Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έκανα ένα (μικρό ελπίζω) διάλειμμα από το RDR2 - το οποίο ούτως ή άλλως βίωνα ως escapism στο χώρο και το χρόνο όχι ως gaming δραστηριότητα.

Για ανάγκες review είμαι στο Alaloth που είναι ένα ιδιότυπο κράμα και από την, ομολογουμένως ακραία αστεία, επικοινωνία με τον game director φαίνεται ότι θα επιμείνουν στο "iso(metric)-souls" gameplay και σε επόμενες απόπειρες. ΝΑΙ, έχουν και άλλα σχέδια.

Επίσης, ετοιμάζεται review για το AoE2 Chronicles: Battle for Greece. Πόσο μου έλειψαν τα καλά RTS...


Για να είναι λίγο πιο ιστορικά ακριβές, θα έπρεπε τα άκρα των Αθηναίων να είναι ποιο ενισχυμένα, οι Οπλίτες να αντέχουν πολύ περισσότερο από τους Πέρσες και τα τελευταία στάδια μέχρι την γραμμή των Περσών να τρέχουν, για να μην έχουν απώλειες από τους τοξότες. :p:p:p
 
Assassin's Creed Odyssey. Δεν ξέρω πώς έγινε, απλά το πήρα στο Steam sale και το ξεκίνησα χθες.
Ειναι ωραιο για καποιες ωρες. Μετα, τα ιδια ξανα κ ξανα , οπως και καθε creed. Μου αρεσε η βολτα στην Αθηνα .
 
Τελείωσα το Robocop: Rogue City. Πολύ καλό, ειδικά για fans του χαρακτήρα. Αδύναμο σημείο νομίζω το σενάριο και τα κάπως ξύλινα animations των χαρακτήρων, δυνατά όλα τα υπόλοιπα. Πανέμορφα γραφικά, τρέχει πολύ καλά, ωραία δράση, έμεινα σχεδόν απόλυτα ευχαριστημένος.
 
Παίζω Knock on the coffin lid. Επαναλαμβανόμενη (φαινομενικά) δράση, γρήγορα runs ώστε να χωράει στο οικοσύστημα "οικογένεια/παιδιά", με αρκετό ψωμί και αρκετά twists/επιλογές ώστε πρακτικά να μην βαριέσαι.
 
Συνεχιζω warhammer καθημερινα. 77 ωρες μετα, μπορω να πω οτι ειναι -σκετο- καλο. Πιστευω να το παω μεχρι τελους.
Εβαλα και pass extra στο ps και εβαλα spiderman morales. Κλασσικο μοτιβο σαν του πρωτου. Βαριεμαι το ξυλο αλλα μου αρεσει το web swinging και οι βολτες στη Ν.Υ.
Επισης εβαλα κ το dying light 2. Εβγαλα τον προλογο αλλα μου αρεσε αρκετα κ θα συνεχισω
 
Επισης εβαλα κ το dying light 2. Εβγαλα τον προλογο αλλα μου αρεσε αρκετα κ θα συνεχισω

Έχεις παίξει και το πρώτο; Εάν ναι, πώς συγκρίνεται σε σχέση με το 2;
 
Έχεις παίξει και το πρώτο; Εάν ναι, πώς συγκρίνεται σε σχέση με το 2;
Φυσικα και οχι. Δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω για αυτο το στυλ παιχνιδιου.
 
Θα έσφαζες όλους τους εχθρούς με βόλτες στη ΝΥ δηλαδή;
 
Δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω για αυτο το στυλ παιχνιδιου.

Γιατί όμως; Αφού και αυτό σου προσφέρει ευχαρίστηση τελικά.
 
Γιατί όμως; Αφού και αυτό σου προσφέρει ευχαρίστηση τελικά.
Ναι, αλλα το συνηθες ειναι να χαθει συντομα και αν προσθεσεις οτι αν δωσω 30 - 40 ευρω εχω και μια πιεση να μου αρεσει για να μη τα κλαιω. Οποτε δε ρισκαρω.
 
Ναι, αλλα το συνηθες ειναι να χαθει συντομα και αν προσθεσεις οτι αν δωσω 30 - 40 ευρω εχω και μια πιεση να μου αρεσει για να μη τα κλαιω. Οποτε δε ρισκαρω.

Αν σε ενδιαφέρει πάντως, μπορείς να βρεις το Dying Light 1 στο Instant στα 6 ευρώ και κάτι ψιλά. Είχα πάθει πλάκα με το συγκεκριμένο. Γι' αυτό και σε ρώτησα αν το είχες, για να δω αν θα πάρω το 2, γιατί βλέπω αντικρουόμενες απόψεις.

EDIT: Μόλις είδα ότι στο Στημ το έχει φθηνότερα, στα 3,99 ευρώ!
 
Last edited:
Για πάμε ένα κατεβατό...

Shadowrun Hong Kong - Αρκετά καλύτερο σεναριακά από το "Returns", η πλοκή εξελίσεται με κανονικό ρυθμό, δεν κάνει κοιλιά, και κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Στα του gameplay νομίζω δεν είχε κάποια αλλαγή σε σχέση με το "Returns".
8/10

Deep Sky Derelicts - Turn Based, roguelike καρτοπαίχνιδο στο διάστημα. Σεναριακά δεν είναι κάτι σπουδαίο, περισσότερο παίζεις για το gameplay, δλδ τις (δύσκολες, αρκετές φορές) μάχες. Μάλλον θα το περάσω κ δεύτερο run με διαφορετικό team. Μεγάλο struggle κάθε φορά που μπαίνεις σε νέο διαστημόπλοιο για εξερέυνηση. Οι εχθροί σε κάνουν κομμάτια μέχρι να καταλάβεις τι γίνεται.
7.5/10

Figment 2: Creed Valley - παιδικό actionised adventure με Puzzles ότι πρέπει για παιδιά
7/10

Stalker Shadow of Chernobyl - μου πήρε κάνα 2ωρο ως που να ξεσκουριάσω κ να ξανασυνηθίσω το σάπιο shooting mechanism. Βσκ, η αρχή το παιχνιδιού, είναι σάπια. Για κάποιον λόγο το Ak-47 δεν "βαράει".
Το τρύπωμα στο CPP στο τέλος του παιχνιδιού, στον ασύρματο να λαμβάνεις συνομιλίες του ουκρανικού στρατού και η αλλαγές στον ουρανό, είναι ότι πιο cinematic βίωσα για φέτος.
9/10

Forgive me Father 1 - κθουλικό boomer shooter με πολύ αίμα κ metal breakdowns. Είμαι θαρώ προς το τέλος αλλά θα κάνω και 2ο run με τον 2ο χαρακτήρα.
8/10

Rogue Heroes: Ruins of Tasos
άψυχο Ζελντοϊδές με κύρια έμφαση στο co-op. Παίζεται κ solo αλλά απ´ότι φαίνεται δεν πέφτουν τίτλοι τέλους, ακόμη κ αν ολοκληρώσεις όλα τα μπουντρούμια. Οι διαφορετικές κλάσεις που διαθέτει είναι πολύ μεχ υλοποιημένες
6.5/10
 
Last edited:
Αυτό το ruins of Tasos πρέπει να το στείλω στον κολλητό μου, μαζί με κάτι φωτογραφίες από τα φοιτητικά μας χρόνια.
 
Shadowrun Hong Kong - Αρκετά καλύτερο σεναριακά από το "Returns", η πλοκή εξελίσεται με κανονικό ρυθμό, δεν κάνει κοιλιά, και κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Στα του gameplay νομίζω δεν είχε κάποια αλλαγή σε σχέση με το "Returns".
8/10
Σκήπαρες Ντράγκονφολ ή ιδέα μου; (με αυτό θέλουμε σύγκριση, ποιο Returns)
 
Το ρουιν οφ Τάσος είχε χαβαλε σε κοοπ που το είχα δει με τον αδερφό μου αλλά πάει καιρός και δεν το πολύ θυμάμαι
 
Back
Top