Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
giphy.gif

Χέμο δεν ήπια ποτέ, με κέρδισε το άλλο που ήταν το μοναδικό με 11 βιταμίνες και σίδηρο. Μετά νομίζω βγήκε η σούπερ βελτιωμένη έκδοση με.. απίστευτο πραγματικά.. 12 βιταμίνες και σίδηρο. Σας γλεντούσε η ΓΙΩΤΗΣ μλκς.

Aυτό ακριβώς.

Αγόρασα μπαντλ Καπκομ από φανατικαλ με DMC4+5 και MegaMan Collection 1 περισσότερο για να παίξω το 1 το οποίο είχα σε κασέτα για το GameBoy κάποτε. Προς έκπληξή μου διαπίστωσα πως ενώ τα bosses είναι τα ίδια που πρεπει να αντιμετωπίσεις, τα levels είναι αρκετά διαφορετικά κ υπάρχουν διαφορές στους εχθρούς, κάποιοι υφίστανται, άλλοι όχι. Η μουσική είναι ίδια παρα ελαφρώς αλλαγμένη.

Τα bosses για κάποιο λόγο είναι...δύσκολα. Ανάσα δε με αφήνουν να πάρω. Ειδικά το πρώτο μποσσ στο επίπεδο του Dr. Willy απλά με νευρίασε χθες το βράδυ κ έκανα ragequit.

Πάλι καλά που έχει κ κουμπί rewind αλλιώς δε θα την πάλευα...

Προς έκπληξή μου διαπίστωσα πως ενώ τα bosses είναι τα ίδια που πρεπει να αντιμετωπίσεις, τα levels είναι αρκετά διαφορετικά κ υπάρχουν διαφορές στους εχθρούς, κάποιοι υφίστανται, άλλοι όχι
Ναι γιατί τα Mega Man του game boy, είναι ουσιαστικά ένα mix & match πιστών και bosses των παιχνιδιών του NES (προηγούνται χρονολογικά εκείνων του gb).

Εξαιρούνται τα 4 και 5, ειδικά το 5, τα οποία είναι πραγματικά μοναδικά και δεν δανείζονται στοιχεία από τις home console εκδόσεις. Κρίμα που δεν τα συμπεριέλαβαν στη συλλογή.

Back