Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Να κάτι ακόμα που δεν κάνει ποτέ η φρομ, να ακούει το community της.
Παίζει να είναι η μόνη από τις εταιρίες στο σχετικό genre όντως. Και η team ninja επίσης ακούει feedback, βγαίνει πρώτο demo από Nioh->πολύ δύσκολο?->dial down λίγο->δεύτερο ντέμο για κονφιρμάρισμα -> πράφιτ.

Ξεκίνησα το Arx Fatalis, με τα απαραίτητα mods, αλλά τελικά δεν ήταν του γούστου μου!! Πήγαινε πολύ προς το Adventure, χωρίς να σου δίνει τα στοιχεία εκείνα, για να μπορέσεις να συνεχίσεις χωρίς το walkthrough αγκαλιά.

Από Arkane θα συνεχίσω με Dark Messiah of Might and Magic ή/και Dishonored!!

Dishonored με τα χίλια!

Τερματισα το sonic superstars! Διελυσα τον τρελο χοντρο τον Eggman!

Μπράβο Σρέντερ! Είσαι πολύ μεγάλος πολεμιστής! Εμένα ο χοντρός ο Eggman με σάπισε στο ξύλο, ούτε χελώνα να ήτανε.

Κρίμα πάντως που το Steam προφανώς κόλλησε τη στιγμή που διέλυσες τον τρελό χοντρό τον Eggman και δεν σου έδωσε το achievement. Οι χελώνες θα φταίνε.

Παίζω το Ghost Song.

Οι πληροφορίες λένε ότι το τελειώνεις σε 8-9 ώρες αλλά εγώ έχω δαπανήσει τουλάχιστον δέκα και δεν είμαι καν στην μέση. Μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ενώ σε μερικά σημεία στο τσακ δεν έσπασα την οθόνη. Γενικά αξίζει τον κόπο (ιστορία+χρώματα+μοναξιά) αλλά χρειάζεται πολλή υπομονή. Έτσι όπως πάω, βλέπω να το τελειώνω τέλος του μήνα.

Μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ενώ σε μερικά σημεία στο τσακ δεν έσπασα την οθόνη. Γενικά αξίζει τον κόπο (ιστορία+χρώματα+μοναξιά) αλλά χρειάζεται πολλή υπομονή. Έτσι όπως πάω, βλέπω να το τελειώνω τέλος του μήνα.

Σα να μου περιέγραψες το Outer Wlds, ένα πράμα!!!

Μπράβο Σρέντερ! Είσαι πολύ μεγάλος πολεμιστής! Εμένα ο χοντρός ο Eggman με σάπισε στο ξύλο, ούτε χελώνα να ήτανε.

Κρίμα πάντως που το Steam προφανώς κόλλησε τη στιγμή που διέλυσες τον τρελό χοντρό τον Eggman και δεν σου έδωσε το achievement. Οι χελώνες θα φταίνε.
Σε σαπισεστο ξυλο ο χοντροςε ? Ποσες φορρες? Ακομα δεν το τερματισες? Στο τελος μονο ηταν λγο πιο δυσκολο αλλα εννοειται οτι για εμενα δεν ειναι τιποτα και τον διελυσα αμεσως.

Άσε, άσε, πολύ ξύλο έφαγα. Αλλά τελικά τον έδειρα! Τι λες να παίξουμε co-op με το νέο χαρακτήρα που ξεκλειδώνει μόνο αφού δείρεις τον τρελό χοντρό τον Eggman? Είναι πολύ δυνατός, έχει τις δυνάμεις του Knuckles και της Amy μαζί, θα σφάξουμε όλους τους εξωγήινους!

Τερματισα το WANTED DEAD. Ενα παρα πολυ καλο ninja παιχχνιδι με πολυ δραση και αιμα! Τους διελυσα ολους με το σπαθι μου! Κομματιακια τους εκανα. Τους εκοψα τα κεφαλια τα χερια και τα ποδια! Αξιζει νατο παιξεται!

Καλά πήγε το σουκου, μπόλικο καψιμο στο ντιαμπλο 4 και στο μπιτζιθρι. Μου έφαγε πόση ώρα να βρω την είσοδο από το κρεσέ αλλά χαλάλι για τη λαζελ.

Εγώ δεν ασχολούμαι με κάτι σε αυτή την φάση, περιμένω να βγει το patch με DLSS και FSR3 για το Starfield ώστε να συνεχίσω.

Εγώ δεν ασχολούμαι με κάτι σε αυτή την φάση, περιμένω να βγει το patch με DLSS και FSR3 για το Starfield ώστε να συνεχίσω.

Εγώ για να το αρχίσω!!!

Αν και μου σπάει σοβαρά τα αρχ... νεύρα, το Outer Wilds!!!

Χώθηκα στο CyberPunk (θενξ RQ) τώρα που βγάλανε το patch, πήρα και το Phantom Liberty. Παρότι το παιχνίδι έχει ακόμα κάποια θεματάκια, είναι ό,τι πρέπει για εμένα, που γουστάρω τέτοια σέττινγκ.

Το στόρι του expansion βγάζει και πολύ από Escape from New York. Φασάρα!

είπα να βάλω μια το NFS Heat γιατί είδα κάτι βίντεα με σούπρες και πωρώθηκα, αλλά διαπίστωσα ότι δεν έχει σούπρες... και λέω ε οκ θα παίξω λίγο, αλλά μετά θυμήθηκα όλα τα αρνητικά που τελικά με έκαναν να το παρατήσω...

Ξεκινησα την παιχνιδαρα LIKE A DRAGON GAIDEN THE MAN WHO ERASED HIS NAME. Παιχνιδαρα και αυτο με πολυ δραση και ξυλο οπως και ολα τα yakuza! Οτι πρεπει για Γιαπωνεζους αρχηγους ninja οπως εγω!

Εδώ και 1 χρόνο έχω μόνιμα εγκατεστημένο το HOMM3. Αφού κατάφερα να το κάνω να παίξει με αληθινή ρετροπιξελούμπα και όχι εκείνο το θολό μαύρο χάλι που βγάζει το upscaling μόνο του, άρχισα να το σκαλίζω με το manual ανά χείρας (το τύπωσα).

Αφού έφαγα λάχανο το tutorial και είδα τι παιχταράς είμαι (βοηθάει ότι έχω λιώσει το σαφώς επηρεασμένο από τα HOMM, Eador Masters of a Broken World) είπα να ξεκινήσω campaign.

Ε... μου έβγαλε την μπαναγία το παιχνίδι, στο hard με πήγε τραίνο, στο normal το ίδιο, βάζω easy και κάνω περίπατο...
Απογοήτευση, γιατί δεν θα πω ψέματα αλλά μου λείπουν μοντέρνα QoL πράγματα που είχα μαθει στο Eador.
Έφαγα όλο το βράδυ χθες να προσπαθώ να περάσω το πρώτο map... θα δούμε.

Θα κοιτάξω να το τελειώσω για να πάρω μια γεύση γενικά, να μπω στους ρυθμούς του παιχνιδιού και θα δοκιμάσω πάλι normal. Στο easy περνάει το αντίπαλος ήρωας δίπλα μου και δεν μου κάνει ντου.

Ξεκινησα την παιχνιδαρα LIKE A DRAGON GAIDEN THE MAN WHO ERASED HIS NAME. Παιχνιδαρα και αυτο με πολυ δραση και ξυλο οπως και ολα τα yakuza! Οτι πρεπει για Γιαπωνεζους αρχηγους ninja οπως εγω!
Σρεντερα θα ασχοληθείς με το 8 η μπα?

Το gaiden προσωπικά ήδη το τερμάτισα και ανυπομονώ για το 8.

Δυσκολα θα ασχοληθει ένας αρχηγος σαν τον σρεδερινο με το βαρετο turned based του 8

Τέλος το Lords of the Fallen.

Πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές προτείνεται αν όχι full price τουλάχιστον σε κάποιο sale se fans του genre.:solaire:

Προβλέψιμα, βουρ στο (Lies of P)άτσα τώρα.

Οχι επειδη ειναι στρατηγικης. Δοκιμασα το LIKE A DRAGON oταν βγηκε το 2020 και δεν μου αρεσε καθολου. Σημερα η μεσα στην εβδομαδα θα παιξω και το ASTERIX AND OBELIX SLAP THEM ALL 2.

Status
Not open for further replies.
Back