τι είναι αυτό το forgotten city?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Not enough diverse those two...από την οποία παρεμπιπτόντως λάμπει δια της απουσίας του το It Takes Two
Συμφωνω για το spiderman. Ενω ολα δειχνουν οτι θα ειναι ενα παιχνιδι για το teenagers, ειναι απλα εξαιρετικο. Φυσικα δεν εκανα τα ολα τα quests, races κτλ δε μου λενε ποτε τιποτα.Τέλος το main story του Marvel's Spider-Man. Ενώ γενικά σχεδόν καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, η πλοκή είναι εκεί ως συνοδευτικό στα εξαιρετικά mechanics, χωρίς να "κουβαλάει" το παιχνίδι, μετά το 80-85% ολοκλήρωσης απογειώνεται. Δεν περίμενα πολλά από θέμα σεναρίου κλπ, γιατί Spider-Man είσαι, όχι Ρασκόλνικωφ, μα κατάφερε να υπερκεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Εύκολα καλύτερο plot & cast από οποιαδήποτε σχετική ταινία.
Πλέον, συνεχίζω με τα 3 DLC. Τέρμα fun to play το παίγνιο, κι ας εμφανίζει τα αναπόφευκτα επαναλαμβανόμενα στοιχεία. Ρευστό combat, ωραία skill trees, fun gadgets, και μια γαμάτη συλλογή από στολές, δίνουν επαρκές κίνητρο για εκτεταμένη ενασχόληση με side activities (τα stealth missions είναι το πουλέν μου). Αν και το να βολοδέρνεις από σκεπή σε σκεπή, παραμένει το πιο fun στοιχείο του παιχνιδιού κατ' εμέ.
Συνολικά, πολύ δυνατό.
Μετά θα αρχίσω ένα εκ των Nioh και Ghost of Tsushima Director's Cut, κάτι σαμουραΐστικο εν πάσει περιπτώση
Για το Sekiro κάνω καταδρομικές σε Steam και PS Store, τώρα η GOTY παίζει στα 60-70. Έψαξα και για PS4 retail, έχει εξαφανιστεί από παντού. Δεν ξέρω τι στα διάλα γίνεται.Sekiro δες. Όπως και το Inside No9.
Κι εγώ αυτό περίμενα, αλλά έρχεται βαρβάτη άδεια και δεν είμαστε να χάνουμε χρόνο... :ΡΤο ghost of tsushima το ζαχαρωνω αλλα περιμενω μια καλη τιμη.