What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

nina

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 3, 2013
Messages
331
Ειχε και μια υποψια για ξεκινημα σεξ και λιγακι λεσβιακο.. αλλα δευτερολ μετα.. μεταμορφωθηκαν σε τερατα..
ΕΙπα και εγω.. : εκαναν την ανατροπη και εβαλαν και σεξ μεσα;
 

mortisgr

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 30, 2012
Messages
358


ninaki wrote:
Μολις νοικιασα το καινουργιο <b>god of war</b>. Εχει και ελληνικα :cheer:

Σπευδω να το ξεκινησω..</blockquote>

Begone, spawn of console!

Ύπαγε οπίσω μου, αλλόπιστη!

 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Έχω πεθάνει στο γέλιο με το trailer.Να'σαι καλά ρε Adhan. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,796


JonIrenicus13 wrote:
Έχει βγει god of war σε pc?</blockquote>
http://en.wikipedia.org/wiki/SCE_Santa_Monica_Studio
Raz για να είμαι ειλικρινής έχω ακούσει πολύ χειρότερα (εντάξει σε παιχνίδι δεν υπάρχει κάτι συγκρίσιμο αλλά σε σειρές, καρτούνς κτλ.), τουλάχιστον την τιμά τη Sony αυτή η κίνηση (απ΄οσο ξέρω έχει και ελληνικούς υπότιτλους)... Πάντως δε θα με χάλαγε ένα Titan Quest στα αρχαία ελληνικά (κείμενο κυρίως, ποιος κάνει το voice acting θα μου πεις...)

EDIT: η cdprojekt θέλει να κάνει κάτι αρκετά φιλόφοξο στο cyberpunk 2077, κάθε npc ανάλογα την εθνικότητά του θα μιλάει και στην αντίστοιχη γλώσσα και λογικά με κάποιο εμφύτευμα (ή κάτι τέτοιο) θα γίνεται η μετάφραση και η συνεννόηση. Είδωμεν...

 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
Μαλάκες θέλω να βγάλω τα αυτιά και τα μάτια μου. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Εντάξει αν σκεφτείς οτι κάτι Γερμανοί και κάτι Γιαπώνια τα έχουν ολα στην γλώσσα τους καλή ειναι και η μεταγλώτιση ειδικά για μια χώρα σαν την Ελλάδα αυτο ειναι ευσπρόδεκτο αν και το ιδανικό ειναι το original voice over, πάντως οποιος θέλει μπορει να το γυρίσει και στα Αγγλικά (σε αντίθεση με κάτι PES οπου έτρωγες στην μάπα την εντελώς γελοία μετάφραση με τον σπαστικό Χρήστο-τα ξέρω oλα-Σωτηρακόπουλο)
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Amnesia + TF2

Στο αμνεσια δεν έχω κάνει πολλά, αλλά φαίνεται πολύ υποσχόμενο. Ωραίος φωτισμός και ατμόσφαιρα. Ο χαρακτήρας που ελέγχεις είναι η μεγαλύτερη μαστούρα/χέστρα που έχω δεί ποτέ μου.
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
τελειωσα απανωτα τα deponia και far cry 3...τωρα λεω να τελιωσω το LA Noire γιατι το ειχα παρακανει με τα μισοτελειωμενα games :whistle:
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,153
Παίζω deponia εδώ και καμιά βδομάδα λόγο ότι δεν είχα και internet και ήταν το μονο game που είχα στην συλλογή μου που δεν ήθελε steam <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />. Μιλάμε το έχω καταευχαριστηθεί. Απίστευτο adventure.
Το the cave από indie και το omerta από strategy.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Παιδιά παίζω το Masters of the World. Είναι Geopolitical Simulator και αναλαμβάνεις την ηγεσία ενός κράτους. Μου το έδωσε ένας φίλος που το παράτησε επειδή έχεις πολύ ψάξιμο και πολλές λεπτομέριες. Στο δικό του παιχνίδι είχε βγει από την Ευρώπη και το Ευρώ, είχε μειώσει τελείως δαπάνες για άμυνα και στο τέλος μπήκαν οι Βούλγαροι και πήραν την Ελλάδα :nope:

Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Ξεκίνησα την τριλογία Mass Effect, αν και τα 1-2 τα ειχα ψιλοπαίξει ειμαι έτοιμος για αλλον ενα γύρο, ειναι παιχνιδάρες.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Πάλι το αφήσαμε να βουλιάξει στην τρίτη σελίδα το thread. Shame on us.

Λοιπόν, από το τελευταίο report.

Έβαλα το Gabriel Knight 1 μόνο για να τσεκάρω αν τα saves που είχα από τη CD έκδοση είναι συμβατά με τη GoG version, και τελικά το έπαιξα ολόκληρο. Παραμένει παιχνιδάρα...

Μιας και έχω αποφασίσει να τελειώσω όσα πιο πολλά adventure μπορώ μέσα στο 2013, σειρά είχαν τα Hector Episodes 2 και 3 (το 1 το είχα παίξει παλιότερα). Ο Hector είναι μεγάλη μορφή, η καφρίλα πάει σύνεφο και δεν τα βρήκα και τοοοοοοοοοοοοοόσο εύκολα όσο λεν κάποιοι πως είναι. Αν είχαν και κανονική save λειτουργία, θα ήταν διαμαντάκια.

Για να φύγει μέρος από τις εκκρεμότητές μου με την Telltale, έπαιξα και το Puzzle Agent. Συμπαθητικό, και κάποια από τα puzzles είναι πραγματικές σπαζοκεφαλιές. Όσοι δε βγάζουν σπυριά όταν τα puzzles δεν έχουν καμία σχέση με την ιστορία και είναι τέρμα ξεκάρφωτα, αξίζει να το δουν.

Μετά έψαξα το Steam Library για κάτι πραματικά αραχνιασμένο, και βρήκα το Vigil: Blood Bitterness. Αρκετά φευγάτο, θα μπορούσα μάλιστα να το πω Μπορατσοπαίχνιδο <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> :silly: . Θέλει λίγο αλχημεία για να παίξει σε Win 7 (βασικά είναι απαραίτητο το Windowed mode, σε full screen δε παίζει τα cinematics), αλλά το βασικό του πρόβλημα είναι πως στο final act, υπάρχει τελείως random timer που κάνει reset ό,τι έχεις κάνει από την αρχή του act, με αποτέλεσμα για μια διαδικασία 5-6 λεπτών πριν τερματίσεις το παιχνίδι, να πρέπει να φας καναδυό ώρες μπρος-πίσω , με την ελπίδα πως ο timer δε θα γίνει reset την τελευταία στιγμή. Εγώ το διαολόστειλα σαν το χειρότερο game design που έχω δει στη ζωή μου, είδα το ending cinematic στο youtube και άντε γεια.

Τέλος, πάλι για να τελειώνω με τις gaming παραλείψεις μου, έπαιξα το Still Life 2. Μπορώ να πω πως δεν μου άρεσε σχεδόν ΚΑΘΟΛΟΥ, και θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο κατεβατό με τους λόγους. Άσε που δεν έλεγε να τελειώσει. Πρώτη φορά παραπονιέμαι πως ένα adventure game είναι υπερβολικά μεγάλο σε διάρκεια, καταντούσε διπλά κουραστικό με το διαρκές πήγαινε-έλα. Έχε χάρη που είναι συνέχεια των Post Mortem και Still Life, δύο εξαιρετικά adventures, και ήθελα να λέω πως έχω παίξει όλη τη σειρά επιτέλους, αλλιώς θα είχε φάει uninstall περίπου στα μισά.

Αυτά. Που και που για το ξεκάρφωμα, παίζουμε με ένα φιλαράκι Saint's Row 3 σε co-op, πολύ διασκεδαστικό.

Συνεχίζω το quest μου για ξεφόρτωμα της adventure backlist μου που κοντεύει να πιάσει τριψήφιο νούμερο με Ghost Pirates of Vooju Island και Ankh 3, μετά από το SL2 υποπτεύομαι θα μου φανούν αριστουργήματα.
 

mortisgr

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 30, 2012
Messages
358
Ωραίος. Εγώ έβαλα στόχο να καθαρίσω την steam Library μου, αλλά τελικά δεν θα τον καταφέρω. Όλο αγοράζω νέα παιχνίδια. Οπότε, έχουμε και λέμε:

Βαρεμένα μεσημέρια, παίζω TF2.

Βαρεμένα βράδια, παίζω DotA 2.

Από single player ξεκίνησα το Bioshock Infinite, έχω μείνει στην τελευταία μάχη του Brutal Legend, θέλω να φτάσω στο 100% το Arkham City και να τελειώσω και το Arkham Asylum.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,796
Τελειώνω με Borderlands (για την ακρίβεια έχω ολοκληρώσει το main story και τα 3 από τα 4 dlcs, μου έχει μείνει μόνο το secret armory of general knoxx που ενδείκνυται για post credits παίξιμο, πάντα στο playthrough 1) εύκολα πάντως έπαιζα σε playthrough 2 αλλά σε co-op μόνο.
Τελείωσα πριν από λίγες μέρες και το Bit Trip Runner,εθιστικό rhytm/ platform game, καλό μεν αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Παράλληλα συνεχίζω την οδύσσεια στο Fallout, όπου τα γραφικά (no surprise here, αν και έβαλα fix για 1024x768 λολ) και το gameplay (περιορισμένη τακτική στην μάχη αν και turn-based, χαίρομαι που σε κανένα playthrough δεν έφτιαξα ντουντέμπρο™ χαρακτήρα και έριξα βάρος στα non combat, αργά μενού χωρίς υποστήριξη mouseroll κτλ.) δεν έχουν γεράσει καλά. Λέω να βάλω κανα Shank και Barrow Hill για συνέχεια.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,528
Ξεκίνησα το Crysis 3. Μέχρι στιγμής δεν το βρίσκω ούτε κάτι το τρομερό αλλά ούτε και κακό, αλλά ακόμα στην αρχή είμαι, οπότε δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα. Το τόξο πάντως μου άρεσε πολύ. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Φυσικά, από γραφικής άποψης απλά σκίζει...
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Mark of the ninja + TF2.


<blockquote>Φυσικά, από γραφικής άποψης απλά σκίζει...</blockquote>

Πόσες συστοιχίες υπολογιστών χρειάστηκες για να το τρέξεις?
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,528
Τίποτε το ιδιαίτερο, σε high ρυθμίσεις με Core i7 920, 560Ti και 6GB RAM, τρέχει ικανοποιητικότατα.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,379
Εγώ παίζω εντατικά Resident Evil 6 για να γράψω και το σχετικό review. Μεγάλο παιχνίδι, πλησιάζω τις 20 ώρες και θέλω ακόμα πολύ για το τέλος.
 
Top Bottom