What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Nope, orcs υπήρχαν από τον πρώτο χάρτη κιόλας (κι ένας orc elite), στο 2 τουλάχιστον που θυμάμαι καλύτερα.
Μάλλον με επηρέασαν τα 15-16 χρόνια!! Θυμάμαι πάντως να τα αντιμετωπίζω αργά στο 1 και στο 2.

Edit: Τώρα θυμήθηκα, προς αντίθεση των Gothic, ότι στο Two Worlds 1 π.χ., ήταν στο εντελώς αντίθετο άκρο του χάρτη (τέρμα νότια) απ' όπου άρχιζες!
 
Last edited:

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Παίξε halberd μόνο από melee στο FG, είναι "σπασμένο".

Ναι, υπήρχαν και στο πρώτο map του 2 γύρω στα 3 orcs, αλλά όχι σε σημεία που γίνονται ενοχλητικοί. Άσε που μπορείς να τους cheesάρεις εύκολα ακόμα και με melee από τα πρώτα level, απλά μπορεί να φας και κάνα δεκάλεπτο στον Elite ειδικά. Το ένα scout είναι "έξυπνα" τοποθετημένο πάντως ώστε να το σκοτώσει ο κυνηγός (Bartok νμζ?) που σε παίρνει μαζί στο κυνήγι, και παίρνεις και full xp και όλο το loot.

Στο Gothic 1 τα Orcs ναι υπάρχουν όλα κανονικά από την αρχή, αλλά όντως σε "endgame" περιοχές μόνο, και υπάρχουν NPCs στα δύο φανερά σημεία πρόσβασης να σε προειδοποιησουν. Είναι λίγο πιο δύσκολο να τα cheesάρεις, γιατί δε τρώνε damage αν έχεις χαμηλό strength, όμως αν παίξεις "έξυπνα" και παίρνεις τα κατάλληλα όπλα από τα κατάλληλα άτομα (τα τσεκούρια του Jackal και τοu Lares π.χ.) μπορείς να καθαρίσεις το map ήδη από το πρώτο chapter.

Παίζω currently την Definitive edition, που έχει αρκετές καλοδεχούμενες δυσκολίες, π.χ. παίρνεις μόνο τα μισά xp αν το τέρας το σκοτώσει το escort σου, και δε μπορείς να lootάρεις το merchandise απομονωμένων easy-to-beat εμπόρων (Cavalorn π.χ.)
 
Last edited:

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Μετά από την ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΣΤΟΧΗ πρόβλεψή μου ότι δεν θα εθιστώ στο Monster Train, το άφησα για λίγο στην άκρη αφού κάηκα για καμιά 35ριά ώρες και όρμηξα στις υπόλοιπες λιχουδιές του μπουφέ (Game Pass).

Ξεκινήσαμε It Takes Two με τον ΠΕ και μετά από 4 ώρες δηλώνω ενθουσιασμένος. Έξυπνο concept, πανέμορφα visuals, με άψογο gameplay που απαιτεί διαρκή και ισότιμη συνεργασία, σωστή δυσκολία, κι όλα αυτά πασπαλισμένα με μια ελαφρώς αφελή αφήγηση. Χρειάστηκαν, πάντως, κάποιες παραχωρήσεις για να τρέξει ικανοποιητικά στο καβουρδιστήρι μου. Ανυπομονώ για τη συνέχεια, το παιχνίδι είναι γεμάτο εκπλήξεις και κυριολεκτικά δεν ξέρεις τι σε περιμένει από πίστα σε πίστα!

Κάνα δίωρο αφιέρωσα και στο The Procession to Cavalry, το point & click sequel του Four Last Things (το οποίο ακόμα δεν έχω παίξει αλλά πλέον βρίσκεται στην κορυφή της wishlist). Απολαυστικά "καμμένο" χιούμορ αλά Monty Python και αντίστοιχη αισθητική, σχετικά απλοί γρίφοι και εντελώς "αιρετικές" καταστάσεις χωρίς ιδιαίτερο ειρμό. Απαραίτητο αν ψάχνετε κάτι για να γελάσει το χειλάκι σας.

Τέλος είπα να δοκιμάσω επιτέλους και τα "μεγάλα" story DLC του Resident Evil 7 που είχα αφήσει στον πάγο για μήνες μετά τον τερματισμό του κυρίως campaign. Έπαιξα πρώτα το Daughters (δυστυχώς δεν έφτασα στον "σωστό" τερματισμό αλλά δεν νομίζω να επιστρέψω) και τώρα είμαι στο Not a Hero. Γενικά είναι "μία απ'τα ίδια" κατά κύριο λόγο, αλλά έχω ιδιαίτερη αδυναμία στο Resi 7, οπότε more of the same δεν με χαλάει.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Tερματισα το Psyhconauts 2! καλο ηταν αλλα οχι παιχνιδαρα σαν αλλα! Πλακα ειχαν ολοι αυτοι οι τρελοι που εξερευνησα τομαυλαλο τους Θα μπορουσε ο τρελος χοχντρος να ειναι εναςααπο αυτους!
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
Νομίζω ότι το Astroneer φτάνει στο τέλος του σαν εμπειρία παιχνιδιού, δεν έχει αρχή και τέλος οπότε νομίζω ότι είδα ότι είχα να δω.
Θα ήθελα εδώ να τονίσω πόσο καλύτερο είναι σε σχέση με το Valheim στο να παιχτεί solo. Και τα 2 παιχνίδια είναι survival co op, το ένα φανταζί με βίκινγκς και το άλλο στο διάστημα, αλλά το Valheim δεν με αφήνει να το ρουφήξω όσο γρήγορα θα ήθελα και έχω παρατηρήσει ότι αυτό γίνεται γιατί παίζω solo και το παιχνίδι έχει σαφέστατο προσανατολισμό για co op. Ίσως το μόνο παράπονο που μου έχει αφήσει το Valheim.

Τεσπά, να δω τι θα παίξω τώρα, φοβάμαι να συνεχίσω με το game pass μην δε μπορώ να τα σβήσω τα σκατά μετά με τους βλάκες. Το NMS εμφανίστηκε ξανά...
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Προσθεσα ενα herbalist table στο, minstrel/scholar house για home crafting. Ολοκληρωσα decoration, με rustic furniture στο 4rth house. Τωρα βουρ, να ξαναματαπαρουμε πισω, το Gundabad, απο τα ORC και τους Agmarim. Θα τους αφαλοκοψω. Χρησιμοποιω πιο ηπιες εκφρασεις, απο καποιους αλλους Κιλερς 'δω περα μεσα. Μπαρμπαναυτης ων και ως εκ τουτου τζεντης
 

eternal champion

Gelatinous Cube
Joined
Dec 8, 2018
Messages
61
Τελείωσαν τα:
Blacksad - ενδιαφέρουσα ιστορία, το σύστημα των deductions δίνει λίγο μεγαλύτερο βάθος και δεν νιώθεις ότι πηγαίνεις στον αυτόματο πιλότο όπως σε παιχνίδια της Telltale, όμως ο αργοκίνητος πρωταγωνιστής σε κάνει να μην θέλεις να ξαναπαίξεις κάποια σημεία για να ξεκλειδώσεις τα achievements
Strangeland - πιξελοadventure που δείχνει ότι και με τέτοια εικαστική τεχνοτροπία μπορεί να φτιαχτεί ένα παιχνίδι με πιο σοβαρή θεματολογία , που σε καθηλώνει μέχρι να το τερματίσεις, και όχι μόνο μέτρια adventurάκια που προσπαθούν ανεπιτυχώς να μιμηθούν το χιούμορ παιχνιδιών της Lucas Arts
Sol 705 - μέτριο πιξελοadventure που προσπαθεί ανεπιτυχώς να μιμηθεί το χιούμορ παιχνιδιών της Lucas Arts

Στο πρόγραμμα είχα για τη συνέχεια το Wet dreams don't dry και το Edna & Harvey Anniversary edition (πολύ βελτιωμένα γραφικά σε σχέση με το αρχικό), όμως έβαλα και εγώ το 3μηνο Xbox game pass και βλέπω να πηγαίνουν όλα 3 μήνες πίσω...
Αρχή έγινε με Call of the sea που έπρεπε να τερματίσω σε 2 ημέρες γιατί έφυγε σήμερα. Καθηλωτικό first person adventure, με γρίφους που έχουν τον ιδανικό βαθμό δυσκολίας για να υπάρχει κάποια πρόκληση χωρίς παράλληλα να σου σπάνε τα νεύρα.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Τεράστια απογοήτευση το Void's Calling ρε παιδιά, περίμενα κανένα γουστόζικο πορνοπαίχνιδο τέρμα ειρωνικό ή ψευτοσοβαρό, στα όμορφα στάνταρ του College Bound έστω, αλλά αποδείχτηκε θλιβερό Witcher fanfiction, έφυγε refund στο δεκάλεπτο. Μέχρι το επικό Jerry Wanker, με Treasure of Nadja και Milfs of Sunnyvale θα τη βγάλουμε οι μερακλήδες του ποιοτικού.

Είναι μια καλή ευκαιρία εδώ να δηλώσω την αμέριστη συμπαράστασή μου στα αληθινά και τολμηρά πορνοπαίχνιδα που χτίζουν επάνω σε όλα όσα φαντασιωθήκαμε ως πιτσιρικάδες που ζούσαν για να σπάσουν το κλείδωμα του πρώτου Λάρι, του Ορθόδοξου.

Έχουν μια όμορφα διεστραμμένη γλύκα, εντελώς απαραίτητη μέσα στον πολιτικά ορθό παραλογισμό του ύστερου καπιταλισμού.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,846
Έβαλα έπαιξα το Altered Beast στο κινητό μου. Εκεί που ζητούσε ηλικία, έβαλα 57.

Έκανα δύο ρανς. Έσφαξα λεπρούς και κοπρόσκυλα αλλά πιο πέρα από την πρώτη πίστα δε κατάφερα να πάω. Ragequit - Uninstall - δε παίζεται με νέες τεχνολογίες (ακα κουμπιά σε οθόνη αφής)
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
BATTLEFIELD 2042 ΖΟΜΑΓΚΚΦΦΦΧΣΣΣΣ
Ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Συγχαρητήρια στην DICE για το αποτέλεσμα, περισσότερα σε λίγες μέρες
 
Last edited:

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Ξεκινήσαμε It Takes Two με τον ΠΕ και μετά από 4 ώρες δηλώνω ενθουσιασμένος. Έξυπνο concept, πανέμορφα visuals, με άψογο gameplay που απαιτεί διαρκή και ισότιμη συνεργασία, σωστή δυσκολία, κι όλα αυτά πασπαλισμένα με μια ελαφρώς αφελή αφήγηση.

Εξαιρετικό ακούγεται, ετσιμπήθη για να παιχτεί στις γιορτές με το έτερον ήμισυ.

Χθες ξεκίνησα επιτέλους το Disco Elysium (The Final Cut), γραφή, μουσική και εικαστικό κομμάτι με κέρδισαν με το καλημέρα. Flawless εμπειρία αυτές οι πρώτες δύο ώρες σε Linuxάκι (1440p high-ish @60FPS), να τα λέμε κι αυτά.

Ολοκληρώνεται σταδιακά και το main mission του Marvel's Spider-Man και σειρά θα πάρουν τα DLC. Εξαιρετικά διασκεδαστικό παιχνίδι.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
ετσιμπήθη για να παιχτεί στις γιορτές με το έτερον ήμισυ.
... αλλαζουν οι εποχες, αλλαζουν και τα συζυγικα καθηκοντα και μετα γκρινιαζουμε, για την μειωση του πλυθισμου
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Αν είναι να περιμένουμε τις γιορτές για τα υπόλοιπα συζυγικά καθήκοντα Κρις, να φορέσουμε τσίγκινο σωβρακάκι (με καρφιά) και να το κλείσουμε γενικά το μαγαζί.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Οι νεοτεροι, Μιτσ, Η σειρα μου, ειμαστε πλεον στο χειλος της ηψικαμινου. Μια φορα στο 3μηνο, κι αν
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Επειδή δε ξέρω αν θα ζήσω μέχρι να βγει το Skywind, έπαιξα λίγο Morroblivion. Δεν είναι άσχημο. Στα γραφικά δε βλέπεις τεράστια διαφορά, αλλά τα physics του Oblivion και τα routines των NPCs σίγουρα έχουν το ενδιαφέρον τους. Βέβαια με τα simplified mechanics έχει θέματα, τα spears π.χ. τα αντιμετωπίζει ως 2-handed σπαθιά, οι περισσότερες Medium armor έγιναν Heavy και ίσως κάποιες να πήγαν στο Lignt, αλλά έχει το χαβαλέ του nonetheless, ειδικά όταν χρησιμοποιείς aoe spells. :D
 
Top Bottom