Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Αφού όλοι παίζουν BG3, εγώ να ξεκινήσω Pathfinder Kingmaker ή Tyranny? Μπορώ να δώσω ίσως μια ευκαιρία ακόμα σε Icewind Dale En βέβαια... αλλά πρέπει να μελετήσω λίγο πως παίζεται πριν πάω και ψοφήσω χωρίς rez πάλι.

Θα έλεγα πρώτα Tyranny μια και είναι πιο σύντομο, το Pathfinder έχει πολύ μεγάλη διάρκεια.

Αφού όλοι παίζουν BG3, εγώ να ξεκινήσω Pathfinder Kingmaker ή Tyranny? Μπορώ να δώσω ίσως μια ευκαιρία ακόμα σε Icewind Dale En βέβαια... αλλά πρέπει να μελετήσω λίγο πως παίζεται πριν πάω και ψοφήσω χωρίς rez πάλι.

Αφού μωρέ Κόλιν Ρόμπινσον το ξέρεις, ό,τι και να ξεκινήσεις θα σου φανεί χάλια, θα σκεφτείς να αγοράσεις το BG3 αλλά θα λυπηθείς τα φράγκα και θα καταλήξεις να παίζεις πάλι Team Fortress 2. Ε Κόλιν Ρόμπινσον.

OIP.jpeg

Άστο νίτρο. Πιάσε πασιέντζα καλύτερα.

γιατί ρε; αφού μου άρεσε πολύ το Pillars of Eternity!

για το icewind dale θα μας λες ποσο πονεσαν τα ματια σου απο την αρχαιολογια :( poor icewind dale

για το icewind dale θα μας λες ποσο πονεσαν τα ματια σου απο την αρχαιολογια :( poor icewind dale
τα γραφικά είναι μια χαρά, οι μηχανισμοί μου έχουν βγάλει την μπαναγίτσα λίγο, ειδικά το ότι δεν μπορούσα να βρω πως θα αναστήσω τον έναν που πέθανε από το party μου στο πρώτο encounter που είχα.

Aυτό είναι παράλειψη από τη μεριά τους, δεν είχαν προβλέψει ότι μπορεί κάποιος να χάσει στο πρώτο encounter.

Aυτό είναι παράλειψη από τη μεριά τους, δεν είχαν προβλέψει ότι μπορεί κάποιος να χάσει στο πρώτο encounter.
κοίτα τότε όσοι έπαιζαν τέτοια ήταν σκληροί καργιόλιδες, όχι μαμάκηθοι σαν εμάς. Δίκαιο να πεθάνεις από το πρώτο encounter.

Μωρέ τα γκόμπλινκς/κόμπολντς στο Ψαροχώρι σε φάγανε Κόλιν Ρόμπινσον; Ντροπή ασούμ, παίζει ακόμη να βγάζω τη συγκεκριμένη μάχη από μνήμης λάδι. Ο Μητσάκος έχει απόλυτο δίκιο για το υπόλοιπο παιχνίδι, είναι για σκληρούς μύστες και κάθε μάχη αποτελεί ένα μικρό πάζλ από μόνη της. Να μη μιλήσουμε και για το πανηγυράκι του IWD2.

Το πρώτο IWD ήταν δύσκολο και για την εποχή που κυκλοφόρησε, με την έννοια πως όλα τα encounters ήθελαν σοβαρή αντιμετώπιση.

Δες σύμπτωση, σήμερα είχα ακριβώς αυτή την κουβέντα στην φραπεδάρα με φίλους. Το "όλα" συζητιέται, μιας και broken builds υπάρχουν, ένας αγνός hasted fighter με boots of speed, ring of free action, Baleful Mail και ένα καθημερινό long sword +4, καθαρίζει όλο το expansion μόνος ενώ το υπόλοιπο party πλέκει μάλινα για να μην κρυώνουν τις νύχτες.

Ααχχ ωραίες εποχές, που είχες το εξαμελές πάρτυ και καυλάντιζες με πάλαντιντς, μπαρτνς και ντρούιντς. Άραγες πόσους σπέσιαλαιζντ σπελκαστερς να πάρω στο Μπαλντουρς 3; Oh wait...

Και πώς περιμένεις να ρίξεις μετά; Με ρακέτες; Με το "Να μ'αγαπάς" του Πρίγκιπα; ΚΡΑΔΑΙΝΕΙΣ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ ΣΟΔΑ;
με μπανάνα λογικά

Έχω δώσει μπανάνα σε συνάδελφο παλιά, γιατί δεν θα την έτρωγα ο ίδιος. Παντρεύτηκε άλλον βέβαια, αλλά είχαμε τη στιγμή μας και αυτό είναι που μετράει. Πόσταρε τη μπανάνα και στο γκρουπάκι της δουλειάς με καρδούλες κι αφιέρωση από κάτω. Είχαμε τη στιγμή μας λέμε!

Γιατί μου θυμίζετε τα πιο άσχετα πράματα; Και γιατί κουβαλάμε τόσες άχρηστες πληροφορίες στο κεφάλι μας; Πρέπει να πάω για φορμάτ. Για την ώρα πάω να σφάξω φουσκωτούς μονόκερους.

Όταν λοιπόν οι άλλοι παίζουν με Μπιτζιτρία και μπανάνες, το μποτάκι ασχολείται με τον Βλάσφημο τον Πρώτο. Είμαι στο 66% του παιγνίου. Ωραίο είναι, αν εξαιρέσεις τη λίγο "βαριά" κίνηση του χαρακτήρα (μάλλον λόγω των ενοχών που κουβαλάει στις πλάτες του :Ρ), που μερικές φορές σε κάνει να βλαστημάς πραγματικά όταν πηδάς και πέφτεις στο κενό γιατί παρά τρίχα έχασες τη σκάλα ή το πεζουλάκι...

Πάντως, ατμοσφαιρικό και τσάλεντζινγκ χωρίς να είναι αγγούρι (μεγάλο). Κόλλησα σε κάποιο σημείο αρκετή ώρα χωρίς να ξέρω τι να κάμω, αλλά ξεκόλλησα (προς το παρόν). Όλα καλά. Συνεχίζουμε.

To Discovery Queue κέρασε ΤΙΤΑΝΙΟ έπος :

Ο Χόουμσταρ Ράνερ παίζει ντυμένος Ξανθομπούμπουρας της Καρδιάς από Χιροκουέστ Ένα. Μια που αγοράστηκε, δύο που τελείωσε. Ένα έπος, δε μετανιώνω τίποτε.

Status
Not open for further replies.
Back