Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πάβελ εσύ παίζεις με το πλήρως ρηβάμπντ παιχνίδι ρε, ουσιαστικά παίζεις άλλο Cpunk απ'αυτό που έπαιξα εγώ.

Την ατμόσφαιρα τη θυμάμαι, ήταν καλή και γι'αυτό με κράτησε να το τελειώσω, αλλά στο ρηλής ήταν τόσα ρηχά όλα τα άλλα υποσυστήματα, τόσο ανύπαρκτο το itemization που η σύγκριση όχι με το Witcher 3, αλλά με οποιοδήποτε ΚΑΛΟ RPG ήταν συντριπτικά κατά του.

Θα επανέλθω αφού τελειώσω Φάντομ Λίπερτι.

Agree, θυμάμαι αμυδρά τα συστήματα και πόσο αποσπασματικά ήταν όταν είχε πρωτοβγεί και το δοκίμασα σε full 20 fps glory. Τώρα μιλάμε για πλήρες integration, ομολογώ ότι με τα αντικείμενα προς το παρόν δεν έχω ασχοληθεί (όπως και με το Witcher 3) - απλώς hoardάρω ασύστολα πράγμα που δεν είναι καλό. Τα tech/build trees είναι χάος για να καταλάβεις εκτός αν ξέρεις ότι θα παίξεις Katana Yakuza όνειρο οπότε είναι λίγο πιο ευθύγραμμα.

Έχω καιρό να βιώσω τέτοιο immersive escapism: Mad Max, Blade Runner, Big Hero 6 (ταινιάρα σόδα) τα έχει όλα η Night City.

@Northlander Netrunner (Corporate ofc) με τα κατάλληλα cyberdecks είναι απόλαυση, αν και μου φάνηκε λίγο easy mode.

Συμφωνώ πάντως με αυτό που λες. Έχω κι εγώ την εντύπωση ότι πρόκειται για εντελώς άλλο παιχνίδι από εκείνο που είχε βγει στο launch.

To Phantom Liberty βγάζει εντονότατα Escape from New York vibes. Εγώ, αν θυμάμαι καλά, προτίμησα να πάω κάπου προς το τέλος για να έχω πιο χτισμένη την V.

Το Netrunner είναι ΕΖ mode εν τέλει όντως (έχω εκείνο το free respec ακόμη). Τώρα απλώς δοκιμάζω διαφορετικά όπλα μήπως και πάρω τα achievements στα NCPD. Τα Smart είναι επίσης cheat. Έχω πάει ως άρρεV, έχω τελειώσει με το quest της Panam το οποίο βρήκα χουχουλιάρικο αλλά όχι ισάξιο των Witcher 3 romances.

Έχω τελειώσει κάμποσα δευτερεύοντα quest και τώρα τρέχω παράλληλα τα διακλαδισμένα main. Έχω την εντύπωση ότι αν είχε βγει στην τωρινή κατάσταση θα μιλούσαμε για ισάξιο του Witcher 3 RPG και έπειτα θα ήταν θέμα γούστου. Καλύπτει απόλυτα το κενό που άφησε η Square Enix με τα Deus Ex.

Τώρα περνάω την Akira φάση, έχω πάρει την μηχανή, βαμμένη φουλ κόκκινη cosplay και σουλατσάρω.

Δεν έχω ιδέα για την σύγκριση (δεν έχω παίξει Witcher)

έχω τελειώσει με το quest της Panam το οποίο βρήκα χουχουλιάρικο αλλά όχι ισάξιο των Witcher 3 romances.
Agree. Ειδικά η... κορύφωση του romance, μου φάνηκε οριακά cringy.
No spoilers, αλλά αναλόγως το φινάλε που θα ακολουθήσεις υπάρχουν ακόμα κάποια σκηνικά με την Panam, για τα οποία θα με ενδιέφερε να διαβάσω την άποψή σου, όταν με το καλό τα δεις.

Όπως το είπες. Όχι τόσο η κορύφωση που ήταν λίγο forced (άντε να καταλάβω τα Pacific Rim vibes), αλλά όλη η φάση είναι σαν να είναι γραμμένη για εφηβικό target audience (λεφτεριά, αστέρια, δεν μπορώ να μιλήσω μη σε χάσω φάση). Στο W3 είχες δύο επιλογές που είχαν λετζίτ βάθος, μία που εξελίχθηκε περισσότερο στα videogames (Triss) και μία (Yenn) που είχε τόνους source material οπότε ίσως υπήρξε χώρος να αναπτυχθεί περισσότερο.

Διάβασα ότι τα ραντεβουδάκια που βγαίνω στα apartments με την Panam είναι νέο περιεχόμενο με το Phantom Liberty. Ωραία η πρώτη εμπειρία, αλλά επαναλαμβάνεται εκτός και αν αλλάζουν οι επιλογές όσο προχωράει το main. Προτιμώ το mobile chat όπου η Panam λειτουργεί λίγο και ως πυξίδα, σε αυτό είναι kudos.

Καλύτερο σεξοσκηνικό μέχρι στιγμής παραμένει η Meredith μακράν.

Θα μεταφέρω μάλλον τα CP2077 που μιλάνε αποκλειστικά για αυτό στο σχετικό thread.

Back