Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Απο σημερα και παλι lotro, διοτι πρεπει να μασουμε LP για αποκτιση του νεου εξπασιου που βγηκε στο shop. Να κανουμε deeds για ν΄ ανεβασουμε traits στον hunter. (+4) Και κουεστ για lvl (+10 λογικα). Οποιος θελει LP farm, εχω συστημα τρουμπιγιον.

Τέλος το Ratchet & Clank, μικρούλι ήταν, μερικά βράδια ήπιας (και μερικά λιγότερο ήπιας) ενασχόλησης. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι, από αυτά που πραγματικά αξίζει να δούμε στο PC. Πολύ δυνατό gameplay, presentation καλύτερο από καλή Pixar και οπτικοακουστικά πανέμορφο.

Παρεπιπτόντως, εντόπισα και πήρα mint κόπια του Muramasa: The Demon Blade από Ελλάδα, παρέλαβα ήδη :p. Ανυπομονώ για αυτό το διαμαντάκι!

Τις προάλλες που ήταν τα 20α γενέθλια του Gothic 1, ξεκίνησα ένα permadeath run με save n' exit σύστημα προφανώς, οπότε όχι μόνο αν πεθάνεις πέθανες, αλλά και αν κάνεις λάθος επιλογή σε διάλογο δεν έχει load μετά. Η πρώτη προσπάθεια έληξε γύρω στα 4 level επειδή έγινα cocky και έπεσα από το φράγμα του Homer προσπαθώντας να φτάσω στη καλύβα του Rice Lord με Acrobatics (βγαίνει το άλμα άνετα, εγώ έκανα μλκία).
Η δεύτερη όλως περιέργως ακόμα δεν έληξε, είμαι στη φάση που πας να βρεις τον Orc Shaman στα ερείπια του βουνού. Κόντεψα να πεθάνω μία από bloodflies, μία από minecrawlers και μία από βέλη guards όταν έδειρα τον Grim. Στη τελευταία ειδικά περίπτωση full τυχερός γιατί έζησα από το miss τους, αλλιώς μονόhitος.

κοιτα να δεις συμπτωση, σταματημενε.

διαβασα και γω το νεο οτι ανεβηκε σελιδα στο στημ για το ρημέι του γκοθικ 1 και μ επιασε μια λυσα και μια φαγουρα για γκόθι. και πηγα και βρηκα ενα μοντ για το γκοθικ 2, καταπληκτικο, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΑΓΙΕΣ, γι αυτο για τιμωρια σας δε γραφω εδω κατι, αλλά θα γραψω με λεπτομερεις στο θρεντ με τα μερεμετια.

το γραφανε βεβαια, οτι το δυσκολευουν αρκετα το παιγνιδι με το μοντ, αλλά ειπα πφφφφττττ, σε μενα τον βετερανο? ΧΑ.

με 2 λογια: οταν βγηκα απ τον πυργο του ξάρντα, εκαμα 10 προσπαθειες για να σκοτωσω το πρωτο λυκοπουλο και εχοντας πολλα νευρα, πεφτω μετά στο καπακι σ ενα αθωο, μικροσκοπικο γκομπλινακι και με γλεντησε καμια δεκαρια φορες κι αυτο. ρερηκουί και ρεηανινστώ. κριμα, γαμωτο, γιατι ειναι μερακληδικο το μοντ. (ασχετο. για λιγα επιπλεον λωλζ, σκοτωστε το χαρωπο προβατακι με το που βγαινετε απ τον πυργο στο πρωτο πενταλεπτο του κέιμ.)

ασχημο πραμα τα γεραματα. εκατσα στη γωνιτσα μου και περιμενω το ρημέι του 1, λοιπον, που ακουω οτι θα ειναι πεζαντ φρεντλι και θα την παλεψω μαλλον.

Last edited:
To genshin impact πανέμορφο game. Εχουν κάνει απίστευτη δουλειά οι κινέζοι. Ευχαριστιέσαι να κάνεις explore τον κόσμο του και την τοόσο προσοχή στην λεπτομέρεια που έχουν δώσει. Σε κάθε γωνία κάτι θα βρεις να εξερευνήσεις.
Ακόμα και τα quest του είναι πολύ προσεγμένα.
Σε όποιον του αρέσουν τα open world zelda η δεν έχει καμία επαφή με αυτό το είδος θα πρέπει να το δει άμεσα. Ετσι και αλλιώς free αν και κανονικά αυτό το game θα έπρεπε να ήταν full price

κοιτα να δεις συμπτωση, σταματημενε.

διαβασα και γω το νεο οτι ανεβηκε σελιδα στο στημ για το ρημέι του γκοθικ 1 και μ επιασε μια λυσα και μια φαγουρα για γκόθι. και πηγα και βρηκα ενα μοντ για το γκοθικ 2, καταπληκτικο, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΑΓΙΕΣ, γι αυτο για τιμωρια σας δε γραφω εδω κατι, αλλά θα γραψω με λεπτομερεις στο θρεντ με τα μερεμετια.

το γραφανε βεβαια, οτι το δυσκολευουν αρκετα το παιγνιδι με το μοντ, αλλά ειπα πφφφφττττ, σε μενα τον βετερανο? ΧΑ.

με 2 λογια: οταν βγηκα απ τον πυργο του ξάρντα, εκαμα 10 προσπαθειες για να σκοτωσω το πρωτο λυκοπουλο και εχοντας πολλα νευρα, πεφτω μετά στο καπακι σ ενα αθωο, μικροσκοπικο γκομπλινακι και με γλεντησε καμια δεκαρια φορες κι αυτο. ρερηκουί και ρεηανινστώ. κριμα, γαμωτο, γιατι ειναι μερακληδικο το μοντ. (ασχετο. για λιγα επιπλεον λωλζ, σκοτωστε το χαρωπο προβατακι με το που βγαινετε απ τον πυργο στο πρωτο πενταλεπτο του κέιμ.)

ασχημο πραμα τα γεραματα. εκατσα στη γωνιτσα μου και περιμενω το ρημέι του 1, λοιπον, που ακουω οτι θα ειναι πεζαντ φρεντλι και θα την παλεψω μαλλον.
Αν λέμε το ίδιο, έχει νομίζω alternative balance patch, μισό να δω το άλλο thread... ναι το ίδιο λέμε. Πολύ content!
Περιμένω και το gothic Sequel που κάνουν κάτι fans μερακλίδες. Το progress μπορείς να το παρακολουθήσεις εδώ.
Kαι ΦΥΣΙΚΑ περιμένω και αυτό.

Το κατάφερα το G1 παιδιά! Χρόνια του πολλά, κιόλας!
Παραλίγο να πέσω από βέλη στο New Mine, αλλά βγήκα έξω και ξαναμπήκα για να κάνουν reset οι guards και τους έτρωγα έναν-έναν με βαλίστρα.
ακολουθεί το character sheet μου και το πόσο χρόνο μου πήρε (το save είναι το πολύ 10-15sec πριν τη τελευταία καρδιά)
Εδιτ: δε φλεξάρω κάτι, το γκέμι είναι πανεύκολο αν προσέχεις λιγάκι. Δεν χρειάστηκα καν exploitations τύπου "πώς να μπεις στο κάστρο νωρίς" κτλ. Αν θα έδινα μια συμβουλή θα ήταν "βέλη για μέλισσες, άρπυες και minecrawlers".
Η μαγκιά θα φανεί στο Anniversary του G2-NotR.

ewyrhdwwyaoaw4m-jpg.1759

Attachments

• EwyRhDwWYAoAw4M.jpg
    EwyRhDwWYAoAw4M.jpg
    151.1 KB · Views: 118
Last edited:
Σας προτείνω απ' το itchio τη σειρά παιχνιδιών METAL.IK (Vol 1-3), by ReveVoodoo. Είναι first person shooters.
Οπωσδήποτε, παιδιά! Θα δείτε...

Εχοντας προσφατα τελειωσει το Dark Souls 3 και στα καπάκια το AC Valhalla σε PS-5 ναι ναι ξερω μη μου ριξετε κατάρες προλαβα και το πήρα 3 μηνες πριν το release :p

Αρχισα το Dark Souls Remastered και μεχρι στιγμης το βρίσκω πολυ πιο ευκολο απο το DS3 με πολυ πιο clunky χειρισμό ομως ..

ΟΚ ισως εχω λιγο overpowered οπλα Claymore +10 και Black Knight Sword +5 ( ΕΠΙΚΟ ΟΠΛΟ ) Ειμαι μετα το Anor Lando και λεω να παω Catacombs τωρα..

ps. Εχω ισως να ποσταρω 2 χρονια nice to be back :)

Last edited:
Επιτέλους έπιασα τα campaigns του expansion του Age of Empires II. Χαλαρά ότι καλύτερο έχουν δημιουργήσει μέχρι σήμερα, ίσως μαζί με του Alaric στο Forgotten. Έξυπνα σχεδιασμένοι χάρτες, δυναμικά objectives, ουσιαστική χρήση των ηρώων τόσο σε θέματα τακτικής στην μάχη όσο και σε θέματα ανταμοιβών αναλόγως του πως τους χρησιμοποιείς και κατ εμέ, ενδιαφέρουσες ιστορίες, ειδικά αυτή των Σικελών Νορμανδών.

Είναι το expansion που έλειπε εδώ και είκοσι χρόνια ώστε να ολοκληρωθεί το παιχνίδι, τουλάχιστον όπως το είχα εγώ στο μυαλό μου. Ωραίες οι ιστορίες στις άλλες ηπείρους. Κυριολεκτικά μάθαμε ιστορία και δη παγκόσμια, προφανώς όχι σε βάθος αλλά με αφορμή τα campaigns ανοίξαμε και την Wikipedia οπότε εκεί κλικ στο κλικ κάτι μένει. Το θέμα μου όμως ήταν ότι στα παιδικά μου μάτια, μιλάμε για αρχές των 00s, το παιχνίδι ήταν στημένο για ιππότες. Προφανώς το συναίσθημα πρέπει να μπαίνει πάνω από την λογική, οπότε ΤΩΡΑ που είδαμε κι άλλες σταυροφορίες καθώς και λίγο από Εγγλέζους, αυτό ολοκληρώθηκε.

Το multiplayer συνεχίζει να μην με απασχολεί 😛

Last edited:
ΟΚ ισως εχω λιγο overpowered οπλα Claymore +10 και Black Knight Sword +5 ( ΕΠΙΚΟ ΟΠΛΟ ) Ειμαι μετα το Anor Lando και λεω να παω Catacombs τωρα..

Ωχ, μην μου το θυμίζεις! Είχα διαβάσει online ότι είναι πολύ καλό όπλο οπότε έστησα καραούλι σε έναν Black Knight και άρχισα να τον φαρμάρω για να το ρίξει. Τον σκότωσα 30 φορές (και πέθανα άλλες τόσες) και δεν το έριξε ούτε μία φορά :mad::mad::mad:

To black knight sword είναι υπερόπλο στο DS3, εύκολα το καλύτερο του παιχνιδιού, στο remaster είναι δύναμη αλλά οι κινήσεις του δεν μου φάνηκαν τόσο βολικές. Το καλύτερο του remaster θα έλεγα είναι το silver knight sword μόλις το πάρεις στα χέρια σου θα σταματήσεις να ανησυχείς για το τι όπλο να αρχίσεις να χρησιμοποιείς..

Ωχ, μην μου το θυμίζεις! Είχα διαβάσει online ότι είναι πολύ καλό όπλο οπότε έστησα καραούλι σε έναν Black Knight και άρχισα να τον φαρμάρω για να το ρίξει. Τον σκότωσα 30 φορές (και πέθανα άλλες τόσες) και δεν το έριξε ούτε μία φορά :mad::mad::mad:
πακετο εφαγες ρε !! εμενα το εριξε ο δευτερος που εφαγα οποτε με εφτιαξε ο τυπος χαχα !!!

To black knight sword είναι υπερόπλο στο DS3, εύκολα το καλύτερο του παιχνιδιού, στο remaster είναι δύναμη αλλά οι κινήσεις του δεν μου φάνηκαν τόσο βολικές. Το καλύτερο του remaster θα έλεγα είναι το silver knight sword μόλις το πάρεις στα χέρια σου θα σταματήσεις να ανησυχείς για το τι όπλο να αρχίσεις να χρησιμοποιείς..
Ναι ηταν πολυ δυνατο οντως αλλα εγω επαιξα το μεγαλύτερο μερος του DS3 με το Hollowslayer Greatsword ( φοβερο moveset ) και μετα το γύρισα στο Profaned Greatsword super fun οπλαρα :p μου αρέσουν τα μεγάλα οπλα τι να κανω ?🤣

και άρχισα να τον φαρμάρω για να το ρίξει. Τον σκότωσα 30 φορές (και πέθανα άλλες τόσες) και δεν το έριξε ούτε μία φορά :mad::mad:
δεν ξέρω αν το έχουν κάνει αλλά πιθανολογώ ότι η μηχανή κρατάει το ίδιο seed ακριβώς για μην κάνει κάποιος αυτό που προσπάθησες. Αν ισχύει, άδικα παιδεύτηκες.

Τέλος 2η φορά το Remake του Resident Evil 1,αυτη τη φορά με τον Chris. Σε Normal δυσκολία αυτή τη φορά ήταν αρκετά ζόρικο αλλά δίκαιο από την άλλη. Το λάτρεψα. Ξεκίνησα σήμερα το Umbrella Chronicles το rail shooter που είχε βγει σε wii/ps3 στο ps3. Πολύ καλό μέχρι τώρα. Αρκετά διασκεδαστικο να παίζεις με ps move

Έχω παγιδευτεί σε καραντίνα με ημι-σάπιο λάπτοπ, οπότε στράφηκα σε point & click adventur-άκια.
Αφού γλυκάθηκα με το If On A Winter's Night, Four Travelers, είπα να τσεκάρω κι άλλα παρόμοια -free- πιξελοδιαμαντάκια στο itch.io.
Έπαιξα κατά σειρά τα The Librarian, Midnight Scenes 1 & 2. Όλα τους μικρούτσικα, συνολικά να μου πήραν 1.5 ώρα και τα τρία μαζί.
Το Librarian είναι πολύ αφαιρετικό, χωρίς λόγια και κείμενο, σχεδόν σαν να βρίσκεσαι σε όνειρο όπου τα πράγματα έχουν μια δική τους εσωτερική λογική που εφάπτεται της δικής μας.
Τα Midnight Scenes είναι σύντομες ιστορίες τρόμου, σαφώς επηρεασμένες από το Twilight Zone (το καταλαβαίνεις και από τη γραμματοσειρά του τίτλου) που δεν σχετίζονται μεταξύ τους αλλά έχουν ωραία ατμόσφαιρα και φυσικά "ανοιχτό" φινάλε.
Απλοί γρίφοι, λιτό και αποτελεσματικό storytelling, αρκετά ενδιαφέρουσες υποθέσεις, ωραίο pixel art.
Τα προτείνω και τα τρία για ένα ωραιότατο θεματικό απόγευμα Κυριακής. Επόμενο στη λίστα μου το The Supper, πάλι από τον ίδιο δημιουργό (Octavi Navarro).

Μετά έπιασα το Hiveswap Act 1 που είχα καβατζωμένο από εποχές GOG και πάντα ήθελα να δοκιμάσω μια που είχε γίνει ντόρος με το Kickstarter campaign του (βασίζεται στο υπερδημοφιλές webcomic Homestuck, το οποίο δεν έχω διαβάσει).
Μιλάμε μέρα με τη νύχτα. Φλύαρο, με εκνευριστικούς χαρακτήρες, κάποιες ανόητες σκηνές "μάχης" που δεν προσφέρουν τίποτα, ενοχλητική μουσική επένδυση, και παραφορτωμένες οθόνες που θυμίζουν hidden object game.
Τα γραφικά δεν είναι πολύ του στυλ μου αλλά αντικειμενικά δεν τα λες άσχημα. Μια που δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω, κάθησα και το τελείωσα (3+ ώρες κρατάει). Θα μπορούσε να είναι συμπαθητική ολντσκουλιά, αλλά το παιδιάστικο ύφος και οι μακροσκελείς, αδιάφοροι διάλογοι/σχόλια σκότωσαν κάθε ενδιαφέρον μου για το lore, δυστυχώς.
5/10

Last edited:
Μπορεί, αλλά προτιμώ τα σπαθιά και σχεδόν ποτέ δεν παίρνω αλλο όπλο εκτός και αν είναι απαραίτητο, π.χ. στο remaster είχα Fire gargoyle halberd για τον painted world of ariamis όπου ηταν σχεδόν αναγκαίο, από εκεί έχω να χρησιμοποιήσω αλλο όπλο φαντάσου :p

Black Knight Halberd
Αν μιλας για το DS3 τότε μάλλον εννοεις το Splitleaf Greatsword ( είναι Polearm/halberd στην ουσια ΛΟΛ γιατι το ονομασαν Greatsword ?? )

Παντως στο Remaster δεν μου εχει πεσει ακομα (το Halberd) και ειμαι τελευταια περιοχη τωρα το BK Sword στο +5 παντως ειναι πολύ τιμιο πολυ σπανια να χρειάζομαι πανω απο 2 hits για εχρθο .

Τωρα έχω να φαω Artorias και μετα Gwyn. To tomb of giants ανετα απο τις πιο ενοxλητικες περιοχες μαζι με blightown & Sen fortress σε οτι Souls εχω παιξει !!!!!

Οταν το τελειωσω λεω να αρχίσω FF 7 remake για τη χαλαρωση !

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back