Chosen Undead
Death Knight
Μου έχει πει τα καλύτερα και ο Spex877 που παίζουμε μαζί ροκελί γι'αυτό το παιχνίδι. Προσωπικά έχω παίξει αρκετά το πρώτο παιχνίδι της σειράς στο xbox 360. Ποιότητα πράγματι
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!θα είχε βγάλει screen shot αν ήξερα πώς γίνεται στο Xbox app.
είπα να σταματήσω λίγο το No Man γιατί δεν τελειώνει
Δεν τερματίζεται το παιχνίδι; Δεν έχει ιστορία/campaign;
Μάλλον θα το ξεκινήσω ξανά το No Man's Sky. Ο πρώτος πλανήτης στον οποίο προσγειώθηκα μπορεί άνετα να περιγραφεί ως "κουραδοπλανήτης". Όλος καφέ, με ελάχιστο νερό και βλάστηση και με ψηλούς σχηματισμούς βράχων που θυμίζουν, μαντέψτε τι. Ο δεύτερος πλανήτης ήταν ένα τεράστιο παγάκι, ψοφόκρυο παντού και πολύ λίγα σημεία ενδιαφέροντος. Ο τρίτος πλανήτης ήταν πραγματικά πανέμορφος, θα είχε βγάλει screen shot αν ήξερα πώς γίνεται στο Xbox app. Πολύ πράσινο, άφθονο νερό και δαχτυλίδια σαν τον Κρόνο πού έδειχναν υπέροχα την νύχτα. Δυστυχώς ήταν επίσης τόσο poisonous πού έπρεπε να ανανεώσω το life support κάθε λίγα λεπτά.
Sounds about right. Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα, θα το ξαναξεκινήσεις για ποιο λόγο και προσδοκώντας τι; Ρωτάω κυρίως για να σου πω την έμπειρη γνώμη μου για το αν αξίζει τον κόπο.
Στο switch ή σε emulator; Είναι υποχρεωτικό να πιάσεις από ένα σε κάθε περιοχή που μπαίνεις;ξεκίνησα nuzlocke challenge se Pokemon Perfect Crystal.