bald_killer
Death Knight
Δυστυχώς όχι. Έχει έναν παρόμοιο στα ίδια κυβικά αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολος.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μπορεί να τον κρατάνε για το 2. Lords of the Fallen 2: The god killer! Εκείνη η μάχη θα είναι επική!Δυστυχώς όχι. Έχει έναν παρόμοιο στα ίδια κυβικά αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολος.
Εννοείς 5 βράχοι που προεξέχουν όπως τα δάχτυλα μιας παλάμης :insert babiniotis emoticon.Μπορεί να τον κρατάνε για το 2. Lords of the Fallen 2: The god killer! Εκείνη η μάχη θα είναι επική!
(Εννοώ εκείνον που το χέρι του προεξέχει σαν 5 βράχοι, όχι το pet που σε στέλνει).
Ψάχνω να βρω τι είναι αυτό το Brothel-ands που γράφεις εδώ και πόσα σου ποστσ (από τότε τουλάχιστον που το παίζεις) αλλά δεν μου βγάζει κάποιο αποτέλεσμα. Τι παίζεις, λέγε!Τέλος το Brothelands pre-sequel με sniper class. Moυ φάνηκε αρκετά πιο εύκολο από το 2 και λίγο πιο δύσκολο από το 1. Τα έπαιξα όλα εννοείται με sniper class.
Borderlands, αλλά του ταιριάζει πιο πολύ το Brothelands με τόσα βυζγιά.Εννοείς 5 βράχοι που προεξέχουν όπως τα δάχτυλα μιας παλάμης :insert babiniotis emoticon.
Ψάχνω να βρω τι είναι αυτό το Brothel-ands που γράφεις εδώ και πόσα σου ποστσ (από τότε τουλάχιστον που το παίζεις) αλλά δεν μου βγάζει κάποιο αποτέλεσμα. Τι παίζεις, λέγε!
Καλημερα, ειπα να αγορασω το solasta(σε αντιθεση με τη βασικη αρχη μου να αγοραζω ετοιμα games) και επεσα σε μεγαλη εκπτωση στο ELEX.
Για καποιο λογο δε το ειχα αγορασει(βασικα το lore ηταν) και το ξεκινησα Δευτερα βραδυ. Εκμεταλλευομενος τις 2 μερες που δε πηγα στο γραφειο(αλλα τις λιγοστες ωρες που ειχα ρευμα) πρεπει να ομολογησω οτι μου αρεσει πολυ. Τρωω καλο ξυλο αλλα λογω gothic δε χαλιεμαι καθολου.
Τερματισα το journey to the savage planet! Εξερευνησα ολο τον πλανητη εσφαξα ολους τους εξωγηινους και εφαγα και τα 100 πορτοκαλια εξωγηινα φυτα που μου δινουν ενεργεια! Πολυ καλο για πρωτο παιχνιδι καινουργιας εταιριας(typhoj studios).
Αυτό το Astroneer με έχει καταστρέψει λίγο, ενώ φαίνεται απλό παιχνίδι χωρίς πολλά πολλά και περισσότερο θα το έλεγα σφηνάκι για την μετά No Man's Sky εποχή, μου έχει φάει αρκετές ώρες μέχρι τώρα και έχει ακόμα ψωμάκι.
χμ δε ξέρω, εγώ είχα κατά γουστάρει με το NMS και το πήρα για σφηνάκι το Astroneer, αλλά έχει ψωμί.
Όπως είπα, αν δεν σας κάνει κλικ εξαρχής κάτι, μην το κουράζετε. Αν έχεις γράψει 10 ώρες και δεν... ε δεν.
Φυσικά και είναι ωραίο τώρα το παιχνίδι. Αφού, με τόσο farm που έκανες, οι εχθροί σου πλέον είναι 1-3 χιτς και όχι το αντίθετο για σένα από τους εχθρούς σου.@bald_killer_clone πολύ δίκιο είχες για την ποιότητα του Lords of the Fallen. Κάθε φορά με το ζόρι σταματάω να παίζω. Και τον 4ο με την πρώτη φορά. Λογικό, με τόσο grinding... Είμαι στις 20 ώρες και μπαίνω catacombs. Από lvl 10 που ξεκινάς, είμαι 50. Δηλαδή έχω προσθέσει 40 attribute points.
Μα αυτό είναι το νόημα! Άμα είναι να αγχωνόμαστε και παίζοντας παιχνίδια (π.χ. άλλα χειρότερα του ίδιου είδους, όπως το Dark Souls), τότε τί κάνουμε!Φυσικά και είναι ωραίο τώρα το παιχνίδι. Αφού, με τόσο farm που έκανες, οι εχθροί σου πλέον είναι 1-3 χιτς και όχι το αντίθετο για σένα από τους εχθρούς σου.