Δεν είναι ανήθικο να κάνεις διολοφθορά σε συνεργάτες;Διαλυω τα ρομποτ του Eggman
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δεν είναι ανήθικο να κάνεις διολοφθορά σε συνεργάτες;Διαλυω τα ρομποτ του Eggman
- The Messenger: Από τα blockbusters περνάμε στην άλλη άκρη του πιξελοφάσματος. Ό,τι πιο κοντινό στο Shovel Knight από πλευράς gameplay, αισθητικής, κι ατμόσφαιρας. Δεν το τελείωσα ακόμα (τρώω φάπες από το τελικό boss που παίζει και να μην είναι καν το τελικό) αλλά προτείνεται ανεπιφύλακτα, αρκεί να έχετε λίγη υπομονή. Shopkeeper ο απόλυτος MVP, τον θέλω σε widget να πατάω και να μου διηγείται ιστορίες στο desktop.
8/10
Από τη μια τρομάζω για το τι με περιμένει στο επόμενο boss μετά από τα ζόρια που τράβηξα με δαύτον, από την άλλη το gameplay και τα levels έχουν πλέον "ανοίξει" και περνάω υπέροχα με την ελεύθερη εξερεύνηση και το εθιστικό platforming. Χαλαρά πάει για 9/10, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
rdr.
![]()
Λίγο η μουντιλα καιρού βροχής λίγο ότι μιλάμε για γκειμ αρκετά παλιό. Για την εποχή του φαίνεται υπέροχο παντως και σίγουρα η καλύτερη επιλογή να παίξεις το rdr (εξαίρεση η τιμή βέβαια που είναι κακή για τόσο παλιό τίτλο)Λίγο "ψόφια" τα γραφικά ή φταίει η μουντίλα του καιρού και η βρόχα;
Υπέροχο παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν έχουμε δει σήκουελ εδώ και πολύ καιρό.Με έφαγε το χεράκι μου και χτύπησα και Charnel House Trilogy στο 1Ε στο Στήμ.
Δυνατή πρέζα old skool θρίλερ, ιδανικό για τα πρεσβυωπικά μας ματάκια.
Έχω ακούσει αντιφατικές κριτικές για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μάλιστα, μου είπαν ότι οι δημιουργοί βγάζουν (ή έχει ήδη κυκλοφορήσει) patch που... περιορίζει το μπλα-μπλα των ηρώων. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Τι ακριβώς δεν σου αρέσει, αγαπητέ @Borracho; Θέλω να το αγοράσω για το ΠΣΚ αλλά επειδή είναι ακριβό, διστάζω, λόγω και των αρνητικών κριτικών.και βλαστημώντας προχωράω και το Three Minutes to Midnight, περισσότερο σαν πνευματικό σταυρόλεξο για να καθυστερήσω λίγο το καλπάζων Αλτσχάιμερ. Έπρεπε να 'χα περιμένει ρηβιού Δεμπέ για να ρίξω άκυρο πανηγυρικό, αλλά με έπιασαν τα ψυχοπονιάρικα για τ'αδέλφια Ισπανούς, το παιχνίδι της καρδιάς και λοιπές παπαριές.
#ΠοτέΞανά.
Τώρα θυμήθηκα ότι κάπου έχω αφήσει το άλογό μου να βόσκει στο RDR 2... :Ρ
Πρέπει να συνεχίσω το έπος κάποια στιγμή.
Από το ότι δεν έχεις τερματίσει το RDR 2. Αν είναι δυνατόν.