What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br>RIDE<br><br>Για πορωμένους μηχανόβιους... Έχει τα πάντα απο σύγχρονες μηχανές, όλα τα θηρία των 200+ ίππων.<br><br>Παιχνιδάρα<br></blockquote><br><br>To έψηνα ρε γαμώτο, αλλά προτιμώ να δώσω 40ευρώ για να αλλάξω λάδια. Ίσως σε κανένα sale. Mixed κριτικές πάντως βλέπω στο steam.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Αν μου το έδιναν το &#039;11 στο peak της πόρωσής μου με τις μηχανές θα το έλιωνα. Έχει απίστευτη ποικιλία μηχανών και λεπτομέρειες .
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Τερμάτισα το Wolfenstein : The New Order. 20 ώρες μου πήρε στο Uber Difficulty. Βάλτε και κάνα-δυό ώρες droning/idling με το steam overlay. <br>Πολύ καλό παιχνίδι. Το ξαναπαίζω στο Easy και με άλλο timeline για τα collectibles.<br><br>Υπάρχει κανένας εδώ να κάνουμε τα Multiplayer Achievements του RAGE?
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Τελείωσε το Saboteur. Πολύ ωραίο open world παιχνιδάκι στα πρότυπα AC τοποθετημένο στο Β&#039;ΠΠ στο κατεχόμενο Παρίσι. Προτώτυπη σκηνοθεσία, πλήος οχημάτων και όπλων με ενδιαφέρουσες κύριες και δευτερεύουσες αποστολές. Του βάζω 7/10. Θα μου μείνει χαραγμένη η στιγμή μετά από αποστολή επιτυχημένης δολιοφθοράς σε εγκατάσταση των Ναζί που με cabrio εποχής ανεβαίνω Montmarte, στον ορίζοντα βλέπω τη Sacre Coeur και ξεκινάει το παιχνίδι να παίζει το κομμάτι "I&#039;m feeling good" της SImone...!!! Χαλάλι του και ας είναι ιστορικό λάθος!<br><br>Τώρα ξεκίνησα το Earth2160 που αγόρασα πρόσφατα από GOG (το έχω και σε φυσική συλλεκτική έκδοση) για long-term επιστροφή στον μεγάλο δρόμο των RTS παιχνιδιών καθώς υπάρχουν πολλά μου περιμένουν στην σειρά... Εξαιρετικό παιχνίδι! Πολύ καλά γραφικά ακόμα και σήμερα, real-time PoV για όλες τις μονάδες, unit creation εν ώρα μάχης ειδάλλως δεν την παλεύεις, ενδιαφέρουσες και ποικίλες αποστολές, φοβερή μουσική υπόκρουση, έχω ενθουσιαστεί!
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Παρ&#039; το να λιωνουμε ο ένας, παρ&#039; το και μην το σκέφτεσαι η άλλη, αυτό ήταν. Τις τελευταίες μέρες λιώνω rocket league. Παει το wasteland 2, παει το pillars. Ευτυχώς, παραμένει το darkest dungeon.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Αμάν!!! Άλλαξε το άβαταρ από Dark souls σε RL. Είναι σοβαρά τα πράματα!!!
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,779
B088822F7EB714CD68C9E59F32FB04284AC300B6
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Έχει πέσει καταστροφή στο ΛΟΤΡΟ για να μαζευτούν οι απαιτούμενοι πόντοι ώστε να ξεκλιεδώσω το μεγάλο Eriador Bundle!
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Warthunder παρέα με τον Omen, low tier fights προς το παρόν γιατί είναι και νέο. Τα αγγλικά μαχητικά έχουν πλάκα τελικά.<br><br>P.S. Χρόνε, καλά τα thanks, αλλά καλύτερα μπες να ζήσεις και εσύ το όνειρο <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,883
Επιτέλους τίτλοι τέλους για το Thief με πρώτο playthrough σε Master difficulty κ A Moral Victory achievement (no kills no knockouts).  <br>Στην αρχή ήταν καλό, από την μέση κ μετά το game άρχισε να γίνετια βαρετό κ easy. <b> 6/10</b> από μένα.<br><br>Τώρα ξεκίνησα Portal 2. Μιλάμε παίζω με όλα τα settings MAX !
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,527
:rocket1: :rocket1: :rocket2: :rocket2: <span style="font-size:36pt"><span style="color:eek:range">R</span></span><b>chaos</b><span style="color:blue"><span style="font-size:36pt">L</span></span> :rocket3: :rocket3: :rocket4: :rocket4:
 

castorsia

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 9, 2012
Messages
810
Γύρισα. Μου λείψατε. Η RL με τσάκισε το τελευταίο καιρό.<br><br>Α. Επίσης δεν έπρεπε να με βοηθήσετε να χτίσω ημικαινούργιο σύστημα... Δεν έπρεπε.  :geralt:
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>Γύρισα. Μου λείψατε. Η RL με τσάκισε το τελευταίο καιρό.<br><br>Α. Επίσης δεν έπρεπε να με βοηθήσετε να χτίσω ημικαινούργιο σύστημα... Δεν έπρεπε.  :geralt:<br></blockquote><br>Για πες λεπτομέρειες για το ημικαίνουργιο σύστημα! Πριν κάτι μήνες έκανα και εγώ κάτι παρόμοιο...
 

castorsia

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 9, 2012
Messages
810
Ουσιαστικά είναι, από άποψη χρήστη/gamer, ένα νέο σύστημα. Παίζω χαλαρά πράγματα που πριν δεν ξεκινούσαν καν. Δουλεύω ταυτόχρονα εργασίες (έγγραφο+πολλές καρτέλες+pdf+κλπ) που παλαιότερα θα είχατε κλατάρει το σύστημα.<br><br>11/10 would bug the shit out of Ragequit again :pcmr:<br><br><blockquote><br><blockquote><br>Γύρισα. Μου λείψατε. Η RL με τσάκισε το τελευταίο καιρό.<br><br>Α. Επίσης δεν έπρεπε να με βοηθήσετε να χτίσω ημικαινούργιο σύστημα... Δεν έπρεπε.  :geralt:<br></blockquote><br>Για πες λεπτομέρειες για το ημικαίνουργιο σύστημα! Πριν κάτι μήνες έκανα και εγώ κάτι παρόμοιο...<br></blockquote><br><br>Κερκάφαγκους (λογικά δεν θα προφέρεται έτσι, αλλα γιομάει το στόμα ρε παιδί μου...), εσύ τι εντυπώσεις έχεις;<br>
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>Ουσιαστικά είναι, από άποψη χρήστη/gamer, ένα νέο σύστημα. Παίζω χαλαρά πράγματα που πριν δεν ξεκινούσαν καν. Δουλεύω ταυτόχρονα εργασίες (έγγραφο+πολλές καρτέλες+pdf+κλπ) που παλαιότερα θα είχατε κλατάρει το σύστημα.<br><br>11/10 would bug the shit out of Ragequit again :pcmr:<br><br><blockquote><br><blockquote><br>Γύρισα. Μου λείψατε. Η RL με τσάκισε το τελευταίο καιρό.<br><br>Α. Επίσης δεν έπρεπε να με βοηθήσετε να χτίσω ημικαινούργιο σύστημα... Δεν έπρεπε.  :geralt:<br></blockquote><br>Για πες λεπτομέρειες για το ημικαίνουργιο σύστημα! Πριν κάτι μήνες έκανα και εγώ κάτι παρόμοιο...<br></blockquote><br><br>Κερκάφαγκους (λογικά δεν θα προφέρεται έτσι, αλλα γιομάει το στόμα ρε παιδί μου...), εσύ τι εντυπώσεις έχεις;<br></blockquote><br>Κέρκαφος είναι στα ελληνικά το όνομα ενός αρχαίου θεού/βασιλιά της Ρόδου. Είχε πέσει ψάξιμο για να βρω ένα πρωτότυπο νικ και επειδή συμπαθώ Ρόδο το χρησιμοποιώ...<br><br>Ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα, αλλά ας το γράψω εδώ. Αναρωτήθηκα για τα specs του συστήματος που ανακαίνισες. Εγώ είχα ένα παλιό σύστημα βασισμένο σε C2D 6300, 2γβ ραμ, Nvidia 7950passive. Καλό σύστημα για την εποχή του αλλά μάπα πλέον. Με  αφορμή λοιπόν, την μητρική που κάηκε κάποια στιγμή, έφτιαξα ένα καινούργιο σύστημα για τον πατέρα βασισμένο σε AMD FX6300 και με τα κομμάτια που περίσσεψαν από τον παλιό σκέφτηκα να φτιάξω ένα ημικαίνουργιο σύστημα βασισμένο σε s775. Με αγοραπωλησίες μέσω ίντερνετ, έδωσα απέκτησα μια μητρική καλή από Γερμανία, έναν επεξεργαστή Xeon 5460 από Αγγλία που μόνταρα πάνω στην μητρική, 4γβ ραμ από Αθήνα που πρόσθεσα στα 2γβ ddr2 που διέθετα ήδη, μια Nvidia gtx470 από Θεσσαλονίκη, ένα ssd από skroutz, ένα Keyboard/mouse από eshop.gr και ένα καινούριο κουτί από Άλιμο και έτσι έφτιαξα ένα σύστημα καλό με Windows10 που πάει δυνατά στα 1080 και παίζει Crysis 3 και Shadow of Mordor σε High άνετα. Πλάκα είχε όλη η εμπειρία, αν και τράβηξε αρκετούς μήνες η διαδικασία. Πλέον στο σπίτι υπάρχουν 2 σταθεροί υπολογιστές και 3 λάπτοπ και κάποια στιγμή θα πρέπει να φτιάξω ένα Home Sharing/streaming network. Μόνο αυτό λείπει...<br>
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,532
Τερμάτισα το Lords of the Fallen. Τι απίστευτη παιχνιδάρα ήταν αυτή ρε παιδάκι μου :worshippy: :drinks:<br>Συνεχίζω δυναμικά με το Final Fantasy Type-0 HD  :mosh:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,640
Wolf Among Us, από το Telltale Bundle. Έπαιξα 5 λεπτά και ήδη σκέφτομαι να σταματήσω.<br><br>Κάθε φορά που η Telltale βάζει ένα "Q-mashing" QTE στα παιχνίδια της, ένα άλμπατρος ξεψυχάει στη Σομαλία. ΕΛΕΟΣ που να πάρει ο διάολος, έλεος. 10 προσπάθειες και το παιχνίδι είναι λες και δεν αναγνωρίζει καν τα Q που πατάω. Έλεος.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
^^ Μην το αφήσεις το παιχνίδι θα σε αποζημιώσει για τα QTE στο episode 4  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br><br>Στα του topic Rocket League, what else?
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Μην ακούς την αποπάνω.<br><br>Παράτα το και πάρε Dark Souls. Μαζί με rocket league, κάνουν τρελό δίδυμο. <br><br> :rocket2:  :irenicusds: :rocket3:
 
Top Bottom