maximum armor
Umber Hulk
Μπορεί να πει κανείς ότι τα πρώτα rats με έκαναν άνθρωπο...Χεμχουμ τα μετά ποντίκια;;![]()
![]()
![]()
Κατά τα λοιπά, δυστυχώς το Dungeon Rats δεν έπαιζε! Έμπαινε στο παιχνίδι, πατούσες new game και σου έβγαζε τις επιλογές δυσκολίας και μόλις πατούσες start και άρχιζε η πρώτη loading screen, σε πετούσε στο desktop με μήνυμα λάθους που σε παρέπεμπε να στείλεις e-mail στην εταιρία (εννοώ τους developers, όχι το GOG). Δεν βρήκα λύση στο ίντερνετ και refund... Δεν είναι για το 1€, είναι the principle (που λένε και στις ταινίες). Για να πάρουν το "μήνυμα" να δουν "τί φταίει και το παιχνίδι μας δεν δούλεψε;" Και δεν το λέω κοροϊδευτικά. Σας λέω ότι πέρα απ' το αρχείο του παιχνιδιού 0,9 GB που σου έδινε το GOG, υπήρχαν και 5 αρχεία updates! Φυσικά το αρχείο του παιχνιδού έχει κατευθείαν το τελευταίο. Και χάρηκα επειδή συνεχίζουν να είναι κοντά στο παιχνίδι τους, παρόλο που πια κοστίζει τόσο λίγο. Ε, τόσο πολύ πια να μη μου δουλεύει το τελευταίο update;!! Και επειδή δεν είμαι και πολύ του ψαξίματος διορθώσεων (θέλω να το βάζω και να παίζει), refund...
Στη συνέχεια (και επειδή παρόλο που πήρα σχεδόν απανωτά απ' τον Απρίλιο Dungeon Siege 1-3 και Drakensang, εντούτοις ακόμα δεν χόρτασα RPG!) διάβασα τα reviews του @Admiral για τα δύο Blackguards και το σκεφτόμουν, αλλά και ο ίδιος αναφέρει 80% μάχη! Ε, αυτά δεν είναι RPG, πιο πολύ strategy είναι!