By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εμφανίστηκε για κάποιο λόγο στο Steam μου το demo του Suzerain, ενός Political Sim/RPG/Interactive Novel.
![]()
Save 70% on Suzerain on Steam
Assume the role of President Anton Rayne and guide the nation of Sordland. Amidst brewing international conflicts, need for reform, deep-seated corruption, and economic recession, you must make the decisions in this political drama. How will you lead?store.steampowered.com
Παίρνει καμιά ώρα να το ολοκληρώσει κάποιος. Πολύ ενδιαφέρον, το έβαλα στο ραντάρ για το ενδεχόμενο review μόλις ανακοινώσουν ημερομηνία κυκλοφορίας.
Το demo είναι ανοιχτό για 2 ημέρες ακόμα, αν ενδιαφέρεται κάποιος.
Τα +
- Ανέφερα ότι έχει 10 ευρώ;
Άρχισε η περιπλάνηση στο Hollow Knight απλά "για λίγο, να δω σε ποιο slot του αστρολογικού gaming χάρτη που δεν τηρώ θα μπει", και έχω γράψει 5 ώρες χωρίς να το καταλάβω. Καλός οιωνός.
Θέλω και κάτι πιο narrative driven και μάλλον ήρθε η ώρα του What Remains of Edith Finch.
έχω βαρεθεί την ασυγκράτητη υστερία άλλοτε σοβαρών sites (βλ. RPS)
Μάλλον έχεις καιρό να ασχοληθείς με "game journalism" made in the West και πως τσιρίζουν με κάτι τέτοια σκηνικά.Δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Μάλλον έχεις καιρό να ασχοληθείς με "game journalism" made in the West και πως τσιρίζουν με κάτι τέτοια σκηνικά.
Δεν υπάρχει woke τυπάκι, που να μην συγχύζεται με το πόσο αλλού είναι το sexualisation των γιαπωνέζων και που αρνούνται στις περισσότερες περιπτώσεις να λυγίσουν το γόνατο (sic)...
- Πιο εύκολο απ' όσο θα έπρεπε, τουλάχιστον στο Expert (ένα πριν το Impossible) που το έπαιξα εγώ. Ειδικά απ' τα μισά και μετά.