Νομίζω το λάθος (?) σου εξαρχής ήταν που πήγες για "canon" party (ποιος το λέει, το guide που έγραψε κάποιος?) και όχι για το party που ήθελες εσύ πραγματικά. Εγώ 2 playthrough έχω κάνει, εκτός λίγων εξαιρέσεων, επέλεγα με βάση stats τους npcs (πχ Edwin αντί για Dynaheir). Στο πρώτο πέρασμα φυσικά είχα ζοριστεί με αρκετό save & load και σειρά που μπήκαν και βγήκαν από το team ώστε να μην αλλολοσφαχτούν όσοι είχαν beef. Στο BG2 ήταν πιο εύκολα τα πράγματα με τα αντικρουόμενα alignments.Κατάφερα να βγάλω και το Iron Throne HQ. Λογικά πρέπει να έχω τελειώσει προς ώρας με τα side quest, Επιστροφή στο Candle keep οπότε....
@Adhan το φοβόμουν. Δεν ξέρω με ποια λογική έχει βάλει τα νούμερα η Bioware για τα main stats αλλά νομίζω πως έχει ρίξει τους "καλούς" χαρακτήρες. Από την άλλη, δίνει tomes για να τα ανεβάσεις, αλλά
τα δίνω στον κύριο χαρακτήρα.επειδή δεν επιβιώνει το μισό "κανονικό" party στην αρχή του BG2
Ριγμένους έχει και μερικούς κακούς, στο ότι είναι late to the party (χεχ). Τους βρίσκεις τόσο αργά που είναι πίσω σε level.