Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κατάφερα να βγάλω και το Iron Throne HQ. Λογικά πρέπει να έχω τελειώσει προς ώρας με τα side quest, Επιστροφή στο Candle keep οπότε....
@Adhan το φοβόμουν. Δεν ξέρω με ποια λογική έχει βάλει τα νούμερα η Bioware για τα main stats αλλά νομίζω πως έχει ρίξει τους "καλούς" χαρακτήρες. Από την άλλη, δίνει tomes για να τα ανεβάσεις, αλλά
επειδή δεν επιβιώνει το μισό "κανονικό" party στην αρχή του BG2
τα δίνω στον κύριο χαρακτήρα.
Νομίζω το λάθος (?) σου εξαρχής ήταν που πήγες για "canon" party (ποιος το λέει, το guide που έγραψε κάποιος?) και όχι για το party που ήθελες εσύ πραγματικά. Εγώ 2 playthrough έχω κάνει, εκτός λίγων εξαιρέσεων, επέλεγα με βάση stats τους npcs (πχ Edwin αντί για Dynaheir). Στο πρώτο πέρασμα φυσικά είχα ζοριστεί με αρκετό save & load και σειρά που μπήκαν και βγήκαν από το team ώστε να μην αλλολοσφαχτούν όσοι είχαν beef. Στο BG2 ήταν πιο εύκολα τα πράγματα με τα αντικρουόμενα alignments.
Ριγμένους έχει και μερικούς κακούς, στο ότι είναι late to the party (χεχ). Τους βρίσκεις τόσο αργά που είναι πίσω σε level.

Με βάση το BG 2, και το novelization του 1, Imoen, Khalid, Jaheira, Minsc, Dynaheir είναι οι σύντροφοι σου.

H Dynaheir, αν εξαιρέσεις το θέμα με το Intelligence είναι καλός Spellcaster και δεν δημιουργεί θέμα το καλό reputation στο να μείνει στο party.

Για χαλαρωση το πασχα εβαλα το adventure Rosewater πολυ καλη φαση κλασικο point n click ( δε το εχω τελειωσει ακομα ) και επισης εχω καει κανα 25 ωρο στο Hades 2 νταξει σπέρνει το παιχνδι !! Παράλληλα παιζω και λιγο το Dispatch που επισης ειναι πολυ καλο narrative interactive θα το ελεγα. επισης blonde supernova <3 :love::love:.

@vtheofilis από το GameBanshee βλέπεις ότι ισχύει ο περιορισμός για Max Spells per Level. Αυτό εξαλείφεται από το Int 19 και έπειτα, οπότε μπορείς να περάσεις (scribe) τα πάντα στο spellbook και ο μόνος περιορισμός είναι το memorisation.

1776337238659.png

Edit: Ένας max-Charisma paladin εξαλείφει όλα τα reputation conflicts, οριακά και το banter μεταξύ των NPC. Νομίζω το μόνο μη βιώσιμο party ήταν αν είχες Keldorn-Sarevok και αυτό ξεπερνιόταν. Είχα καταφέρει να έχω με Sorcerer Keldorn-Viconia νομίζω. Τι παιχνιδάρες ρε γμτ...

Τί κανον πάρτι ρε, όλη η χαρά είναι πως τα φκιάνεις γιωτάδικα όπως γουστάρεις και λιώνεις στις πατέντες για να βγουν οι μάχες. Περιμέναμε τώρα το φιόγκο το Ρότζερ του BGWiki να μας πει πώς θα ρίξουμε το εικοσάεδρο ασούμ...

Απ' όσο έχω δει, στο 2ο παιχνίδι το reputation δεν παίζει τόσο ρόλο, και είναι εν γένει πιο "ρευστή" η σύνθεση του Party ( μια θέση κλειδώνει από τον Sarevok στο ΤοΒ, αλλά μπορείς σίγουρα 1-2 companion να τους αλλάζεις για να βγάλεις αν όχι όλο το σχετικό περιοχόμενο, το μεγαλύτερο μέρος του, αν έχω καταλάβει σωστά ). Είναι νωρίς όμως για να μελετάω τι θα κάνω στο 2, το 1 ´έχει ακόμη ψωμί.

Με λίγο προσοχή πάντως το παιχνίδι βγαίνει και χωρίς τρελό optimization σε char build, τουλάχιστον στο normal. Ενδεικτικά με λίγα buffs, 1 Web και 3 Fireball έκανε δουλίτσα η Dynaheir στο HQ.

@Borracho Με ποιους είσαι στο μπουντρούμι στην αρχή του 2 το θυμάστε κύριε Καοτσούκο; Ή σας κατέλαβε το γήρας; Ε, αυτοί οι companion αντιπροσωπεύουν το "κανονικό" party. Οι υπόλοιποι του 1, εκ του αποτελέσματος, είναι εναλλακτικές επιλογές. Οι περισσότεροι δεν εμφανίζονται καν στο 2 αν δεν κάνω λάθος.

Απ' όσο έχω δει, στο 2ο παιχνίδι το reputation δεν παίζει τόσο ρόλο, και είναι εν γένει πιο "ρευστή" η σύνθεση του Party ( μια θέση κλειδώνει από τον Sarevok στο ΤοΒ, αλλά μπορείς σίγουρα 1-2 companion να τους αλλάζεις για να βγάλεις αν όχι όλο το σχετικό περιοχόμενο, το μεγαλύτερο μέρος του, αν έχω καταλάβει σωστά )
Διαφωνώ σε αυτό. Τον Sarevok δεν μπήκα στον κόπο να τον τρέξω καθόλου στο πρώτο playthrough (Cavalier Paladin, Imoen, Anomen, Jaheira, Minsc, Aerie). Παρόλα αυτά αν δεν έχεις υψηλό Charisma ζοριζεσαι αρκετά αναλόγως το reputation να κρατήσεις τα άκρα του good-evil alignment.

Δεν μπορώ να το επιβεβαίωσω (ακόμη). Όσον αφορά το 1, οσες φορές το ξεκίνησα είχα Paladin, και έδινα πόντους στο Charisma. Είχα νομίζω κάνα περιστασιακό ξυλίκι μεταξύ Montaron-Xzar και Khalid-Jaheira, μέχρι να βάλω Minsc και Dynaheir στο party, αλλά όχι κάτι δραματικό ( φρόντιζα να κρατάω συχνά save, και βοηθα και το quicksave ).

Ε, αυτοί οι companion αντιπροσωπεύουν το "κανονικό" party.
Και ο Yoshimo δηλαδή; Oh wait. :p

Συμφωνώ με το Στέφανο, από τη στιγμή που υπάρχει character creation και δεν παίζεις κλειδωμένο char όπως τον Ήρωα Χωρίς Όνομα ή το Γκέραλτ δεν υφίσταται κανονικό και ακανόνιστο. Παίζεις αυτό που γουστάρεις επειδή το γουστάρεις όχι επειδή κάποιος ανθυπογραφιάς στη Bioware υποβιβάστηκε είχε κέφια
Γενικά δεν μπλέκω games με άλλα μέσα, οι νουβέλες θα μπορούσε να είναι fanfic όσο με αφορά.
Όσο για την Imoen θα καταλάβεις γιατί είναι μαζί σου αργότερα.

Ο δικός σου χαρακτήρας ναι, είναι λευκός καμβάς , για τους companion έτσι κι έτσι. Βασικά, είναι μαλακία της Bioware, γιατί δεν φρόντισε να είναι και οι companions μεταφερόμενοι ( αλλά μόνο ο main char ). Για να κολλάει καλά σεναριακά η αρχή του 2 πρέπει να έχεις τελειώσει όπως προανέφερα το 1. Θα έπρεπε να δώσει επιλογή και για Edwin και Viconia, τουλάχιστον.

Μπήκα με μεγάλη χαρά να παίξω Devil May Cry HD Collection, ξεκινάω με το πρώτο, πηγαίνω Settings και βλέπω κάτι XBRY βελάκια ιστορίες χωρίς να μπορώ καν να παίξω με Mouse. Καλά κρασιά λέω, άντε γεια!

Tερματισα το Metal GEAR DELTA SNAKE EATER. Εσφαξα ολους τους Ρωσους και εσωσα τον κοσμο! Πολυ καλο remake!!! Τωρα μενει να παιξω το 4 που δεν το εχω παιξει ακομα επειδη δεν εχει βγει σε pc αλλα βγαινει συντομα! Θα ηταν καλυτερο αν ειχε περισσοτερη δραση και οχι τοσα τεραστια βιντεο. Τα γραφικα πολυ καλα σε ultra 1440p 60 fps FSR 3. Ευτυχως δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα και ας εχει unreal engine 5.

Με ποιους είσαι στο μπουντρούμι στην αρχή του 2 το θυμάστε κύριε Καοτσούκο; Ή σας κατέλαβε το γήρας; Ε, αυτοί οι companion αντιπροσωπεύουν το "κανονικό" party. Οι υπόλοιποι του 1, εκ του αποτελέσματος, είναι εναλλακτικές επιλογές. Οι περισσότεροι δεν εμφανίζονται καν στο 2 αν δεν κάνω λάθος.

Με ποιούς χαρακτήρες λέει το όργιο ο νεανίας. Ήτο νέε μου Χινόπωρο του 2000, Σημίτη είχαμε ακόμη κι ο κόσμος ήσαντο όμορφος, ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΚΑΜΙΑ ΑΛΕΣΙΑ.

ΥΓ Νομίζω πήγα με Ίμοεν, Γιοσίμο, Μίνσκαρο, τη νάνα την κοκκινομάλλα και τον απόλυτο power metal-σκόρ 0 έρωτα, Aerie. Δε μετανιώνω τίποτε.

Last edited:
ασχετο. μια απ τις μεγαλυτερες κέιμινγκ απογοητευσεις/χαρτμπρέικς, αλλά και συναμα δυνατες πλοτγουάιζ και ντεβγουάιζ στιγμες στην ΚΑΡΓΙΕΡΑ ΜΟΥ ητο αυτο το κανσελάρισμα του
γιοσίμαρου
απ το πουθενα.
δηλαδη ρε παιδι μου τον ηθελα διακαως στο παρτυ. παλι καλα που δεν εκαμα ρεηκουί ολωσδιολου τοτες και συνεχισα, ηττημενος και χαρτμπρόκεν βεβαια, μεχρι το τελος..

Με ποιούς χαρακτήρες λέει το όργιο ο νεανίας. Ήτο νέε μου Χινόπωρο του 2000, Σημίτη είχαμε ακόμη κι ο κόσμος ήσαντο όμορφος, ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΚΑΜΙΑ ΑΛΕΣΙΑ.
Εδω εγώ που τα έπαιξα γύρω στο 2011 δεν θυμάμαι τίποτα. Πόσο μάλλον τρεις ζωές πριν.

Πρόσφατα τελείωσα το Baldur's Gate 1 EE (Και είμαι στο Siege of Dragonspear).

Ο χαρακτήρας μου είναι Human Fighter Neutral Good. Μαζί με Khalid, Jaheira, Imoen, Neera και Coran!!!
Η Imoen με spell που την έκανε αόρατη και ενεργοποιημένη την ικανότητα να βρίσκει παγίδες, έκανε scouting όλο το χώρο και απενεργοποιούσε τις παγίδες. Ο Coran μετά με long bow και μπότες για fast speed, ειδικά εάν είχε και εκρηκτικά βέλη, χτυπούσε πρώτος και οπισθοχωρούσε στο group!!

Το υπόλοιπο group ανά δύο, με longbows και slings, κάλυπτε τον Coran και μετά οπισθοχωρούσε μαζί του!!

Τελευταίοι ο χαρακτήρας μου και ο Khalid, πρώτα bows και μετά σπαθιά point, και οι υπόλοιποι υποστήριξη. Μαγεία όχι τόσο πολύ!!!

Ξεκινησα το Pragmata και διαλυω ολα τα ρομποτ Αλλη μια παιχνιδααρα της capcom! Εχει γραφικαρες και τρεχει max 1440p 60 fps χωρις fsr!! Το οτι πρεπει πρωτα να χακαερουμε τα ρομποτ και μετα να τα διαλυσουμε ειναι κατι διαφορετικο που δεν εχουμ ξαναδει σε παιχνιδι δρασης.

Έπαιξα το demo του Pragmata. Αρκετά καλό θα έλεγα και με ενδιαφέρουσες μάχες (τις περιγράφει παραπάνω ο σρέντερας).
Εκείνο όμως που με εξέπληξε είναι ότι "έτρεχε" στον 10ετίας υπολογιστή μου, με τον Core i7-6700K και την τιμημένη (και αγαπημένη) 1070 μου και, φυσικά, σε Windows 10. Το μόνο "ζόρι" που έφαγε το σύστημα ήταν στην αρχή που έκανε compile τους shaders για κάνα δεκάλεπτο ξερωγώ, αλλά όταν μπήκα στο παιχνίδι, δεν καταλάβαινε τίποτα. Ακόμα και στο high που έβαλα αρκετές ρυθμίσεις, μια χαρά μού πήγαινε. Δεν ξέρω βέβαια εάν στο κανονικό παιχνίδι φάω ήττα... Θα δείξει εάν και όταν το αγοράσω.

Προς το παρόν, με τρώει η τσέπη μου για το No Rest for the Wicked (το είχα παίξει σε free weekend και πάλι έτρεχε απρόσκοπτα στο λατρεμένο "μηχανάκι" μου), αλλά βλέπω ότι τα πιο πρόσφατα reviews τού έχουν ρίξει άκυρο για διάφορους λόγους...

Κατά τα άλλα, συνεχίζω με e-football με ανάμεικτα συναισθήματα. Δεν έχω την εξέλιξη που περίμενα και νομίζω ότι χάνω τον χρόνο μου, αλλά έχω κόλλημα με τα ποδοσφαιράκια, και είναι και δωρεάν, οπότε δε γαμιέται...

Back