Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Ρε @Mogrey665 δυό φορές έχω πιάσει το Outer Worlds και τις δύο το έχω αφήσει -δεν βαριόμουν αρκετά βέβαια- γιατί μου θύμιζε υπερβολικά πολύ μετριοκαλό αμάλγαμα πολύ ανώτερων παιχνιδιών. Κάτι με τσιγκλάει να του δώσω άλλη μια ευκαιρία, αλλά δύσκολα φεύγει αυτή η μπόχα της 'υπερμετριότητας' από πάνω του. Μιλώντας ως πάλιουρας πάντοτε. Ένας πιτσιρικάς που νομίζει ότι New Vegas είναι κάποιο προάστιο του Las Vegas, ενδέχεται να τα δει και όλα.
ισχυει οτι στη μεγαλυτερη διαρκεια (μη πω ολη) ειναι αρκετα μετριο. δεν ειχα σκοπο να το ξαναπιασω αλλα ηταν στο humble choice και δεν επαιξα ποτε τα dlc οποτε ειπα δεν γαμεις παμε.

Στα μικρά μου ζελντοδιαλείμματα παίζω λίγο D2 ρεζουρεκτεντ στο λουτ γκολειν και λίγο κοτ οφ γουορ (μαξ σετινγκς παντα ΦΣΡ) για να διδαχθώ λίγο πατρότητα από τον κρατος. Το "λίγο" οφείλεται στο οτι το πισι ειναι στο γραφείο και ακόμα και να ανοίξω το πισι για να δω αν δουλεύει, ο χώρος γίνεται φούρνος οπότε καταλήγω ξανά στην 50άρα/4κ/hdr (Σρεντερ διαβάζεις; ) στο σαλονι που εχω αιρκοντίσον.

Με θλιψη αναφερω οτι σταματω το elex 2. ειμαι στο act 3 και η ποιοτητα εχει παει απατη. Πηγαινε σκοτωσε και ελα πισω
Ξαναπηγαινε κ σκοτωσε μερικους ακομη. Βαρεθηκα.

Συνεχιζω wartales που και αυτο εχει πλεον αρκετο grind. Με κραταει ομως.

Πηρα το vampires masquerade swansong. Μου αρεσει αρκετα αν και οι κριτικες ειναι μετριες. Θα δειξει.

Ψηνω και το mount and blade 2 αλλα ακομη δεν ειμαι σιγουρος

To Swansong αδικήθηκε γαμώτο. Βγήκε σε κακή περίοδο και το ΑΑ jank του δεν το βοήθησε σε καμία περίπτωση. Είναι καλογραμμένο πάντως και προσφέρει πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις στη δράση του, έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις ουσιαστικά την έκβαση της ιστορίας. Λουκουμάκι για γερο-γκοθάδες στη ναφθαλίνη.

Ναι ρε γαμώτο, στεναχωρέθηκα τώρα. Πάω να φάω κανένα σουβλάκι με τζατζίκι.

Ναι ρε γαμώτο, στεναχωρέθηκα τώρα. Πάω να φάω κανένα σουβλάκι με τζατζίκι.

Εσύ και ο Στάθης, Σόδα μου...

Είναι άγριο νιάτο ο Σόδας, καβάλα στο e-Scooter του, ακούει αυτά τα τράψ και πίνει σουρωτές στο Σύνταγμα, δεν μας καταδέχεται εμάς τους καφενειακούς.

Κυρ Στέφανε! Να δοκιμάσεις το Yakuza 0.
Μην το κατακρίνεις από το τέρμα τζαπανοφερτο παρουσιαστικό του. Έχει βάθος και ψυχή στην ιστορία και τους χαρακτήρες του.
Να, ορίστε. Πάρε ένα δείγμα

Πρόσφατα παράτησα (με πόνο) το Dead Cells λόγω εθισμού αλλά λίγο αργότερα έπεσα στα πλοκάμια του Returnal.
Αφιέρωσα περισσότερες ώρες απ'όσες "έπρεπε" προκειμένου να δω το φινάλε του κυρίως game και του Tower of Sisyphus. Ωστόσο, σε κανένα από τα δύο δεν είχα την υπομονή για το true ending (στο κυρίως game είναι απλά θέμα επιπλέον grinding, το Tower όμως θέλει κάκαλα).
Συνολικές εντυπώσεις θετικές, το gameplay είναι γρήγορο κι εθιστικό, αν και βρήκα τα περιβάλλοντα κομματάκι επαναλαμβανόμενα (πέρα από τη run-based φύση του game).
Η πρώτη Act ήταν η πιο απολαυστική και την ολοκλήρωσα μάλλον γρήγορα, συνεπικουρούμενος κι από μια μικρή δόση τύχης. Η δεύτερη μού έβγαλε το λάδι. Αφενός η δυσκολία ανεβαίνει απότομα, αφετέρου υπεισέρχεται ένα σχετικά έντονο στοιχείο RNG που στην πρώτη Act είναι πολύ περιορισμένο. Το story είναι αρκετά νεφελώδες και αποσπασματικό, υπάρχουν δυνατές στιγμές, αλλά όταν καταλαβαίνεις(?) τι συμβαίνει, δεν μπορείς να μην κάνεις συγκρίσεις με Silent Hill 2 και ιστορίες τύπου "it was all a dream/in her head", που δεν είναι το φόρτε μου.
Στο τεχνικό κομμάτι, ενώ το παιχνίδι έτρεχε νερό σε υψηλά settings (χωρίς RT φυσικά), μου έτυχε κι εμένα το bug που μετά από κάποιο διάστημα (π.χ. 3-4 ώρες σερί), τα textures πέφτουν στο Low και όλα ρετροπιξελιάζουν, ώσπου να κάνεις quit και να ξαναμπείς. Επίσης, αρκετά εκνευριστικό ήταν ότι τα λίγα cinematics που συναντάς, την πρώτη φορά που τα έβλεπα έπαιζαν με choppy frames, σαν σε slow motion. Όταν τα έβλεπα ξανά ή με διαφορετικό μοντάζ, όλα καλά. Προφανώς το παιχνίδι δεν είναι και πολύ optimized, αν κι ευτυχώς σε μένα αυτό δεν επηρέασε το ίδιο το gameplay.
Πέρασα καλά παρά τα ζόρια που τράβηξα, Δεν θα το πρότεινα σε full price, γύρω στα 20-25 ευρώ είναι μια χαρά.
7.5/10

Αμέσως μετά ξεκίνησα το Hob's Barrow που στο πρώτο τρίωρο είναι ιδιαιτέρως ατμοσφαιρικό και καλοστημένο αλλά η πρόκληση των puzzles σχεδόν μηδαμινή. Ανυπομονώ να το συνεχίσω αλλά δυστυχώς θα πρέπει να περιμένω ένα διάστημα, ένεκα των διακοπών.

Για τη χώνεψη μετά να πιείς και μια...σόδα

hannibal-lecter.gif

Κυρ Στέφανε! Να δοκιμάσεις το Yakuza 0.
Μην το κατακρίνεις από το τέρμα τζαπανοφερτο παρουσιαστικό του. Έχει βάθος και ψυχή στην ιστορία και τους χαρακτήρες του.
Να, ορίστε. Πάρε ένα δείγμα

Τί είνταν τα ματάκια μου Παναγίτσα μου. Ούτε με μυδραλιοβόλο.

Για να μη με λέτε προκατειλημμένο πάντως, το Tokyo Vice του Rogers το είδα και μου άρεσε πάρα πολύ. Τώρα με τις Σιντερέλες και τα καραόκι, όκι όκι και πάλι όκι.

Μην αφήνεις τον Τόνυ να σε τρολάρει, Μποράτσο. Καραόκε είχε και το ανδροπρεπές Sleeping Dogs. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι τα Yakuza στην ουσία τους (καλά, μόνο ένα έχω παίξει, αλλά άξιζε).

To Sleeping Dogs θυμάμαι το είχα γουστάρει πάρα πολύ. Με είχε κερδίσει γιατί σου ξηγιόταν σκληροκαριόλικα 'ρεαλιστικό' με το γουασάνγκ χάο ασούμ. Σκάγανε μετά οι κοκορομαχίες και τα καραόκια έτσι για το χαμό, αλλά ήταν ευχάριστες παρεκκλίσεις, όχι το ζουμί.

Τα Γιακούζα τα 'χω φοβηθεί, πως είναι τέρμα άνιμε/καρτουνίλες με ελάχιστες επιφάσεις ρεαλισμού.

Τα Γιακούζα τα 'χω φοβηθεί, πως είναι τέρμα άνιμε/καρτουνίλες με ελάχιστες επιφάσεις ρεαλισμού.

Και καλά κάνεις! Πάμε για βουτιές και σούσι! :Ρ

Μια χαρά ρεαλιστικό και σοβαρό είναι.
1000004793.jpg

Να απαντήσω σοβαρά λίγο. Το main story τους είναι σοβαρότατο. Μετά έχουμε το side content που αρκετές φορές έχει πολύ χαβαλε και πολλα μίνι γκειμς όπως το καμπαρέ με γνωστές jav κλπ κλπ.

Παίζω WoW Dragonflight. Μου αρέσουν τα flying mechanics αλλά γενικά είναι σα να παίζεις τζαπανίλα γκενσίμπακτ πλέον το wow. Ξεκλείδωσα όμως επιτέλους το questline που οδηγεί στο mount αλεπού, οπότε μια χαρά.

Status
Not open for further replies.
Back