Μετά από 3 μήνες σύμφωνα με το GoG Galaxy, έπιασα ξανά το Pathfinder kingmaker να προχωρήσω επιτέλους την μάχη με τον Ιροβέτη τον κοπρολάγνο, είχα φάει μεγάλη ξενέρα γιατί έχασα 3-4 φορές σερί τότε από την λάμια που βγαίνει μετά και λογικά λόγω των build του party δεν έπεφτε με τίποτα και μας γλένταγε μια χαρά, νομίζω είχα διαβάσει κάτι ότι θέλει πολύ συγκεκριμένο build για να καταφέρεις να την ρίξεις, δε λέω καλό πράγμα να ακολουθούμε τους κανόνες του pathfinder/dnd αλλά να είναι και διασκεδαστικό το παιχνίδι μωρή Owlcat...
Τεσπά το πέταξα story mode να προχωρήσει αυτό, οκ χέσε με I'm too old for this shit. Δεν θα διαβάσω για πανελλαδικές να ρίξω ένα μπος. Μετά το έβαλα πάλι normal με κλειστά τα crits σε εμένα (χω χωχχωχω)
Δεν είχα άλλο χρόνο μετά από αυτό, ίσα που πρόλαβα να γυρίσω στο παλάτι να κανονίσω τα τυπικά για την προσάρτηση της Πίταξ. Θα δούμε πότε και πως θα του αφιερώσω πάλι χρόνο.
Τεσπά το πέταξα story mode να προχωρήσει αυτό, οκ χέσε με I'm too old for this shit. Δεν θα διαβάσω για πανελλαδικές να ρίξω ένα μπος. Μετά το έβαλα πάλι normal με κλειστά τα crits σε εμένα (χω χωχχωχω)
Δεν είχα άλλο χρόνο μετά από αυτό, ίσα που πρόλαβα να γυρίσω στο παλάτι να κανονίσω τα τυπικά για την προσάρτηση της Πίταξ. Θα δούμε πότε και πως θα του αφιερώσω πάλι χρόνο.