Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καλησπέρα στην παρέα, ξεκίνησα το Blue Prince, μεγάλο κόλλημα... Δεν μπορώ να πω πολλά αλλά σε όσους αρέσουν η εξερεύνηση, τα puzzle και το να ψάχνεις την "μεγαλύτερη εικόνα" μαζεύοντας στοιχεία σιγά σιγά θα το αγαπήσουν.

Μπήκε στο wishlist. Συνήθως δεν παίζω συχνά puzzle games αλλά ο παράγοντας του roguelite με ελκύει. Το επίπεδο των puzzles πώς το κρίνεις; Είναι οκ για έναν μέσο παίκτη;

Μπήκε στο wishlist. Συνήθως δεν παίζω συχνά puzzle games αλλά ο παράγοντας του roguelite με ελκύει. Το επίπεδο των puzzles πώς το κρίνεις; Είναι οκ για έναν μέσο παίκτη;
Δεν τα έχω λύσει όλα/τερματίσει το βασικό παιχνίδι αλλά νομίζω ότι σιγά σιγά την βρίσκεις την άκρη σε όσα βασικά χρειάζονται, ναι. Δεν σου κόβει την ροή κάτι, συνεχίζεις με όσα ξέρεις γενικά.
Έχει κανά 2 mini puzzles σε κάθε run που αν τα πετύχεις και ξέρεις την λογική τα λύνεις πάντα/σχεδόν πάντα (μαθηματικοί γρίφοι).

Ισχύει ότι το κομμάτι του roguelite κάνει διαφορά σε σχέση με παιχνίδια όπως πχ το Witness, γιατί μπορεί να ψάχνεις την απάντηση σε κάτι και να είναι σε κάποιο σημείο που δεν έχεις δει ακόμα. Αυτό σε αναγκάζει να λες "1 run ακόμα για να βρω τον κωδικό".

Γενικά θέλει screenshots και σημειώσεις, μπορεί να δεις κάτι και να σου χρειαστεί μετά από 1-5-10 ώρες.

Έχω την εντύπωση ότι κάποιος που απόλαυσε κάποια από τα Inscryption, Animal Well, The Witness, Return of the Obra Dinn, The Case of the Golden Idol χωρίς να μοιάζει ιδιαίτερα σε κάποιο από αυτά (ήδη το roguelite το αλλάζει αρκετά). Χμ ίσως το The Forgotten City να είναι πιο κοντά σε λογική και το Outer Wilds που όμως δεν έχω παίξει.

Βρήκαμε το εύκολο θύμα. Στο μέλλον θα φταίνε τα παιδιά.

@Borracho
Τα τσοντοπαιχνιδα ποιος τα παιζει, εσυ η η κιουρια;
Πού να τα 'παιζε ρε, τότε θα είχαμε και στρωμένο ΟνλιΦανς και δε θα μ'έτρωγε το μεροκάματο στα καράβια.

Παίζω για να θυμάμαι πως κύλαγε η ζωή στο χαμένο Κυψελοπαράδεισο, γαμώ την κοινωνική μου ένταξη, γαμώ :D

Back