What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Πριν αρχίσεις εννοείς μια αποστολή, γιατί αν τυχόν ξεκινήσεις μία ούτε δύο βήματα δεν μπορείς να κάνεις προς τα έξω :p

Ναι, ΟΚ, εννοώ για τα side missions, όπου μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου έχεις κάνει άλλα χίλια δυο πράγματα...
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
τερματισα το klonoa 2! Παρα πολυ καλο αν σας αρεσουν οι γατες πρεπει να παιξεται και τα δυο klonoa!
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Συνεχίζω να παίζω Octopath Traveler 2.

shame.gif
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ο πάτερ προχθές στο κήρυγμα μετά τη λειτουργία είπε ότι κανονικά όποιος θέλει να λέγεται γκέημερ και δεν έχει παίξει ακόμα ρουντουρού 2, θα έπρεπε να του κόβουμε το πουλί και να τον πετάμε στη θάλασσα. Για τα κοριτσάκια δεν είπε τίποτα, θεωρεί το γκέημινγκ καθαρά αντρικό σπορ, όπως είναι η κουζίνα για τις γυναίκες.

Πραγματικά όμως, αν έπρεπε να βάλουμε ένα γκέημ κάτι οτιδήποτε σε μια κάψουλα και να το στείλουμε στην Ανδρομέδα για να δουν τι μπορεί να φτιάξει το ανθρώπινο είδος όταν το θέλει πραγματικά, αυτό θα ήταν το ρεντερεντέψιο 2.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Το βασικό παιχνίδι ήταν φανταστικό αλλά καλού κακού ετοιμάσου για fanfic απογοήτευση στα dlc.
Και όχι δεν έχει άλλο ending, είναι από τις περιπτώσεις παιχνιδιών που η ιστορία γράφτηκε χωρίς κάποιο choice/consequence στο μυαλό των devs.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Τα DLC έχουν πολύ διαφορετικό gameplay (stealth, κατά κύριο λόγο), που προσωπικά δεν με ενθουσίασε. Ως story κατά τη γνώμη μου όχι απλά δεν αξίζουν, αλλοιώνουν και το legacy των πρώτων Bioshock. Αν θέλεις να τα δεις ως εναλλακτικό take/fanfiction, όπως έγραψε κι ο Adhan, ρίξτους μια ματιά. Ένα ενδιαφέρον το παρουσιάζουν.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Θα περιμένεις πολύ, ίσα με του αγίου τέτοιου ανήμερα. Ναι αξίζουν σε sale, το gameplay τους που γυρνάει προς stealth/survival είναι καλό και imo δίνει μια ποικιλία στη σειρά.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Η αλήθεια είναι ότι τα πήρα ανάποδα και ξεκίνησα με τη μία με το Infinite, τώρα μόλις έκανα install το 1ο γκέμι, αλλά εντάξει μου έκοψε ότι το Rapture στα DLC είναι αυτό από τα original games.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,268
μετά το doom eternal δεν είμαι και πολύ του stealth να πω την αλήθεια :p
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Ολοκλήρωσα επιτέλους τα There Is No Game: Wrong Dimension και Shadow of War.

Αμφότερα ξεκίνησαν καλύτερα απ'ότι τελείωσαν. Το Shadow of War στηρίζεται στο εθιστικό πετσόκομμα Orcs και όσο ξεκλειδώνεις νέα abilities και mechanics τσουλάει όμορφα, παρά το ελαφρώς τυρένιο story, που φυσικά κατακρεουργεί ανελέητα το LOTR lore. Μετά τις πρώτες 15-20 ώρες, όμως, κι ενώ έχεις ουσιαστικά δει και κάνει τα πάντα, το παιχνίδι σου λέει "ψήσου να τα πάμε άλλη μία, έτσι για το ορκ ροκ". Σαν καλό κορόιδο, βέβαια, συνέχισα να στρατολογώ Uruk και να πολιορκώ/κατακτώ κάστρα φλεξάροντας gear για κάνα 15ωρο ακόμα, αλλά με μισή καρδιά. Μετά έπαιξα και το DLC με την Eltariel που ναι μεν συνεχίζει/κλείνει το story αλλά από πλευράς gameplay είναι μια απ'τα ίδια. Ε κάπου εκεί έγκωσα, δεν ασχολήθηκα καν με το έτερο DLC.
Συνολικά ήταν ένα τίμιο χασομέρι, τόσο από πλευράς μηχανισμών όσο και production values. Σκάνε και μερικά ωραία σκηνικά χάρη στο nemesis system, που σε αιφνιδιάζουν ευχάριστα. Γενικά, όμως, το game δεν παύει να είναι ένας κλασικός χαρτοπόλεμος (=map clearance) στα πρότυπα της Ubisoft, τοποθετημένο στη Μέση Γη.
7/10

Στο There Is No Game η έλλειψη πρωτοτυπίας σίγουρα δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς το concept είναι τρομερά φευγάτο και meta. Το πρόβλημα είναι αφενός ότι ξεκινάει με ένα πολύ δυνατό τρίωρο-τετράωρο και σταδιακά ξεφουσκώνει, και αφετέρου ότι το χιούμορ του γρήγορα κουράζει. Πόσες φορές πχια να κλείσεις το μάτι σε άλλα genres και τη nerd κουλτούρα προτού σου γίνει τικ; Άσε που πέφτει στην παγίδα να εκνευρίζει τον παίκτη στην προσπάθειά του να σατιρίσει trends που αποδεδειγμένα εκνευρίζουν τον παίκτη (π.χ. free2play).
Το story οδηγεί σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα κατάληξη, αλλά το gameplay και τα επαναλαμβανόμενα αστεία κατέστησαν το τελευταίο δίωρο ελαφρώς αγγαρεία. Αν το βρείτε σε γερή έκπτωση επιπέδου 5-7 ευρω τσεκάρετέ το για τα lolz.
6.5/10
 
Top Bottom