What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Εμένα πάλι μου φάνηκε πολύ πιο δύσκολο αυτό που ακολουθεί την γέφυρα.

<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2012/023/d/7/d797f4f816ad7206db03919dda6ce918-d4ncssc.png" alt="d797f4f816ad7206db03919dda6ce918-d4ncssc.png" class="bbcode_img" /></span>
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
Mην τρομάζεις κόσμο νεαρέ lynx, <span class="bbcode_spoiler">μετά τη γέφυρα ακολουθεί comfort zone με τον καλύτερο NPC στην ιστορία των NPCs</span>
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,888


kara wrote:
Κι ενώ υποτίθεται πως βιάζομαι να παίξω το Witcher 1 μπας και προλάβω να παίξω το 3ο πριν το 2016 κάθομαι και παίζω Dice Poker με τις ώρες. Άτιμο πράγμα ο τζόγος με ξεμυάλισε από τα υπόλοιπα quests...</blockquote>

Καλά αυτό το DIce Poker μιλάμε μεγάλος εθισμός

 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
To τελευταίο τριήμερο έλιωσα στο http://store.steampowered.com/app/314470/" class="bbcode_url">Heroes of a Broken Land αφού επιτέλους το πέτυχα σε πολύ καλό sale στο kinguin! Ανάμικτα συναισθήματα για ένα παιχνίδι που το είχα στο στόχαστρο εδώ και πολύ καιρό. Καταρχήν μιλάμε για ρετρίλα σε βαθμό αρώστιας, όσοι δεν την παλεύεται με γραφικά 20ετίας (ίσως και περισσότερο) μην το δείτε καν. Κατά τα άλλα πρόκειται για ένα υβρίδιο turn based strategy και first person dungeon crawl, που ενσωματώνει μερικές πολύ καλές και πρωτότυπες ιδέες προσφέροντας τελικά ένα πακέτο άκρως εθιστικό για τους dungeon crawl οπαδούς! Ο συνδιασμός αυτός λειτουργεί πολύ καλά, με δεκάδες επιλογές και παραμέτρους τόσο από πλευράς στρατηγικής (κτίρια, αναβαθμίσεις, resources κτλ.) όσο και από dungeon crawling (άπειρα μπουντρούμια, δεκάδες classes, items, skills,spells κτλ.) Αν πρόσεχε μερικές λεπτομέριες θα μιλούσαμε για καλτ διαμαντάκι, αλλά σε μερικά σημεία τα έκανε θάλασσα : το interface δεν είναι μόνο oldschool εμφανισιακά αλλά και πρακτικά, θυμίζοντας εποχές might and magic 1-3 με δύσχρηστο (για τα σημερινά δεδομένα) σχεδιασμό και πολλά πράματα να πρέπει να προσέχεις που καταντά λαβύρινθος επιλογών! Η διάρκεια των χαρτών είναι υπερβολικά τεράστια, ένας tiny χάρτη απαιτεί καμιά 20ρια ώρες για να τον τελειώσεις, δεν τολμώ να φανταστώ πόσο χρόνο απαιτεί ένας large ή huge! Επίσης μεγάλη ξενέρα είναι ο ηχιτικός τομέας και αυτός της μουσικής συγκεκριμένα, αφού όπου και να είσαι ακούγετε απλά ένα καταθλιπτικό πιάνο. Πάντως αν είστε φαν του είδους στα 3-4 ευρά αξίζει με τα χίλια για να σβήσει κάποιος τις dungeon crawl δίψες του, αφού θα χαρεί με τις πολλές επιλογές του και τα dungeon με τα πολλαπλά party (φανταστική ιδέα, 2-3 party να συνεργάζονται για να βγάλουν τα ζόρικα dungeon)!
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
<blockquote>Έφτασα στο Anor Londo, στο σημείο με τους dragonslayer archers... όσο δεν πέθανα σε όλο το game, έχω πεθάνει σε αυτό το σημείο από πτώση στο κενό. Μιλάμε ότι αν τα πτώματά μου έκαναν σωρό, θα μπορούσε κανείς να φθάσει στους archers περπατώντας πάνω τους, χωρίς κανένα πρόβλημα. Είχα χρόνια να νιώσω απελπισία, οργή και μίσος για τον διεστραμμένο Ασιάτη level designer. ΓΟΥΣΤΑΡΩ</blockquote>

Άνετα το δυσκολότερο σημείο του παιχνιδιού και να φανταστείς ότι έχουν φάει και νερφ. Δηλαδή απορώ πώς τους έβγαζαν οι παλιοί.

Εγώ πάντως ήμουν κωλόφαρδος και τους πέρασα με την 5η φορά αν θυμαμαι καλά <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" /> . Στο δεύτερο playthough με ζόρισαν όμως.

<blockquote>Το zweihander είναι αργό, αλλά στα bosses μετά από το εκάστοτε block/roll το κάνω switch σε 2h και όλα πέφτουν με 4-5 hits ουσιαστικά. Ενάντια σε normal mobs βέβαια πολλές φορές τρώω 1-2 καλά χτυπήματα αν βαριέμια και ορμήξω με 2h αλλά για αυτό υπάρχει το vitality</blockquote>

Το καλό με το Zweihander είναι ότι τσακίζει το poise πολλών αντιπάλων και μπορείς να στανάρεις πάρα πολλούς. Δεν υπάρχει άλλο όπλο που να κάνει τόσο εύκολα stun.

Τώρα που είπα τσακίζει, είμαι ο μόνος που απογοητεύτηκε με την έλλειψη σφυριών στο DS? Δεν θα ήταν μαμάτο να μπορούσες να φτιάξεις Divine hammers με A rating στο STR?
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,269
The First Templar. Το είδα σε μια λίστα και με ψήνει από το όνομα. Αξίζει?
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
το ονομα ειναι οντως ψηστικό.
το παιχνιδι, ωστοσο, ζέχνει.
κονσολομεταφορά, με διμελη ομαδα που διαλεγεις αν θυμαμαι τον εναν απ τους δυο κλπ κλπ.
τι να πω? δες τα βιντεακια στο γιουτιουμπι κι αμα σε φτιανει, όρμα.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,269
Χμμ επειδή έχει και 17Ε θα παίξει μαύρη έκδοση για την ώρα. Αποφεύγω τα πορτς μετά το Saints Row 2
 

volrath

Umber Hulk
Joined
Nov 27, 2012
Messages
820
Τέλειωσα ξανά το Witcher 1 και ξεκίνησα (ξανά) το Witcher 2 (προετοιμασία για το 3ο).

Πάντως όσο ασχολούμαι με το 2ο της σειράς, ενισχύεται η άποψη που είχα πως το 1ο είναι πολύ πολύ καλύτερο.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Είναι PC only. αυτό αρκεί. :lol:
Εγώ πιστεύω, ότι το 2ο, όπως και το 1ο, έχει και αυτό τα μειονεκτήματα του, αλλά συνολικά είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,269
Νομίζω ο Χέλλιο το είχε θίξει,. Στο πρώτο είσι Witcher. Monster Slayer, γαμόυ που σκας μύτη στα χωριά και κάνουν δρόμο να περάσεις. Στο 2 μπλέκεις πολύ με τα πολιτικά συμφέροντα άλλων.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Εκτός από το CS που τώρα τελευταία το λιώνω αρκετά... Προσπαθώ με τα χίλια ζόρια, πραγματικά πιέζω τον εαυτό μου να τελειώσω το πρώτο Witcher. Είναι η 4η φορά που το προσπαθώ και θα είναι η τελευταία αν δε τα καταφέρω.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Γιατί; Αναγκάζεσαι να το αφήσεις από άλλες υποχρεώσεις ή σε κουράζει;
Και εγώ το άφηνα ανά διαστήματα και το συνέχιζα ( Ήμουν και φαντάρος τότε). Πρέπει να μου πήρε ένα χρόνο να το βγάλω, αλλά το έβγαλα κατά 99% όπως ήθελα (1-2 sidequest δεν μου βγήκαν όπως ήθελα ).
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Και εγώ πρόσφατα κατάφερα να το τελειώσω από το 2008 που το είχα ξεκινήσει. Το άφηνα κατά καιρούς καθώς μέχρι και το ACT III σε φορτώνει με τόσο Info που άπαξ και το αφήσεις για λίγο, πάει τα ξέχασες όλα. Παρ όλα αυτά, αν είσαι λίγο επίμονος. ανακαλύπτεις πως είναι ένα από τα καλύτερα crpg. Τώρα παίζω και εγώ το ΙΙ και ακόμα δεν έχω συνηθίσει τις διαφορές στο gameplay και την μερική κονσολοποίηση.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Συνεχίζω την κατάντια της προηγούμενης ανεκδιήγητης εβδομάδας: Μηδενικό gameplay, δουλειά, τρέξιμο σε γιατρούς και άλλες αντίστοιχες εκπληκτικές ασχολίες.

Σκέφτομαι το Σ/Κ να πιάσω κανένα ωραίο strategy (κατά προτίμηση turn based), να φτιάξω καφεδάρα σε κουβά για σφουγγάρισμα και να σαπίσω επιτέλους σαν άνθρωπος. Ίσως ήρθε η ώρα να πάρω και τα υπόλοιπα achievements στο XCOM ή να καταφέρω επιτέλους να κερδίσω στο CiV V σε Diety difficulty setting... Άλλες προτάσεις (χαμηλού budget) ευπρόσδεκτες!
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Shogun 2, αν δεν το έχεις παίξει ο κουβάς για καφέ θα σου φαίνεται μικρός :deal:
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Το σκέφτομαι εδώ και καιρό. Μπορώ να το πάρω και free από το Raptr! H αλήθεια είναι πως μετά το Medieval I τα υπόλοιπα Total War με κουράζουν. Το Rome το έλιωσα, δε λέω, αλλά από εκεί και ύστερα βαριέμαι να κυνηγάω τον αντίπαλο στρατό γύρω γύρω στο campaign map για να κάνω μία μάχη. Από την άλλη έχουν περάσει και αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που έπαιξα Total War τίτλο...
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Aφού έχουν περάσει αρκετά χρόνια πιστεύω είναι η κατάλληλη ώρα και το κατάλληλο παιχνίδι να κάνεις το comeback, διαφέρει αρκετά απο το medieval, είναι απο τα ποιο ολοκληρωμένα της σειράς και τώρα πια το βρίσκεις και σε καλή τιμή με ολα dlc, αν το πάρεις και τζάμπα ακόμα καλύτερα.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Ασχολούμαι με το Deus Ex: Human Revolution αυτές τις μέρες, το πάω για Pacifist. Πέρα από το επίπεδο δυσκολίας Give me Deus Ex, έχει πιο δύσκολο;
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,269
Μιας και έπεσε στο τραπέζι, με τον καφέ πως την παλεύετε? Το χειμώνα πίνω 2 λίτρα για πλάκα. Το καλοκαίρι όμως θέλω και νερό και δεν την παλεύει το πεπτικό μου σύστημα στα μισά του δεύτερου ποτηριού.
Το καλό είναι ότι από τοτέ που έκοψα το τσιγάρο δεν έκανα επίσκεψη στην τουαλέτα μετά την πρώτη τζούρα.
 
Top Bottom