What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
τα side quests των agents με cooldown ΔΙΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΩΡΩΝ ΡΕ ΦΙΛΕ, μιλάμε για καταπληκτική ιδέα, άλλωστε ποιος δεν λατρεύει να κλείνει το game επειδή πρέπει να περιμένει άλλες 18 ώρες να επιστρέψει ο agent λες και παίζει Clash of Clans;

Ήμουν προχθές years old (και προφανώς είχα ήδη τερματίσει το παιχνίδι) όταν ανακάλυψα πως υπάρχει στο nexus ένα mod που κάνει όλα τα war table missions να ολοκληρώνονται άμεσα. Ήταν τόσο κοσμοϊστορική αυτή η ανακάλυψη που ειλικρινά σκέφτομαι να ξαναπαίξω το γκεημ μόνο και μόνο για να βιώσω αυτήν την κοσμογονία.

Αν βρεθεί και ένα mod που να αυξάνει την ταχύτητα του mount ώστε να ΤΡΕΧΕΙ αντί να παραπατάει σα νταλίκα, γίναμε.

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Αν βρεθεί και ένα mod που να αυξάνει την ταχύτητα του mount ώστε να ΤΡΕΧΕΙ αντί να παραπατάει σα νταλίκα, γίναμε.
δυσκολα νομιζω. ουτε οι ιδιοι μπορεσαν να κανουν τα αλογα να τρεχουν. απλα εβαλαν ενα εφε για να σε κανουν να νομιζεις οτι τρεχεις. η ταχυτητα ειναι ιδια με το ποδαρατο.

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Αν τα αλλάζαμε με καμήλες? #thinkaboutit
Μια απλή καμήλα όχι. Αλλά αν είναι μια πρασινοπη λες και βγήκε από το Τσερνομπίλ κατι θα κάνουμε

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Εν τω μεταξύ, πόσο απλοϊκά λειτουργεί ο εγκέφαλος. Αφότου τερμάτισα το Inquisition, μου ήρθε όρεξη για κάποιο ανεξήγητο λόγο να ξαναπαίξω το INQUISITOR, μια τσεχική αναπηροGOTYά η οποία ήταν από τα πρώτα review που είχα γράψει στο pc master το 2012. Αφιερώνω λίγες ώρες κάθε ΣΚ σε δαύτο εδώ και κάνα δυβδόμαδο, και με έχει συνεπάρει. Σκέφτομαι μέχρι και να γράψω άρθρο για δαύτο

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
πως την παλευεις πατερ? μεχρι κι εγω, τω καιρω εκεινω, το χα παρατησει. που δυσκολα αφηνα ισομετρικη αναπηρογκοτιά στη μέση...
πωπωπωωωω, τι μου θυμισες. το περπατημα - περιφορα επιταφιου, κεινες κει τις νυχτεριδες οξω απ την πρωτη πολη... εφιαλτης..

λες να το ξαναρχισω? :unsure::LOL:
ναι, γραψε αρθρο. δωσε το τελικο σπρωξιμο για ν' ανασκολοπισω κι αλλο τον ελευθερο χρονο μου.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Εννοείται στο easy, εννοείται με ξεχασμένα build guides αγκαζέ που σου λένε τι να ανεβάσεις και τι σκιλλς να χρησιμοποιείς σε κάθε act, και εννοείται με το περιστασιακό cheat για να χηλάρω όταν δεν έχω φίλτρα και βαριέμαι να φάω μισή ώρα ώστε να φύγω από το Cave level 5 και να επιστρέψω στην πόλη για restock.

Το σέττινγκ και η ατμόσφαιρα του γκεημ είναι 20/10, αλλά οι μηχανισμοί δράσης για κλάματα. Όπως και να έχει, υπομένω ως τώρα.

akarthis

Half-Ogre
Ξεκινησα risen . Ποτε δεν με ενδιεφεραν τα γραφικα αλλα τα ματια μου πονανε. Στο μισαωρο βαζω bg3.

Επισης, ετοιμαζομαι να ξεκινησω rogue trader. Ειμαι πιο μαζεμενος διοτι το δευτερο pathfinder δε με κερδισε. Ελπιζω....

Last edited:

Great0ldOne

Kraken
Ξεκινησα risen . Ποτε δεν με ενδιεφεραν τα γραφικα αλλα τα ματια μου πονανε.

PC version? Γιατί η κονσολοέκδοση ήταν επικά downgraded για να τρέχει στα τότε μηχανάκια.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
μου κανει εντυπωση, γιατι μια χαρα μου φαινονται ακομα τα γραφικα του (εκτος απ την φατσα του ηρωα βεβαια :LOL: ).
για δοκιμασε μ αυτα, αν θες...

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
όπως το βλέπω με ένα reshade θα μπορούσε να σταθεί όμορφα και σήμερα, φυσικά το έχω στο backlog από πάντα.

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Παιζεις bg3 στο ps5;
Πώς ειναι η φαση;

akarthis

Half-Ogre
Παιζεις bg3 στο ps5;
Πώς ειναι η φαση;
Δεν εχω δει το παιχνιδι σε pc. Ειμαι βεβαιος οτι ειναι καλυτερα εκει σε καθε περιπτωση.
Ομως, οι τυποι το τερματισαν σε παντρεμα με joypad. Εξαιρετικα λειτουργικο εως και το inventory mangement. Δε σε κουραζει καθολου. Μαλιστα και κατι εξτραδακια απο το ηχειο του joypad( stealth κτλ) δινουν και ενα μικρο bonus για να εχουν να πουν κατι οι κονσολαδες.

Περιμενω το cross platform να παιξω και με φιλους.

Δοκιμασα και το pathfinder 2 σε ps5 . Εκει μαυρα χαλια το joypad.

akarthis

Half-Ogre
Συνεχιζω το ποσταρισμα.

Ξεκινησα χθες το Rogue trader. Το risen ατην ακρη.

Μου αρεσει πολυ. Γνωριζω λιγα πραγματα απο το κοσμο οποτε διαβαζω πολυ. Το να ανεβεις λεβελ φανταζει συνθετο. Μου αρεσει το tb σε σχεση με τα pathfinder.

Υπουλο στη αρχη με το voice over και ξαφνικα μετα μονο διαβασμα. Χανει ποντους. Θα επανελθω ελπιζοντας να το παω μεχρι τελους

shredder

Death Knight
Τερματισα το EPIC MICKEY REBRUSHED! Πολυ καλο! Βοηθησα τον φιλο μου τον Μαυρο Πητ και πολεμησαμε τα τερατα μαζι! Εσφαξα ολους τους εχθρους με το πρασινο πινελο εννοειται αντι να τους παρω με το μερος μου με το μπλε γιατι μπορει αυτοι μετα να με προδιδαν οποτε αποφασισα καλυτερα να τους σκοτωσω. Στο τελος εσφαξα και το μεγαλο τερας το Blot! Για πρωτο παιχνιδι mickey mouse μετα απο 11 χρονια ηταν πολυ καλο. Πιστευω πως πρεπει να αρχισουν να βγαζουν και παιχνιδια με τον Mickeyκαθε 1 η 2 χρονια και οχι μονο καθε 10 χρονια!

Stamatimenos

Death Knight
Ήμουνα σίγουρος ότι θα σου άρεσε. Είπα να το γράψω και στο review ότι "θα το ευχαριστηθεί ο Σρέντερ" αλλά θα ήταν πολύ inside joke για το ευρύ κοινό.
Ναι, αλλά δεν έγραψε "ΈΣΦΑΞΑ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΉΙΝΟΥΣ" και με στεναχώρησε.

Λέω να συνεχίσω με τα adventures. Αλλά δεν ξέρω ποιό. Η εύκολη λύση είναι να αγοράσω το Broken Sword Reforged αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα μείνω μόνο σ' αυτό και θα ασχοληθώ ξανά μ' όλα. Αν κι έχω κάποια στο backlog με το Song of Horror να με φωνάζει. Πω πω αγχώθηκα τώρα...
👀
Monkey Island 1+2 remasters? Ήταν από τα πρώτα adventures που έπαιξα όταν άρχισα να παίζω adventures (δηλαδή όταν είχα δεμένο το αριστερό χέρι) και μου άρεσαν. Δε ξέρω αν θεωρούνται εύκολα ή δύσκολα, αλλά you can't screw up without knowing it, όπως γινόταν με άλλα.

Ξεκινησα risen . Ποτε δεν με ενδιεφεραν τα γραφικα αλλα τα ματια μου πονανε.
HERESY!

Chosen Undead

Death Knight
Τερμάτισα το Demon's Souls Remake σε μόλις 25 ώρες. Το λάτρεψα. Μου φάνηκε πολύ πιο διασκεδαστικό από το Original. Από την άλλη το μίσησα όπως και το original στο NG+....Οι εχθροί έχουν τριπλάσια/τετραπλάσια στατιστικά και σε ρίχνουν με 1-2 χτυπήματα ανεξάρτητα του τι level είσαι. Για να ανεβεις level φτύνεις αίμα γιατί δίνουν ότι xp έδιναν στο πρώτο playthrough. Είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να το στρώσουν αυτό αλλά όχι, μην κουραστούν τα παιδιά. Που επίσης μπορούσαν εύκολα να προσθέσουν έναν ακόμα κόσμο στη σπασμένη πέτρα που υπήρχε στο κεντρικό hub. Τα γραφικά ήταν υπέροχα και προσωπικά δεν με πείραξε που έδιναν άλλο feeling σε σχέση με το original σε πολλές περιοχές. Ούτε που άλλαξαν τη μουσική. Μια χαρά μου φάνηκε και αυτή. Δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρω να το βγάλω πλατίνα όπως είχα καταφέρει στο PS3.
Επαιζα παράλληλα και efootball όπου έπαιξα ένα ολόκληρο league σε professional δυσκολία το οποίο κατάφερα να σηκώσω. That was a hell of fun. Σαν να παίζεις master league με ομάδα FUT!

@akarthis κάνε με add αν θες PlayStation Profile | DJ_Jimmis_GR
Και όποιος άλλος έχει και PS5

Last edited:
Top Bottom