Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Με καλό λάδωμα, ρολάρουν απρόσκοπτα!

20250402120521_1.jpg
20250402120623_1.jpg
20250402123005_1.jpg
20250402123013_1.jpg

ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ 18!!! Είμαι μ' ένα χαμόγελο στα χείλη συνέχεια.!!!

Κι από τις αγαπημένες μου τοποθεσίες ακούγοντας το βιολί να παίζει Ιρλανδική μουσική!

20250402180708_1.jpg

Last edited:
Λοιπόν, είχαν δίκιο όσοι ψιλοκράζαν το X-Rebirth!!! Έχουν αλλάξει τόσα πράγματα από τα X3 που δεν προσφέρουν και τίποτα (Space Highways: Αλήθεια τώρα?). Φαίνεται ότι προοριζόταν αρχικά για πληβείους κονσολόβιους!!!!

Πίσω στο X3: Farnham 's Legacy!!

Πολύ καλό τελικά και το Mechwarrior 2!! Έφτασα μέχρι ένα σημείο, αλλά δυσκολεύει απότομα και οι αποστολές από εξομοίωση γίνονται puzzles!!

τελος το ac:shadows. για να να μη λεω πολλα πολλα τα πραγματα ειναι απλα. αν αρεσαν τα προηγουμενα rpg της σειρας θα αρεσει και αυτο. εκτος και αν δεν γουσταρει καποιος την περιοδο και την περιοχη. στορυ αξιοπρεπεστατο. δεν τους δινεις βραβειο για την πενα τους αλλα δεν το ελεγες κακο. voice acting θα ελεγα να μη μπειτε στον κοπο να παιξετε με αγγλικα. ειτε επεσαν σε απεργεια ειτε δεν τους ενδιεφερε. facial animation υπαρχουν στιγμες που ειναι κομπλε και στιγμες που ειναι τοσο αθλια. γενικα οτι ελεγα στο τοπικ του. 7/10

Ξέρω ότι για πολλούς είναι ιεροσυλία αλλά το Tsushima στα Αγγλικά το παίζω και οι ερμηνείες είναι ποιοτικότατες. Παρατήρησα ότι έχουν προσλάβει Ασιάτες ηθοποιούς με άριστη γνώση Αγγλικών, ίσως γι'αυτό ακούγεται τόσο αυθεντικό. Κρίμα που η Ubi τεμπέλιασε (και) σε αυτό τον τομέα.

Ξέρω ότι για πολλούς είναι ιεροσυλία αλλά το Tsushima στα Αγγλικά το παίζω και οι ερμηνείες είναι ποιοτικότατες. Παρατήρησα ότι έχουν προσλάβει Ασιάτες ηθοποιούς με άριστη γνώση Αγγλικών, ίσως γι'αυτό ακούγεται τόσο αυθεντικό. Κρίμα που η Ubi τεμπέλιασε (και) σε αυτό τον τομέα.
Ναι το ghost είχε εξαιρετικό va και στις δύο γλώσσες. Το shadows το JP είναι εξαιρετικό. Το eng διάβασα ότι κάποιοι χαρακτήρες κάναν καλή δουλειά αλλά προσωπικά που είδα πως ακούγονται κάτι merchants είπα όχι με τπτ καρφί JP.

Περίεργο πάντως που ενώ πήραν την naoe ιαπωνεζα για eng δεν έχουν την ίδια και στα JP αλλά εκεί έχουν άλλη.

Tα παιδιά μεγαλώνουν και ο gaming χρόνος αποκαθίσταται. Κολοσσιαίο Μυστήριο.

Mortal Kombat 1 + Khaos Reigns : Χορταστικό, υπερβίαιο και υπερπλήρες περιεχόμενου, ένα θαυμάσιο, άμυαλο φέσι. Η campaign του πρέπει να κρατά ίσα με 30 ώρες, παρακολουθείς τέρμα εφηβικό εργάκι καράτε και παίζεις τις μάχες. Ένα ποίημα, σβήνεις εγκέφαλο κι εκτονώνεσαι. Πλουσιότατο online και βέβαια εναλλακτικά single player modes. Αν είσαι φαν των beat em' ups και έχεις χρόνο, χαλαρά φαντάζομαι το παίζεις (XOYKO ΓΡΑΦΕ) μέχρι να βγει το ΜΚ2 ξερωγώ.

Rosewater: Δυνατή υποψηφιότητα για αντβέντσουρ της χρονιάς, όποτε το ξεκινάω, χάνομαι.

Split Fiction : Ξεκινά σήμερα με την κυρά σε διπλό. Ως τώρα, κάθε κυκλοφορία του Φάρες ενθρονίζεται στην κορυφή του co-op single player και δεν περιμένουμε τίποτε λιγότερο.

Lost Records : Bloom & Rage, Tape 2 Rage: Εντάξει, αυτό κυκλοφορεί σε 10 μέρες, αλλά τελείωσα το πρώτο πολύ πρόσφατα, οπότε μου φαίνεται πως απλώς έκανα ένα μικρό διάλειμμα. Υψηλές προσδοκίες από το φινάλε της αφήγησης.

SpaceVenture: Οι τύποι θέλουν βραβείο για την ευγενέστερη, πλέον φιλότιμη αποτυχία του Κικστάρτερ. Είχε κυκλοφορήσει στο itch.io DRM free και οριακά unplayable πριν δυο χρόνια κι όσο παιζόταν, ήταν κάτω του μετρίου. Το μετέφεραν σε Unity και κατόρθωσαν να πιστοποιηθούν ώστε να το κυκλοφορήσουν στο Steam ως Early Access. Θα του δώσω μια ευκαιρία για την τιμή των όπλων, αλλά δεν περιμένω τίποτε.

Μπόνους για όσους θέλετε να ξεφορτωθείτε την σύζυγο, InZoi. Νέα ντρόγκα στην Simsόπιατσα, μετά από μονοπώλιο 25+ ετών της ΕΑ στο χώρο. Η γυναίκα μου παίζει να 'χει ξεχάσει πως έχουμε κι αληθινό σπίτι κάπου, μόνο το ψηφιακό Κινέζικο μετράει :D

Against the Storm το έπιασα γιατί ήθελα κάτι να τρέχει και στο λαπτοπάκι, αποδείχθηκε εξαιρετικό αν και λίγο επαναλαμβανόμενο. Βέβαια πιστεύω ότι είναι περισσότερο ενδιαφέρον από το Frostpunk με περισσότερους gameplay μηχανισμούς, αλλά κάτι είχε το frostpunk που δεν το βρίσκω εδώ.

Παρόλα αυτά θα το πρότεινα σε οποιονδήποτε του άρεσε το Frostpunk (αυτό είναι... rainpunk) και σίγουρα και σε κόσμο που του αρέσουν τα RTS γενικότερα.

Τερμάτισα σε co op με έναν κολλητό μου το Asterix Slap them all και ήταν αρκετά απολαυστικό. Φυσικά και ήξερα όλες τις αναφορές στα κομιξ και ήταν ακόμη ένας λόγος να το χαρώ περισσότερο. Στα καπάκια ξεκινήσαμε το It takes two και η έκπληξή μου ήταν τεράστια για το πόσο περίτεχνα είναι δομημένο το gameplay του. Βγάλαμε 4-5 πίστες και ανυπομονώ για τη συνέχεια. Α ναι, στο Switch όλα αυτά.

Τέλος το Returnal. Συνολικά έγραψα 80κάτι ώρες, αν και η αλήθεια είναι ότι στις 30κάτι το άφησα και το ξανάπιασα σχεδόν δύο χρόνια μετά οπότε προτίμησα να ξεκινήσω από την αρχή. Πολύ εθιστικό gameplay σε ένα γενικά εξαιρετικό πακέτο, όπως είχαμε πει και στο review. Αν σας αρέσουν τα roguelikes και roguelites δείτε το οπωσδήποτε. Μην σας φοβίσει το είδος αν είστε γέρος και με αργά αντανακλαστικά, αφού μπόρεσα να το τερματίσω εγώ που ακόμα και ορισμένα turn based είναι πιο γρήγορα από όσο θα ήθελα, μπορεί να το τερματίσει ο καθένας.

Τερματισα το Star wars Outlaws! Ηταν πολυ καλυτερο απο το Jedi survivor! Πολυ δραση και γραφικαρες σε ultra 1440p με ultra γραφικα και ultra ray tacing 1440p 60 fps FSR 3. Δεν εχει αιμα ομως καθολου. Κανονικα θα επρεπε να τρεχει ποταμι το αιμα! Τωρα μενει να παιξω και το dlc .

Ενώ κράζω τα ToS του Inzoi, είπα να το αγοράσω. Λίγο που το έψαξα, λογικά εννοούν ότι δεν μπορείς να το παίξεις ταυτόχρονα σε δύο υπολογιστές. Λογικα.... Θα στείλω ticket για να το σιγουρέψω.

Όσον αφορά το παιχνίδι, φέρνει πάρα πολύ σε sims με την διαφορά ότι μπορείς να κυκλοφορείς στην πόλη κανονικά. Επίσης η μέρα φαίνεται πολύ πιο χαλαρή από τα sims. Έχεις αρκετό χρόνο να κάνεις τα πάντα χωρίς να τρέχεις όλη την ώρα. Περισσότερα καθώς θα παίξω περισσότερο , όπως επίσης θα αναφέρω αν έχω νέα για το φλέγον ζήτημα του install σε παρα πάνω από έναν υπολογιστή.

Back