By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!relax έτσι όπως πάνε οι κάρτες σε τιμές και τα παιχνίδια σε απαιτήσεις, εμείς που λιώνουμε παλιατζούρες θα είμαστε όλο και περισσότεροιΚαλησπέρα και από εμένα.
Μιας και ο υπολογιστής μου είναι μισός Pentium μισός φραπεδιέρα, συνεπώς δε δύναται να τρέξει κάτι σχετικά καινούριο και αξιόλογο δίχως να αγκομαχάει, όποτε αράζω το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι ξανά και ξανά με το :
Pathfinder: Kingmaker
Το οποίο θεώρησα πωρωτική παιχνιδάρα, μόνο όταν δέχτηκα ότι δε θα ζήσω μια περιπέτεια με ταξίδια σε εξωτικά μέρη, να μου δίνουν quests διαφοροι τυχάρπαστοι σε όλα τα μήκη και πλάτη του χάρτη, να έχω hand-made ενδιαφέροντα encounters κ.ο.κ- δηλαδή όταν δέχτηκα ότι δε θα εχω μια εμπειρία εφάμιλλη του Baldur's Gate II. Αυτή τη π@παριά με το kingdom management τη σιχάθηκε αρχικά η ψυχή μου, αλλά σε κάποιο σημείο έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται "ωραία άντε να καθαρίσω άλλη μια κουκίδα στο χάρτη από ύδρες και φονικές βερυκοκιές για να γυρίσω να ασχοληθώ λιγάκι με το kingdom management" άρα δεν έχω το δικαίωμα να το κράζω παραπάνω απ' όσο χρειάζεται για να τονίσω το πόσο μου σπάει τη δράση στα δύο.
Όταν ινσαλλαχ αναβαθμίσω το σύστημα θα προχωρήσω να δω τι γίνεται και με το Wrath of the Righteous και το Rogue Trader και ίσως ταιριάξει χρονικά η φάση και με τα αφιερώματα που λογικά θα γίνονται στο σάητ "15 χρόνια από τη κυκλοφορία του διχαστικού Wrath of the Righteous" κλπ.
Έτσι είναι.relax έτσι όπως πάνε οι κάρτες σε τιμές και τα παιχνίδια σε απαιτήσεις, εμείς που λιώνουμε παλιατζούρες θα είμαστε όλο και περισσότεροι![]()
και αυτό είναι σχετικά νορμάλ σε απαιτήσειςΈτσι είναι.
Βλέπω πόσοι πολλοί παίζουν Baldur's Gate 3 και σκέφτομαι τι έγινε ρε παιδιά, σα τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
Θα το παίξω όταν πάρω σύνταξη.
Αυτό το deck τι είναι ρε παιδιά που το ακούω τελευταία;και αυτό είναι σχετικά νορμάλ σε απαιτήσεις
Εγώ δε ξέρω, με βλέπω η επόμενη αγορά να είναι deck, μην το κουράζουμε...
Αυτό το deck τι είναι ρε παιδιά που το ακούω τελευταία;
Όταν ινσαλλαχ αναβαθμίσω το σύστημα θα προχωρήσω να δω τι γίνεται και με το Wrath of the Righteous
Για να συμπληρώσω το LCD μοντέλο στα $399/419€ είναι εξαιρετικά δυνατό για τα λεφτά του. Δεν νομίζω να βρει κανείς 16GB DDR5 και 8 CU RDNA2 σε αυτή την τιμή. Ο σκοπός του είναι να χρησιμοποιείται ως handheld αλλά μπορείς να το συνδέσεις με οθόνη/πληκτρολόγιο/ποντίκι/κλπ και να το χρησιμοποιήσεις σαν κανονικό υπολογιστή. Το OLED στα 569€ έχει πολύ καλύτερη οθόνη και πολύ μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία και πολλές άλλες μικροβελτιώσεις που αξίζουν την διαφορά αλλά είναι περίπου το ίδιο δυνατό.Αυτό το deck τι είναι ρε παιδιά που το ακούω τελευταία;
Κάτι τέτοιο, περίπου.Εκτός κι αν είσαι σε φάση που και το Kingmaker με το ζόρι το τρέχεις
Μπορώ δηλαδή να έχω ένα χρέπι desktop όπως έχω τώρα για να γράφω/στέλνω μεηλ/τσεκάρω web, αλλά να αγοράσω ένα deck ταυτόχρονα, να συνδέω την οθόνη και πληκτρολόγιο/ποντίκι σε αυτό όταν θέλω να τσιλάρω πάιζοντας, και όλα κομπλέ;Για να συμπληρώσω το LCD μοντέλο στα $399/419€ είναι εξαιρετικά δυνατό για τα λεφτά του. Δεν νομίζω να βρει κανείς 16GB DDR5 και 8 CU RDNA2 σε αυτή την τιμή. Ο σκοπός του είναι να χρησιμοποιείται ως handheld αλλά μπορείς να το συνδέσεις με οθόνη/πληκτρολόγιο/ποντίκι/κλπ και να το χρησιμοποιήσεις σαν κανονικό υπολογιστή. Το OLED στα 569€ έχει πολύ καλύτερη οθόνη και πολύ μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία και πολλές άλλες μικροβελτιώσεις που αξίζουν την διαφορά αλλά είναι περίπου το ίδιο δυνατό.
Μπορώ δηλαδή να έχω ένα χρέπι desktop όπως έχω τώρα για να γράφω/στέλνω μεηλ/τσεκάρω web, αλλά να αγοράσω ένα deck ταυτόχρονα, να συνδέω την οθόνη και πληκτρολόγιο/ποντίκι σε αυτό όταν θέλω να τσιλάρω πάιζοντας, και όλα κομπλέ;
![]()
Steam Deck How To Turn It Into A Desktop PC
Here's everything you need to know to use the Steam Deck as a fully functional Desktop PC.gamerant.com