What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,532
Tερματισα το VALKYRIE ELISIUM.
Σωραίος. Εφαγα φλασία και πέρασα το Valkyrie Profile: Lenneth στο PSP αυτές τις μέρες. Τι απίστευτο πάντρεμα JRPG με metroidvania είναι αυτό!
Εγώ μετά από 4 μήνες καψίματος με το Elden Ring, μέχρι να βγει το expansion το αφήνω στα 2 ολοκληρωμένα playthroughs και λέω να πιάσω το παιχνίδι των Avengers. Στο PS Vita παίζω παράλληλα το hidden gem Exist Archive το οποίο είναι και αυτό JRPG με metroidvania περιπλάνηση και πανέμορφα γραφικά.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
4μιση ώρες μετά και με αρκετούτσικο grinding, έριξα το πρώτο boss στο Elden Ring, Margit the Fallen (ή κάπως έτσι) ένας τράγος με μαγκούρα και ουρά σκορπιού τεσπά. Καλά πάμε. Η αλήθεια είναι ότι ο λόγοςς που μου πήρε τόσο ίσως είναι ότι είχα skipάρει το NPC που σου δίνει το καμπανάκι με τα summons. Αν έχεις τους λύκους να tankάρουν και ένα companion που -εντελώς τυχαία- μπορείς να κάνεις summon ακριβώς πριν το boss, τότε είσαι OK. Αφού, δηλαδή, πήρα το καμπανάκι το έριξα με τη δεύτερη το boss.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,957
Πριν το break είχα αρχίσει δειλά δειλά το Elden Ring αλλά άμα τη επιστροφή μου η φλόγα έσβησε και τελικά αποφάσισα να ξεκινήσω Cyberpunk. Με έχει κερδίσει από το πρώτο λεπτό αν και έφαγα ήδη δύο crashes μετά από μόλις δύο ώρες παιχνιδιού. Βγάλε και μια ώρα που έφτιαχνα τον χαρακτήρα, παρότι δεν θα τον δω σχεδόν ποτέ in-game... Ελπίζω να είναι πιο σταθερό στη συνέχεια. Πάντως τα γραφικά με ray tracing και DLSS ενεργοποιημένα δείχνουν αρκετά εντυπωσιακά και το παιχνίδι τρέχει νερό.
 
Last edited:

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,412
Σωραίος. Εφαγα φλασία και πέρασα το Valkyrie Profile: Lenneth στο PSP αυτές τις μέρες. Τι απίστευτο πάντρεμα JRPG με metroidvania είναι αυτό!
Εγώ μετά από 4 μήνες καψίματος με το Elden Ring, μέχρι να βγει το expansion το αφήνω στα 2 ολοκληρωμένα playthroughs και λέω να πιάσω το παιχνίδι των Avengers. Στο PS Vita παίζω παράλληλα το hidden gem Exist Archive το οποίο είναι και αυτό JRPG με metroidvania περιπλάνηση και πανέμορφα γραφικά.
Ειναι το πρωτο valkyrie που επαιξα τα προηγουμενα δεν τα εχω παιξει γιατι ηταν turn based .
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
2ο boss και δαχτυλίδι restored στις 10 ώρες. Καλά πάμε. Farmαρα έναν Godrick Knight μέχρι να ρίξει armor και helmet, πράγματα που βοήθησαν πολύ, πιστεύω. Mainάρω πλέον εδώ και ώρες το σπαθί του Guts μιας και πήγα 31 STR. Το έχω ήδη +5.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,239
Είπαμε να δοκιμάσουμε λίγο το DMCV και καταλήξαμε να το φτάνουμε σε Dante Must Die difficulty.
Εξαιρετικό (ολμοστ εθιστικό) κεημπλεη, καλό σενάριο (για DMC) και αυτή η RE engine είναι λουκούμι για τα πιτσι (τέρμα optimized)
9/10.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
+4 τα potions και 7 στον αριθμό, +6 το σπαθί του Guts, +4 η βαλίστρα, προστέθηκαν αρκετά bossάκια, ανάμεσα τους δυο δράκοι, στο βιογραφικό μας στο Elden Ring. Ένα περίεργο πράμα όμως: κόλλησα σε ένα από τα πιο εύκολα -αν όχι το πιο εύκολο- boss, ένα δέντρο με σφυρί. Είναι θεόαργο και στη κίνηση και στις επιθέσεις, αλλά για κάποιο κουτσό λόγο καταφέρνει με σαπίζει. Το κακό είναι πως έχει κοντά του κάτι μινώταυρους που εντάξει, δεν είναι κάτι να τους σκοτώσεις έναν-έναν, αλλά σου τρώει χρόνο και είναι κάτι που πρέπει να κάνεις σε κάθε respawn και πρέπει να το κάνεις προσεκτικά γιατί είναι πολύ aggressive.
Δε τα γράφω για συμβουλές, ξέρω τι να κάνω και τα tactics είναι πανεύκολα, απλά το μοιράζομαι μαζί σας γιατί είναι μεγάλο κομμάτι της εμπειρίας μου στο γκέμι και πιστεύω οι βετεράνοι των Souls θα γελάσετε.
 

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Joined
Feb 11, 2021
Messages
2,000
Wartales!!! Ειχα καιρο να ανοιξω πσ για παιχνιδι. Μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο battle brothers λογω αισθητικης
Ήρθε το Wartales πάνω που έπιασα ξανά τα βιβλία για τη Μαύρη Κομπανία (mercenary band), θα το τιμήσω κι εγώ!
Terastia Xronoroufixtra to Wartales...

Dokimaste afti ti playlist, kathws to original soundtrack toy paixnidioy einai epiikws athlio

 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
Θα αφαιρούσα από τη playlist τα κάπως πιο επικά κομμάτια, αλλά γενικά ναι οι τόνοι είναι ταμάμ. Αχ πού είναι οι παλιές εποχές που τα soundtrack των παιχνιδιών ήταν .mp3, κατέβαζες ότι τραγούδι ήθελες και απλά μετονόμαζες το αρχείο.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,888
Last case of Benedict Fox...
Είναι στο pass, οπότε όσοι έχετε δε χάνετε τίποτα να το δοκιμάσετε.
Για μένα είναι ένα από το χειρότερα Metroidvania που έπαιξα ποτέ. Ίσως το χειρότερο.
Θετικά: Κάποιοι καλοί γρίφοι και μικρή σχετική διάρκεια που σε τελείως θεωρητικό επίπεδο το κάνουν ιδανικό για κάποιον που θέλει να παίξει ένα mv αλλά δε θέλει να αφιερώσει πολύ χρόνο.
To game pass. Εκτός των άλλων καλών σε γλυτώνει και από έξοδα
Αρνητικά: Η στήλη του Χαμουραμπί

Άθλια, άχρωμα, ασυντόντονιστα , απολύτως ενοχλητικά voice over. Μάλλον πλήρωσαν αντί να τους πληρώσουν για τις φωνές.
Άβολη κίνηση και συνεπώς κακό πλατφορμινγκ
Βαρετές μάχες
Σχεδόν άχρηστα side weapons
Βεβιασμένη μη οργανική ένταξη πληροφοριών και μηχανισμών στο παιχνίδι. Θέλησαν να βάλουν εκτενές lore σε ένα μικρό παιχνίδι και σε φορτώνουν με πληροφορίες για πρόσωπα και πράγματα από πολύ νωρίς. Επίσης σε πνίγουν με ένα σκασμό side quests.
Όμοια περιβάλλοντα που προφανώς συμβάλουν στο να χάνεσαι υπερβολικά συχνά.
Δε μπόρεσα να βρω αν υπάρχει η δυνατότητα markers για να θυμάμαι τι έχω να κάνω και που να πάω.
Έλλειψη mini map. Αναγκαζόμουν να πατάω το select κάθε τόσο για να δω που είμαι. Kάθε φορά όταν έβγαινα στον χάρτη έπαιζε ξανά και ξανά ένας ήχος σαν αντλία που από ένα σημείο και μετά έμοιαζε με μαρτύριο
Κίνηση μόνο με τον μοχλό και όχι με σταυρό. Έλλειψη rebinding.
Συνεχόμενα loading screens. Αρκετά μεγάλα ακόμα και ssd.
Mε λίγα λόγια, μια σκέτη κούραση.-

Ξαναλέω: Mόνο μέσω pass ή σε bundle με δυο τρεις καλού "κράχτες". Αλλιώς μακριά.
 
Last edited:

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Έχει εδώ και αρκετο καιρό που τελείωσα το Metroid prime remastered το οποίο απλά βρείτε τρόπο να το παίξετε. Τπτ άλλο.
Τελείωσα και το dlc του Xenoblade Chronicles 3 future redeemed. Πανέμορφο και αυτό
Και πραγματικά έτσι όπως το πάει η χρονιά τα καλά games θα είναι remakes και dlc.
 

manofsorrows

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 21, 2013
Messages
305
Αυτά που τέλειωσα τον Απρίλιο:

Curse Of The Dead Gods: Για την ακρίβεια δεν το τελείωσα, αλλά μετά από 106 ώρες ενασχόλησης κι άπειρους θανάτους, είχα φτάσει στο 70% του παιχνιδιού. Το σταμάτησα γιατί δεν είχε κάτι άλλο νέο να δω. Απλά ανέβαινε κι άλλο η δυσκολία και μόνο ένας αληθινός νίντζα όπως ο shredder, θα τα έβγαζε πέρα, οπότε τον προκαλώ να το τελειώσει :p
Το παιχνίδι μοιάζει αρκετά με το Hades χωρίς να υπάρχει όμως ουσιαστικά σενάριο. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία όπλων που ξεκλειδώνει σταδιακά και καλούμαστε να επιλέξουμε στην αρχή κάθε run, μέσω βωμών που μας προσφέρουν πακέτο 3 από αυτά. Επιπλέον επιλέγουμε και 3 abilities από τις διαθέσιμες που έχουμε και θα μας συντροφεύουν σε όλο το run σε αντίθεση με τα όπλα που μπορούμε είτε να τα αναβαθμίσουμε, είτε να τα αλλάξουμε στην πορεία. To tricky μέρος είναι ότι κάθε φορά που ολοκληρώνουμε ένα δωμάτιο, αλλά και μέσα από επιθέσεις εχθρών ή κάνωντας blood offering για την απόκτηση αντικειμένων, skills ή όπλων αντί να πληρώσουμε με χρυσό, αυξάνεται το corruption μας. Ανά 100 πόντους αποκτάμε μια κατάρα που μας δυσκολεύει στην πορεία. Η 5η και τελευταία κατάρα είναι κι η πιο θανατηφόρα καθώς πάντα θα μας μειώνει την ζωή γρήγορα και σταδιακά μέχρι να φτάσει στο 1 οπότε με το παραμικρό θα μείνουμε στον τόπο. Μετά την ολοκληρώση κάθε δωματίου επιλέγουμε την συνέχεια της πορείας μας στον χάρτη του ναού, όπου ξέρουμε ότι το reward μας θα είναι κάποιο όπλο, skill, relic, αναβάθμιση όπλου, χρυσός, healing ή το boss. To gameplay βασίζεται πολύ στο σωστό timing για dodge και parry, ενώ τα πολλά αντικείμενα και όπλα κάνουν κάθε run αρκετά ξεχωριστό. Πέρασα εξαιρετικά όσο ασχολήθηκα με το παιχνίδι και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Προσωπικά το βρήκα απίστευτα δύσκολο, αλλά εγώ είμαι ένας ταπεινός adventurer κι όχι κάποιος που λιώνει στα souls-like. Aν θυμάστε, δεν μπορούσα να προχωρήσω στο Hellblade μετά τις πρώτες 2-3 ώρες. 8.5/10

Deep Sky Derelicts: Η χαρά του optimizer! Επιλέγουμε την τριμελή ομάδα μας μέσα από 7 κλάσεις και ξεχυνόμαστε να εξερευνήσουμε τα βάθη του διαστήματος και τα μυστηριώδη derelicts ενός εξωγήινου πολιτισμού. Έχουμε την βάση, όπου παίρνουμε αποστολές, αγοράζουμε / πουλάμε εξοπλισμό, αναρρώνουμε κι αποκτάμε κάποιες ιδιότητες. Συνήθως ο εξοπλισμός προσθέτει κάρτες στο deck κάθε χαρακτήρα με το οποίο γίνονται οι μάχες όταν συναντήσουμε εχθρούς στα derelicts. Σκόπος σε κάθε τέτοια εξόρμηση είναι να βρούμε δεδομένα για να αποκαλύψουμε την θέση του θρυλικού Mothership και να μάθουμε τι μυστικά κρύβει. Οι μάχες είναι turn based όπου παίζουμε τις κάρτες, είτε για κάποια επίθεση, είτε για buffs / debuffs κι είναι πολυ διασκεδαστικές, αν και μετά από 20 ώρες περίπου κάπου κουράστηκα, αλλά ευτυχώς κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι. Όποιος όμως δεν το χόρτασε μπορεί να δοκιμάσει άλλες κλάσεις ή το arena mode. Tα γραφικά είναι σε στυλ Darkest Dungeon και ο ήχος αρκετά ικανοποιητικός. Το αρνητικό που βρήκα είναι ότι από ένα σημείο και μετά δεν ανέβαινα άλλο σε level κι ούτε έβρισκα ιδιαίτερο νόημα στο να αλλάξω εξοπλισμό, οπότε έχασα το ενδιαφέρον μου. Κάποια στιγμή όμως θα το ξαναπαίξω με άλλη ομάδα. 8/10

Lorelai: Για αρχή, πολύ θετική η εντύπωση από την αναβάθμιση των γραφικών με την χρήση της Unity σε σχέση με τα προηγούμενα. Ως προς το gameplay, έχουμε τον κλασικό ζόφο που μας έχει συνηθίσει ο Michalski. Ότι αγαπήσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, θα το βρούμε κι εδώ. Το θέμα είναι ίσως πιο σοκαριστικό και πιο κοντά στην καθημερινή ζωή και μάλλον αυτό είναι που το κάνει τόσο σκοτεινό. Εξαιρετική για μια ακόμα φορά η μουσική επένδυση. 8.5 / 10

Αυτές τις μέρες ασχολούμαι με τα Star Wars: Knights Of The Old Republic, Everspace, Lord Of The Rings Card Game, The Uncertain: Light At The End και It Takes Two.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,412
Τερματισα το Ιmmortal fenyx rising. . Το μονο καλο ειναι οτι οι μινωταυροι και οι κκυκλωπες. Κατα αλλα δεν μου αρεσε. Παρα πολλα puzzles και λιγη δραση . Και το βλεπουμε αυτο και στα φορουμ που πολλοι λενε οτι δεν τους αρεσε για τον ιδιο λογο επειδη εχει πολλα παζλ. Το assasin creed odyssey ηταν 1000 φορες καλυτερο.
 
Top Bottom