manofsorrows
Hobgoblin Captain
Κι εγώ μετά την νίλα του Hellblade (βλ. 5-6 posts πιο πάνω), έκανα μια περατζάδα από την φρέσκια έκδοση του Myst με ray tracing να δω τα νέα γραφικά, που ΟΚ ωραία είναι, αλλά ζεις και με το RealMyst, και ξεκίνησα Call Of The Sea. Έπαιξα μέχρι την αρχή του 2ου κεφαλαίου κι έχω ενθουσιαστεί! Οπτικά πανέμορφο με ζωηρά χρώματα, ωραίος ήχος, λιτό και όμορφο gameplay για την ώρα. Αν συνεχίσει έτσι θα πάει για τουλάχιστον 8,5 / 10.
Μόλις έκανα μια λίστα τι θα ήθελα να δω από το Gamepass τους επόμενους 3 μήνες κι έφτασα αισίως τους 46 τίτλους!!! Τα περισσότερα είναι βέβαια απλά για να δω τι παίζει και δοκιμή, αλλά είναι και καμιά 15αριά τίτλοι που θα ήθελα να τελειώσω. Ή θα αρχίσω τις βραδυνές υπερωρίες ή θα κάνω επέκταση...
Υ.Γ. Έχω δεύτερες σκέψεις να ξαναβάλω το Hellblade...θα δούμε.
Μόλις έκανα μια λίστα τι θα ήθελα να δω από το Gamepass τους επόμενους 3 μήνες κι έφτασα αισίως τους 46 τίτλους!!! Τα περισσότερα είναι βέβαια απλά για να δω τι παίζει και δοκιμή, αλλά είναι και καμιά 15αριά τίτλοι που θα ήθελα να τελειώσω. Ή θα αρχίσω τις βραδυνές υπερωρίες ή θα κάνω επέκταση...
Υ.Γ. Έχω δεύτερες σκέψεις να ξαναβάλω το Hellblade...θα δούμε.