μέρος μιας sci-fi τριλογίας. To πρώτο μέρος ήταν το The Last Quiet Place, όπου ο χαρακτήρας μας είναι ένα ρομπότ, ο LT σε ένα κόσμο όπου τα ρομπότ έχουν επικρατήσει μετά από ένα συμβάν κι οι άνθρωποι θεωρούνται εξαφανισμένοι. Στο δεύτερο μέρος χειριζόμαστε την Emily, μια νεαρή κοπέλα που είναι μέλος μιας ομάδας επιζώντων. Το παιχνίδι θυμίζει αρκετά το Walking Dead της Τelltale με περισσότερο όμως βάρος στο κομμάτι adventure (έχει και κάμποσα παζλάκια που μπορείτε να κάνετε όμως skip) και σχεδόν ανύπαρκτο choice & consequence. Όπου zombies βάλτε ρομπότ κι είστε πολύ κοντά στο καταλάβετε τι φάση είναι το παιχνίδι. Το 2ο μέρος είναι αναβαθμισμένο ως προς τα γραφικά, αλλά συνάντησα πολλά θέματα με glitches, λάθος κάμερες και χαμένα voice overs, όχι όμως κάτι game-breaking. Η ιστορία με το ζόρι με κράτησε, έχει κάποιες αναλαμπές, αλλά από την άλλη λείπει κι η πιθανή κορύφωση του τρίτου μέρους που θα κλείσει την τριλογία και δεν ξέρω αν θα βγει και ποτέ, έχοντας περάσει 3 χρόνια απο την κυκλοφορία του. Αν θέλετε να το δείτε καλύτερα να περιμένετε μήπως βγει το 3ο και λογικά τελευταίο μέρος. Δεν χάνετε και κάτι πάντως για την ώρα. 6/10

Τελείωσα το The Uncertain: Light At The End, το οποίο είναι το δεύτερο μέρος μιας sci-fi τριλογίας. To πρώτο μέρος ήταν το The Last Quiet Place, όπου ο χαρακτήρας μας είναι ένα ρομπότ, ο LT σε ένα κόσμο όπου τα ρομπότ έχουν επικρατήσει μετά από ένα συμβάν κι οι άνθρωποι θεωρούνται εξαφανισμένοι. Στο δεύτερο μέρος χειριζόμαστε την Emily, μια νεαρή κοπέλα που είναι μέλος μιας ομάδας επιζώντων. Το παιχνίδι θυμίζει αρκετά το Walking Dead της Τelltale με περισσότερο όμως βάρος στο κομμάτι adventure (έχει και κάμποσα παζλάκια που μπορείτε να κάνετε όμως skip) και σχεδόν ανύπαρκτο choice & consequence. Όπου zombies βάλτε ρομπότ κι είστε πολύ κοντά στο καταλάβετε τι φάση είναι το παιχνίδι. Το 2ο μέρος είναι αναβαθμισμένο ως προς τα γραφικά, αλλά συνάντησα πολλά θέματα με glitches, λάθος κάμερες και χαμένα voice overs, όχι όμως κάτι game-breaking. Η ιστορία με το ζόρι με κράτησε, έχει κάποιες αναλαμπές, αλλά από την άλλη λείπει κι η πιθανή κορύφωση του τρίτου μέρους που θα κλείσει την τριλογία και δεν ξέρω αν θα βγει και ποτέ, έχοντας περάσει 3 χρόνια απο την κυκλοφορία του. Αν θέλετε να το δείτε καλύτερα να περιμένετε μήπως βγει το 3ο και λογικά τελευταίο μέρος. Δεν χάνετε και κάτι πάντως για την ώρα. 6/10

Είχα παίξει το πρώτο επεισόδιο και ενώ η ατμόσφαιρα ήταν καλή, το υπόλοιπο πακέτο μου φάνηκε αρκετά ελλιπές, τόσο στο gameplay όσο και στον τεχνικό τομέα. Με τις εντυπώσεις που έγραψες μάλλον δεν θα ασχοληθώ με το δεύτερο επεισόδιο.

Την παιχνίδαρα tears of the kingdom.
20230515_104736.jpg

Και φαντασία να έχεις χτίζεις ότι θέλεις. Όπως αυτό για παράδειγμα
20230514_113912.png

Μια βόλτα στα social media και YouTube θα δείτε τρέλα κατασκευάσματα

ετοιμος ημουν βασικα να βαλω σαν αβαταρ κανα πλοκαμι.

Status
Not open for further replies.
Back