What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,555
Μια από τα ίδια. Τουλάχιστον ξέρω πως τον λένε Link :lol:
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,039


JonIrenicus13 wrote:
Δεν το εχω παιξει ποτε. Και μάλλον ειναι αργά πια.</blockquote>
Ποτέ δεν είναι αργά.The Legend of Zelda: A Link to the Past για το Snes και το Ocarina of time για το n64 είναι must play. Action adventure θεωρείται αλλά σε λίγα games θα βρεις παρόμοιο gameplay.

 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Αυτό το snes και το n64 ειναι κονσόλες όμως. Άρα τρώνε άκυρο απ' τη μάνα τους. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,098


JonIrenicus13 wrote:
Δεν το εχω παιξει ποτε. Και μάλλον ειναι αργά πια.</blockquote>

Προφανώς και είναι αργά, αφού ξεκίνησες W3 τώρα, πάει.
:silly:

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Για να λέμε και την αλήθεια θα ήθελα να δοκιμάσω ενα Ζελντα κάποια στιγμή αλλα εκτός του οτι ο πρωταγωνιστής είναι αντιπαθητικός (really να χειρίζεσαι ελφ; :sick: ) τωρα πια έχω πρόσβαση σε μόνο σε Wii και για τέτοιο παιχνίδι το Wii μου φαίνεται κάπως...
Καλύτερα dragonborn ρε :spiteful:
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,039


JonIrenicus13 wrote:
Αυτό το snes και το n64 ειναι κονσόλες όμως. Άρα τρώνε άκυρο απ' τη μάνα τους. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /></blockquote>
Αν έχεις Pc είναι σαν να έχεις όλες τις παλιές κονσολές λόγω emulators :thumbsup:

 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
Τα Zelda αξιζουν, ισως το καλυτερο franchise κονσολας. Και οντως δυσκολα βρισκεις παρομοια παιχνιδια, το ποιο κοντινο ειναι το darksiders.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,297
Εδώ οι άλλοι πάνε για δεύτερο console pride και μας τη λένε εμάς που δεν γουστάρουμε το Icewind το ένα, το οποίο αν δεν είχε καλή μουσική θα το έβαζα στην πλέμπα μαζί με το Legends of the Sword Coast.
Και δε μου λέτε για να χουμ καλό ερώτημα ναουμ, αν το ID 1 είναι τόσο καλό τότες το PoE τι είναι;
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,438
Άσε τα σάπια Χρονομάντη. Kαι μόνο το ότι το Icewind Dale σου επιτρέπει να φτιάξεις ομάδα με Παπαφλέσσα, Κολοκωτρώνη, Ζωή Κωσταντοπούλου, Παπα - Γιωργή, το εξυψώνει πολύ περισσότερο από τα ποταπά Oblivion, Skyrim και Φαλάφελ 4.

Για όσους θέλουν Zelda, και την είδαν TRVE από την υπερβολικά πολλή ακρόαση Manowar, υπάρχει το http://www.solarus-games.org/games/zelda-mystery-of-solarus-dx/" class="bbcode_url">Mystery of Solarus DX, μια fanmade συνέχεια του Α Link To The Past.

Ο/η χαρακτήρας λέγεται Link, και το φύλο του είναι σχετικά ασαφές ( σύμφωνα με ορισμένους τουλάχιστον ), για να υπάρχει καλύτερη σύνδεση με τον/την παίκτη/παίκτρια.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,297
Ρε κάνε ντιμπέι ρε να δεις που σου λέω. Το Oblivion θα βγει πρώτο
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
Το μόνο Zelda που έχω παίξει (και τερματίσει) είναι το Twilight Princess (Wii). Με αυτό ως μόνο γνόμωνα, άνετα ψήνομαι να παίξω οποιοδήποτε άλλο της σειράς (εντάξει, ίσως περισσότερο τα 3D).

Το μόνο χτυπητό αρνητικό που μπορώ να καταλογίσω στο γκέημ είναι η σχετικά άδεια εξοχή της Hyrule. Αλλά φυσικά, πού να τρέξει το Γουί γεμάτο, ζωντανό open world; Παρ' όλ' αυτα, οι περιοχές είναι αρκετά μεγάλες.

Για μένα το γκέημ αυτό σε μετέφερε σ'ένα κόσμο σαν αυτούς των παραμυθιών που διαβάζαμε πιτσιρίκια. Τέηκ δατ αζ γιου γουίλ.

Δεν μπορώ και να το συγκρίνω με άλλα Ζέλντα. Ακούω ότι είναι πιο σκοτεινό από τα άλλα (είναι σκοτεινό σαν γκέημ) αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω στα σίγουρα. Ατμόσφαιρα πάντως είχε πολύ καλή. Η ιστορία αν θυμάμαι καλά δεν ήταν κακή.

https://www.youtube.com/watch?v=8Nq-gEG-E04
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Και εγώ από zelda μόνο αυτό έχω παίξει.


σσσ chrono σσσσ. Θα πάρω aggro. θα μου φορτώσουν και τις κονσόλες εκτός των Manowar και του Icewind 1.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,893


Roronoa wrote:
Τα Zelda αξιζουν, ισως το καλυτερο franchise κονσολας. Και οντως δυσκολα βρισκεις παρομοια παιχνιδια, το ποιο κοντινο ειναι το darksiders.</blockquote>http://ragequit.gr/reviews/item/oceanhorn-monster-of-uncharted-seas-pc-review" class="bbcode_url">OCEANHORN - MONSTER OF UNCHARTED SEAS

 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500


tyrion395 wrote:


Roronoa wrote:
Τα Zelda αξιζουν, ισως το καλυτερο franchise κονσολας. Και οντως δυσκολα βρισκεις παρομοια παιχνιδια, το ποιο κοντινο ειναι το darksiders.</blockquote>http://ragequit.gr/reviews/item/oceanhorn-monster-of-uncharted-seas-pc-review" class="bbcode_url">OCEANHORN - MONSTER OF UNCHARTED SEAS</blockquote>

Σωστος, παιχνιδι το οποιο θελω αλλα πρεπει να πεσει κι αλλο η τιμη <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />



 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
To Link between World στο 3ds ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που έπαιξα πρόπερσι! Γενικά όλα τα Zelda είναι εγγύηση gameplay και hityourightinthenostalgia στοριλάιν, όποτε παίζω κάποιο νιώθω όπως τότε που ήμουν πιτσιρικάς και πήρα το Link to the past στο Gameboy!!! Ήταν η πρώτη μου επαφή με graphic "rpg" (μόνη προηγούμενη μου εμπειρία με κάτι σχετικό ήταν text based Hobbit, Hulk και Castle στον 3-86 *γκουχγκουχκωλόγεροςγκουχ*) και είχα υποστεί πολιτισμικό σοκ! Άντε να βγάλουν και το καινούργιο στο Wii-U!
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,438
Μάλλον εννοείς το Link's Awakening.

Στάλθηκε από το GT-S5360 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
 
Top Bottom