What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Χαίρομαι αφάνταστα που εξαπλώνεται η αγάπη για το Four Travelers, είναι φοβερά ποιοτικό indie adventure και του αξίζει μεγαλύτερη αναγνώριση.

Να επαναλάβω εδώ αυτό που έγραψα τότε και στον nitro: σε μένα το παιχνίδι δεν εμφάνισε το παραμικρό πρόβλημα, έκανα save ή quit κανονικά από το κεντρικό μενού χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Πάντως για καλό και για κακό, τεστάρετέ το νωρίς για να μην έχετε το άγχος του maximum armor αργότερα γιατί έτσι όπως είναι φτιαγμένο το παιχνίδι, το να χάσεις την πρόοδό σου και να ξαναπαίζεις τα ίδια κομμάτια δεν είναι και η καλύτερη ιδέα.

Μια και είμαστε στο genre, ξεκίνησα πρόσφατα το The Journey Down: Chapter 3, αρκετά χρόνια αφού τερμάτισα το 2ο μέρος. Προς το παρόν διασκεδάζω με τις κεφάτες ερμηνείες και τις νουάρ πινελιές αλλά δεν μπορώ να πω ότι η υπόθεση με έχει συνεπάρει ενώ και οι γρίφοι είναι εντελώς στοιχειώδεις. Πάντως χαίρομαι που βρήκαν το κουράγιο (και το budget) να ολοκληρώσουν την ιστορία, θα ήταν κρίμα να μέναμε χωρίς επίλογο.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Μου κινήσατε έντονα την περιέργεια @maladroid και @maximum armor και είπα να δοκιμάσω και' γω το Four Travelers.

Συμφωνώ μαζί σας, εξαιρετική η εμπειρία, τα δύο άτομα που το έφτιαξαν έριξαν τρελή δουλειά. Δε θα το χαρακτήριζα βέβαια ως κανονικό adventure, άλλωστε οι γρίφοι του είναι στοιχειώδεις, αλλά η σύλληψη και εκτέλεση των ιδεών τους είναι έξοχη.

Θα ήθελα να τους δω κάποια στιγμή σε μια full κυκλοφορία.

Υ.Γ. Ούτε εγώ αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα με το save.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
Είναι καλό παιχνίδι, ίσως το ξανά δω εκτός καραντίνας γιατί η ψυχολογία μου τώρα δεν το αντέχει.

Είπα να κάνω ένα διάλειμμα από NMS και παίζω λίγο NFS Hot Pursuit 2010 (το παλιό, το ορθόδοξο, όχι το "θες ΑΑ +25€") το μόνο που πραγματικά θα ήθελα σε αυτό το παιχνίδι και ο μόνος λόγος που θα κοιτάξω κάποια στιγμή στο μέλλον το "remaster", είναι η Lamborghini Countach που είναι στο κονσολοDLC που δεν βγήκε ποτέ για την έκδοση PC του 2010. Εντυπωσιακό ότι ακόμα και σήμερα και με το σύστημα που έχω, υπάρχουν σημεία που πέφτει ένα frame drop αν και δεν το δείχνει ποτέ στο fps counter.

Βάζω που και που και το Serious Sam The second encounter HD για ξεκάρφωμα, αλλά δεν έχω πολύ όρεξη. Μετά το Doom Eternal όλα μου φαίνονται σούπα :p

Χθες το βράδυ αφού κουράστηκα με τους ρυθμούς του NFS είπα να δοκιμάσω το The Settlers®: Rise of an Empire - Gold Edition που είναι από εκείνα τα παιχνίδια που αγοράζεις σε κάποιο sale και ξεχνάς ότι τα έχεις (καλοκαίρι του 2018 λέει) και έφαγα ένα σκάλωμα μέχρι τις 3 το πρωί. Ωραίο παιχνιδάκι, διαβάζω για διάφορα προβλήματα που παρουσιάζει με bugιές, αλλά μέχρι τώρα δεν είχα κάτι πέρα από παράξενα slowdowns σε ελάχιστες περιπτώσεις (για παιχνίδι του 2008 στο hardware του σήμερα).
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Τερματισα το Balan wonderworld. Τωρα καλαβαινω γιατι πηρε χαμηλες βαθμολογιες. Ειναι επειδη πρεπει να ψαχνεις να βρεις τα αγαλαματα για να ξεκλειδωνονται οι πιστες. Αν ειχε μονο δραση και δεν χρειαζοταν να παιξεις την καθε πιστα ξανα και ξανα για να βρεις τα αγαλματα θα ηταν πολυ καλυτερο. Γι αυτο δεν μου αρεσαν τοσο και τα spyro the dragon reignited trilogy.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
μια και το έβαλε το store στο switch έπιασα ξανά το fez. Tι απίστευτο game είναι αυτό. Αδικαιολόγητος όποιος μετά από τόσα χρόνια δεν έχει ασχοληθεί ακόμα.

Πολύ με άρεσε γενικά, αλλά δεν μπορούσα να το παίξω γιατί με ζαλιζε.....
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Έκανα κάτι ράμματα στο αριστερό χέρι 🤬 και το έριξα στα adventures. Night of the Rabbit στο main PC, Chains of Satinav και Book of Unwritten Tales στο άλλο.
Για εμένα που είμαι γιωτάς στα adventures, καταλληλότερο βρήκα το Book. Τα άλλα δύο σου "ανοίγουν" το κόσμο τους too soon για τα γούστα μου (προτιμώ τα adventures που σε περιορίζουν σε 3-4 οθόνες τη φορά και ανοίγουν σιγά-σιγά), αλλά δε τα παρατάω ακόμα.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,316
Τέλειωσα το Bioshock Remastered με το καλό τέλος!! Πολύ ατμοσφαιρικό παιχνίδι, μου πήρε λίγο χρόνο στην αρχή να συνηθίσω το ρυθμό του (με κανένα τρόπο δεν είναι Doom Clone. Θέλει πολύ καλή τακτική στις μάχες), αλλά μετά από λίγο το απόλαυσα!!

Εμφανώς επιρρεασμένο από το System Shock 2 (σχεδόν το ίδιο scenario twist είχε), το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν η τελική μάχη.

Πάμε για να τελειώσουμε Far Cry 3 τώρα!!
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
όχι ρε το remastered έπαιξες; Με τον μαγικό τρόπο που μόνο τα remaster ξέρουν, είναι χειρότερο ανά σημεία :p
 

elessar

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
337
Χαρά στο κουράγιο σου @elessar ! (y)
H αλήθεια είναι ότι στο white palace κόντεψα να πάθω νευρικό κλονισμό αλλά το έβγαλα, μου έκανε τρομερό κλικ αυτό το παιχνίδι - από το Rick Dangerous είχα να μαζοχιστώ τόσο.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Tερματισα το Death Stranding. Οπως ειπα δεν μου αρεσε και τοσο γιατι ειχε πολυ περπατημα και λιγη δραση. Το μονο καλο ειναι πως ειναι μεταφραμενο στα Ελληνικα κατι το οποιο ελαχιστα παιχνδια κανουν.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Τελειώνω την κυρίως campaign του Metro: Exodus (έχω και τα DLC μετά) και ξεκίνησα το Resi 7 μαζί με την κοπέλα μου (ουρλιάζουμε εναλλάξ κι έτσι νιώθω λιγότερο φλώρος).

Ξεκινάει περίπου σαν διαδραστική ταινία τύπου Blair Witch Project με τη σκηνοθεσία, την ατμόσφαιρα και τα γενικότερα production values να λειτουργούν άψογα ώστε να σε φρικάρουν από το πρώτο λεπτό. Μετά από μία ώρα δράσης μπαίνει σε πιο γνώριμη Resident Evil φόρμα, αλλά η ιδέα με τις βιντεοκασέτες-διαδραστικά flashbacks παραμένει φοβερή. Γενικά έχω εντυπωσιαστεί από το παιχνίδι ως τώρα. Η εμπειρία μου από τη σειρά στηριζόταν αποκλειστικά στο original Resi του PS1 που είχα δει να παίζουν φίλοι και στα remake των 2 & 3 που έπαιξα πρόσφατα. Το 7 δοκιμάζει καινούργια πράγματα και λειτουργεί εξαιρετικά ως κλειστοφοβικό θρίλερ φρίκης με μια ελαφριά εσάνς Outlast. Είναι σχετικά νωρίς ακόμα (περίπου 2.5 ώρες ασχοληθήκαμε) αλλά ήδη έχω hype-αριστεί για το Village με βάση αυτά που βλέπω εδώ.
 
Last edited:

manofsorrows

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 21, 2013
Messages
304
Πώς τα πας στο DD; Εγώ δεν έχω καταφέρει να ολοκληρώσω run ούτε καν στο easy mode :giankos:

Μετά από 60 ώρες κι αφού σταδιακά ενεργοποίησα και τα Crimson Court και Colours Of Madness DLCs, είμαι σε φυσιολογικό στάδιο με βάση τους χρόνους ολοκλήρωσης που έχω δει. Έχω τελειώσει όλα τα Apprentice level quests, έχω κάνει τα περισσότερα Veteran κι έχω τελειώσει και 2-3 Champion level. Μια απόπειρα έκανα για Darkest Dungeon αλλά ρούφηξα οικτρά...
Έχω φτάσει σε level 6 με πάνω από τις μισές διαφορετικές κλάσεις.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Γενικά έχω εντυπωσιαστεί από το παιχνίδι ως τώρα.
Σου έμαθε και σένα ο πάπα Μπέηκερ να κάνεις οχτάρια με το Dodge;
Ετοιμάσου για ωραία σκηνικά, τόσο σε boss fights όσο και στο τι παίζει με τη φαμίλια.

Στα δικά μου, είμαι στα τελευταία 3-4 main quests του W3. Το είχα αφήσει πριν σαλπάρω με τον Άβαλαχ για να ασχοληθώ με το HoS. Αρκετό δράμα, κωμικά στοιχεία και horror ατμόσφαιρα συνέθεσαν ένα έπος χωρίς προηγούμενο. Πρέπει να το πήρα 3-4 μέρες σερί (τυχαίο ταγκ με συνοδεία sad reacts για @vtheofilis που εγκατέλειψε νωρίς), στη δουλειά αυτό σκεφτόμουν. Θα ήθελα να ήταν έστω λίγες ώρες μεγαλύτερο. Τελική ευθεία και βουρ στο B&W.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
30 ωρίτσες στο Ni No Kuni II και δεν έχω καταλάβει πώς πέρασαν. Ταμάμ παιχνιδάκι για βράδυ, έχει μια εξαιρετικά χαλαρωτική επίδραση. Νομίζω είμαι κάπου στο 60-70% του παιχνιδιού, κάνοντας τα περισσότερα side quests που βρίσκω και ασχολούμενος αρκετά με το city building και skirmish κομμάτι (κυρίως το πρώτο, μιας και γενικά παιχνίδια τύπου Settlers, Zeus κλπ τα είχα λατρέψει). Με έψησε και τσίμπησα και το season pass.
 

akarthis

Half-Ogre
Joined
Oct 15, 2019
Messages
409
Witcher 3 πλεον και πρεπει να ομολογησω οτι ειχα αφησει πολυ υλικο που δεν ειχα τσεκαρει τη πρωτη φορα. Εχοντας και τα dlc ,που θα ασχοληθω για πρωτη φορα, μαλλον θα φαω αρκετες ωρες εδω. Μετριο προς καλο παιχνιδι μεχρις στιγμης.

Αστειευομαι φυσικα. Θα ηθελα παρα πολυ, μα παρα πολυ να δω ενα rpg οπου θα φταιχνεις εσυ το χαρακτηρα σου, με stats κτλ στο κοσμο αυτο.

Football manager στα breaks.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Μετριο προς καλο παιχνιδι μεχρις στιγμης.

Σταμάτησα να διαβάζω και πήγα να κράξω με συνοπτικές διαδικασίες, όταν έπεσε το μάτι μου στο:

Αστειευομαι φυσικα.

Τυχερός ο άνθρωπος που βιώνει Γουίτσορα Τρίτο για πρώτη φορά.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Ξεκινησα το Nier replicant. Καλο ειναι. Σφαζω αγριως τα τερατα! Και οπως το balan wonderworld ετσι και αυτο τρεχει τρεχει ultra 1440p 60 fps. Και τα 2 της square enix φαινεται εμαθαν πως να κανουν καλο optimization!
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Με GTX 970;
Ναι αφου ακομα δεν βρηκα rtx 3080. Αρα σε 1 μηνα βγηκαν 3 παιχνιδια(crash bandicoot 4 nier replicant και balan wonderland) που τρεχουν ultra 1440p 60 fps με καρτα γραφικων 6 χρονων και 7 μηνων. Απιστευτο και ομως αληθινο!
 
Top Bottom