What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Αξίζει, αλλά δεν έχει ωριμάσει ακόμα. Η σωστή ωρίμανση επιτυγχάνεται από τα 15-20 χρόνια και πάνω.

Μπορεί να το αγοράσει και να το αφήσει να ωριμάσει στο backlog. Γίνεται πιο γλυκό έτσι. Πιο προσωπικό.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,315
Αξίζει, αλλά δεν έχει ωριμάσει ακόμα. Η σωστή ωρίμανση επιτυγχάνεται από τα 15-20 χρόνια και πάνω.

Ναι! Σαν εμένα ένα πράμα, που παίζω Emperor of The Fading Suns, σε Win98 (Emulated)!!
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Λοιπόν τέλος το Gears 4. Το ρολόι έγραψε 8h 50m, σχεδόν speedrun για τα δικά μου δεδομένα :p
Το φινάλε ίσως ό,τι πιο απότομο έχω δει τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, νόμιζα πως είχα άλλα 2-3 Acts μπροστά μου και ξαφνικά credits! 😱
Όπως και να 'χει το παιχνίδι είναι λίγο πάνω από τη μέση, νομίζω ένα 6/10 το περιγράφει μια χαρά. Κλασικό χολιγουντιανό blockbuster
χωρίς ίχνος πρωτοτυπίας αλλά με υψηλά production values, και πολύ σαματά.

Τώρα σειρά έχει το The Gardens Between, για να ξεπλύνω αυτή τη μεταλλική γεύση Michael Bay που μου άφησε.
 
Last edited:

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Το Tarkov δεν αφήνει χρόνο για πολλά πολλά. Μόνο λίγο Mordor: The Depths of Dejenol μεταξύ των raids για να θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια και μετά πίσω στη βιοπάλη...
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
Έπιασα το Grip χθες, ευγενική προσφορά του @Spahar . Πραγματικός άξιος καθαρόαιμος διάδοχος του Rollcage που πάει ένα βήμα μπροστά, χάνω το που είναι το πάνω και το κάτω και γουστάρω και έχω πάθει κοκομπλόκο με την υπέροχη DnB μουσική που έχει.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
ξεκινησα να δοκιμαζω παιχνιδια με αντιστροφη χρονολογικη σειρα και κατεληξα να παιζω red alert 3. αυτο γιατι η μπακατελα μου δεν σηκωνει πολλα πολλα, ειναι απο την εποχη που στην μοδα ηταν τα κουτσαβακια.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
σφαζω ρωσους στην Σιβηρια στο Sniper ghost warriorcontracts. Ειναι παιχνιδαρα. Δεν εχει health regain ουτε αλλους στρατιωτες να σκοτωσουν τους εχθρους για εσενα! Παω σιγα σιγα χωρις να με δουν και τους σφαζω. Η αμα θελω παιρνω το πολυβολο και ορμαω κατα πανω τους. Παιχνιδι που μονο εγω ο αρχηγος των foot ninja μπορω να παιξψ και να τερματισω. Ακομα και στο easy ειναι πιο δυσκολο απο αλλα στο hard.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Κατά τους προηγούμενους μήνες τελείωσα τα Silence (Whispered World 2) και Crash Bandicoot Trilogy.

Το Silence αν και ψιλοαπογοητευτικό δεν μπορώ να πω ότι ήταν άσχημο. Ok adventure δεν το λες, πέρα από δυο-τρία σημεία που υπήρχε μια υποψία puzzle δε θύμιζε σχεδόν σε τίποτα το προηγούμενο παιχνίδι. Η ιστορία του μου άρεσε, είχε μια καλή ανατροπή αλλά αυτή έρχεται νωρίς και συνολικά ακολουθεί το σεναριακο μοτίβο που είχε και το προηγούμενο. Στα αρνητικά και η διάρκεια, πριν καλά το καταλάβεις έχει τελειώσει και οι επιλογές που έχει σε σημεία, στην συντριπτική πλειοψηφία τους δεν έχουν impact σοβαρό, που θυμίζει Telltale. Χμμμμμ...

Από τα Crash έβγαλα τα 2 πρώτα (το 3ο λέω να το αφήσω για λίγο αργότερα). Το πρώτο τίμιο, το θυμόμουν καλύτερο λόγω νοσταλγίας. Δε θα το συγκρίνω με Mario 64, Banjo Kazooie κλπ. αλλά με αντίστοιχα 2.5d παιχνίδια όπως τα Pandemonium (που είχα παίξει αρκετά μετά την εποχή τους) τα οποία θεωρώ ανώτερα και ίσως, πιο ιδιαίτερα. Δεν κάνει κάτι στραβά το παιχνίδι, απλά οι πενιχρές κινήσεις, η επανάληψη assets και η αίσθηση ελέγχου (λίγο floaty, καλό όμως ότι δεν έχει καθόλου input delay) υπερίσχυαν, ανά διαστήματα του nostalgia trip.

Αν δηλαδή έβγαζες από μέσα τους αναγνωρίσιμους χαρακτήρες και εχθρούς και τους αντικαθιστούσες με άλλους, εύκολα πέρναγε για κάποιο σύγχρονο indie. Ίσως να ευθύνονται και οι προσδοκίες που είχα από ένα remake. Βέβαια τα μεγαλύτερα αρνητικά ήταν τα περίεργα hit boxes σε spikes, φωτιές κλπ και μερικών εχθρών και φυσικά η προβληματική κάμερα που σε αρκετά επίπεδα, άλματα προς το βάθος της οθόνης γίνονταν guessing game (ok από κάποιο σημείο και μετά έπαιρνε μπρος το muscle memory). Διασκεδαστικό πάντως, ειδικά στα time trial εκτός από το καρκίνωμα το Stormy Ascent.

Το δεύτερο κλάσης ανώτερο παιχνίδι. Το αστείο είναι ότι από το συγκεκριμένο δεν είχα τόσες αναμνήσεις, είχα παίξει ελάχιστα. Μεγαλύτερη ποικιλία σε περιβάλλοντα και set pieces, περισσότερες κινήσεις, death routes κ.α. ανεβάζουν αρκετά την ποιότητα του, κρίμα που η Coco πάντως παραμένει απλά διαφορετικό "skin". Σοφή επιλογή να μειώσουν τη διάρκεια των πιστών με ελάχιστες πλέον να φτάνουν κοντά στα 2.5 λεπτά, πράγμα που τις έκανε ευχάριστες στο time trial.

Η μόνη "πατάτα" που έκαναν ήταν πως ενώ στο πρώτο οι πίστες ήταν σχεδιασμένες να μπορείς να πάρεις και platinum αν έβρισκες τρόπους να κόψεις δευτερόλεπτα, εδώ όσο και να το προσπαθούσες, gold και πανω δεν έβλεπες αν δεν επαιρνες στο τέλος τα running shoes. Πρόκληση ανύπαρκτη από εκεί και πέρα στην πλειοψηφία των trials, λίγο βλακεια που η απόδοση σε αυτά δε στηριζόταν καθαρά στις κινήσεις του Crash αλλά σε easy mode αντικείμενο. Last but not least, κατι μου λεει ότι δεν ήμουν ο μόνος που κόλλησε με ταινία κάτω το RT στο controller όσο κυνηγούσε τα relics... 😅
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Ξεκινησά το Stardew Valley και πραγματικά θέλει τόσο farming? (no pun intended)
Για κάποιο λόγο είχα την εντύπωση ότι θα ήταν σε στυλ jrpg....
Το έχει παίξει κανείς να πει εντυπώσεις?
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Το ειχα παιξει παλια το startdew valley...το παιχνιδακι ειναι ΓΑΜΑΤΟ αλλα μονο αν το παρεις χαλαρα χωρις achievements και Optimal strategy για να μεγαλωσεις τη κολοκυθα...αν μπεις στο τρυπακι χανεις τη μαγεια.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Δεν με νοιάζουν achievements κτλ
οπότε θα το συνεχίσω στο χαλαρό και θα δω αν με κερδίσει
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Μ;έγα κόλημα το stardew valley. Εμένα με είχε κερδίσει από την αρχή. ΜΙλάμε άπειρες ώρες. Πάντως μεγάλο του μέρος είναι το farming.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
Αφού τελείωσα το Serious Sam 3 ( καλό αλλά κατώτερο των προηγούμενων και προς το τέλος καταντάει σπασαρχίδια) έπιασα το Neverwinter Nights ξανά, έπαιξα αρκετά χθες το βράδυ ώστε να βρω τον ρυθμό και να θυμηθώ που το είχα αφήσει. Ελπίζω αυτή την φορά να φτάσω στο τέλος του παιχνιδιού, αλλιώς δεν θα ξανά ασχοληθώ ποτέ.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
εγω συνεχιζω την τεχνολογικη μου παρακμη με Age of Empires 3. O καθενας πορευεται με οτι εχει και στην περιπτωση μου παω απο χωριο σε χωριο, με τα ποδια, για να μιλησω στους χωρικους για την νεα εποχη που ξημερωνει. Το χιονι δεν με σταματα.

ae.png
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Ξεκίνησα το Dishonored. Δυνατά vibes από τα Thief και γενικά φαίνεται αρκετά καλό φτιαγμένο.
Σαν δυνατό μέλος των achievement whores του RQ το παω για πλήρες low chaos playthrough, χωρίς deaths, detections ή χρήση powers πέρα από το blink. Προς το παρόν και παίζοντας στο normal δεν έχω αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία.
Τουλάχιστον θα βγάλω το άχτι μου στο δεύτερο playthrough οταν
/Shredder mode on
ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΆΞΩ ΟΛΟΥΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΚΥΛΉΣΕΙ ΠΟΤΆΜΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΝΊΞΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
/Shredder mode off
Ε ναι.. αυτά
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Συνεχίζω καλά (και αργά-αργά) το Witcher 3. Είμαι lvl 19 στις 68h και (μέχρι) χθες τελείωσα όλα τα υποθαλάσσια ερωτηματικά στο Skellige, καθώς και όλα (εκτός 2 που είχαν μεγάλου lvl "φρουρό") που βρίσκονταν σε μικρά ακατοίκητα νησάκια. Οπότε φαντάζομαι πως πλέον είμαι στην τελική ευθεία για τον τερματισμό του παιχνιδιού!
Άντε τώρα να κάνω και καμιά κανονική δουλειά στο παιχνίδι...
 
Top Bottom