What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Mε το BK Sword μπορείς να onehitάρεις ακόμα και σε PvP, τίμιο μεν αλλά καμία σχέση με το αντίστοιχο του 3 όπου το βρίσκω πολύ ανώτερο. Αν και σχετικό είναι αυτό, όπως βολεύεται/την βρίσκει ο καθένας. Λογικά το ΒΚ halberd θα στο ρίξουν οι ιππότες πριν τον Gwyn.
Αυτό που έκανε δύσκολο το Sen fortess που λες πάντως ήταν οι βρωμολεπίδες που πήγαιναν αριστερά-δεξια (περισσότερα deaths είχα σε αυτά παρά στους αντίπαλους-boss) και το bonfire όπου βρήκα στην τύχη αφού με ανατινάξανε, καμία σχέση με τις άλλες 2 περιοχές που αναφέρεις που είναι κόλαση απο την πρώτη στιγμή.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,084
Γιατί ήταν απαραίτητο καλέ; Τόσα resins ή flame
Λογικά το ΒΚ halberd θα στο ρίξουν οι ιππότες πριν τον Gwyn.
Ναι, εκεί είναι το guarantee drop.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Για καϊλες που ξεχνάνε να τα χρησιμοποιήσουν η τα μπερδεύουν με τα estus flask είναι απαραίτητο :cautious:
 

akarthis

Half-Ogre
Joined
Oct 15, 2019
Messages
411
Τελος το elex. Το τελευταιο παιχνιδι που τελειωσα απο Pyranha bites ηταν το gothic 2 και εχω παιξει ολα τα παιχνιδια τους μεχρι τωρα. Διαβαζοντας σχετικα με τα εξτρα του witcher 3 που δεν εχω ασχοληθει ποτε, αποφασισα να ξεκινησω ενα νεο walkthrough. Θα δουμε πως θα παει.
Θα συνεχισω επισης το god of war που εχω αφησει εδω και κατι χρονια ελπιζωντας να το τελειωσω επιτελους(θα το βαλω στο easy για να δω το στορυ).
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,415
Ξεκινησα Crash Bandicoot 4 και balan wonderworld. Το Crash Bandiccot 4 ειναι παιχνιδαρα! Και το σημαντικοτερο: Σε Nane 1440p τρεχει 164 fps! Ενω τα περισοτερα παχιχνιδια θελουν απο RTX 3080 και πανω για Ultra 1440p 100+ fps τo crash bandicoot 4 τρεχει 164 fps ulra 1440p με την θρυλικη gtx 970! Απιστευτο!!!!! Σαν παιχνιδι ειναι σαν ολα τα crash bandiccot . Εχει πολυ δραση αλλα οχι αιμα και σφαγες. Καπως ετσι ειναι το Balan Wonderworld το οποιο ειναι το πρωτο παιχνιδι του δημιουργου του Sonic Yuji naka αφου εφυγε απο την Sega. Τα προτεινω και τα 2!!!
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,450
in other news έχω παρατήσει τα πάντα και παίζω πάλι NMS από την αρχή, νομίζω την έκατσα την βαρκούλα μου και έχω κολλήσει μόνιμα :p
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,450
Πάλι;; Καλά τι βρίσκεις και κάνεις στο παιχνίδι;
Ξεκίνησα από το μηδέν, και εκτός από τα quests όλα τα άλλα είναι διαφορετικά. Απίστευτο replayability.
Ακόμα και τα σκάφη που συναντάω ακόμα δεν έχω πετύχει κάποιο από αυτά που είχα πετύχει στο πρώτο run, εκτός από τα συνοδευτικά frigates που είναι στάνταρ. Ενώ ακόμα κατεβαίνω σε κόσμους που δεν έχω ξαναδεί και εντυπωσιάζομαι (όπως αυτός στο thread NMS).

Και φυσικά το base building από μόνο του είναι κάτι που σε κρατάει αν είσαι σε τέτοια φάση.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,153
συνεχίζω και παίζω madden και όχι μόνο αυτό έχω δει και όλα τα superbowl των τελευταίων 10 χρόνων :p
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Δημιουργούμε αναμνήσεις που θα διηγούμαστε στους απογόνους μας μαζί με Οmen στο επικό Valheim. Σχεδόν στεναχωριέμαι που πλησιάζουμε στο "τέλος" του.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
Στο Witcher 3 αντιλήφθηκα κάνω ακριβώς τα ίδια πράγματα που έκανα πριν 5 χρόνια την ίδια μέρα, κάθε μέρα. Ωραίο να είναι η ζωή σου μια λούπα. 😅

Στο laptop, κάτι με έπιασε τελευταία με permadeath runs και ξεκίνησα προσπάθειες στο Morrowind. Οι πρώτες προσπάθειες τελείωναν άδοξα μέσα στη πρώτη ώρα, στα πρώτα dungeons, από αυτόν Godrod Hairy-Breeks
ΝΟ WONDER, μάλιστα, τώρα που βλέπω level και stats 😱
Το τελευταίο run ήταν πιο προσεκτικό, πήγα 8 level και έπαιξα τρεισίμηση ώρες, αλλά με έφαγε η περιέργεια μου και βρέθηκα σε lair με vampires.
 

manofsorrows

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 21, 2013
Messages
306
Έχω λιώσει στο Darkest Dungeon που σνόμπαρα γιατί με απωθούσαν τα γραφικά και δεν είχα μπει καν στο κόπο (ζητώ ταπεινά συγγνώμη) να διαβάσω το review εδώ. Ευτυχώς ένας φίλος μου το πήρε δώρο και φυσικά έπρεπε να το τιμήσω. ΕΥΤΥΧΩΣ! Το αστείο ήταν ότι το ενεργοποίησα μισή ώρα πριν το χαρίσει το Epic! Και πάλι ευτυχώς γιατί θα ήταν ακόμα στο backlog μου. Άξιο θαυμασμού πραγματικά! Πλέον μ'αρέσουν και τα γραφικά του!

Παράλληλα παίζω το Alpha Protocol που σεναριακά και λόγω των επιλογών / RPG στοιχείων με κρατάει στο κόκκινο γιατί σαν 3rd person cover - shooter είναι παρωδία!

Άλλα παιχνιδάκια που μου τρώνε ευχάριστα τον χρόνο αυτό τον καιρό είναι τα The Fall, A New Beginning, Man Of Medan σε movie night mode με την σύζυγο και το Hard West χάρη στο review του μύστη "μας λείπεις" Κουτσιούκου!

Mες στον Μάρτη ολοκλήρωσα τα έπη Alien Isolation (9/10), Witcher 3 Blood & Wine (9.5/10), το πολύ καλό αν και το πιο αδύναμο της Quantic Dreams, Beyond Two Souls (7,5/10) και indie σφηνάκι το 80 days (8/10) που στο 3ο playthrough το κατάφερα σε 69 μέρες!
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Καλα ρε παιδια, πως καταφερνετε να παιζερται 2-3-4 παιχνιδια ταυτοχρονα και να τα τερματιζετε και στο πιτσ φιτιλι? Ρε παιζετε ολο το παιχνιδι η μονο την περιλυψη?
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Κι εγώ έχω απορήσει αρκετές φορές, βλέποντας και τη δική μου επίδοση και (αργή) ταχύτητα...
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,415
τερματισα το Ghost runner ενα παιχνιδι για αρχηγους ninja οπως εγω. Πρεπει να το παιξεται ολοι! Χανεις με ενα χτυπημα αλλα τους σφαζεις ολους επισης με ενα χτυπημα!
 
Top Bottom