What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Sleeping Dogs, αξιοπρεπέστατο, ωραίος κεντρικός χαρακτήρας και στόρι και διασκεδαστικό χωρίς πολλές φανφάρες. Απλά μου ανεβάζει την 290 στους 90 κελσίου.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Wei Shen <img src="/heart.gif" width="" height="" alt="<3" title="<3" class="bbcode_smiley" /><3<3 Πολύ ωραία ιστορία, βίωσα μαζί του το διχασμό ανάμεσα στο καθήκον (αστυνομικός) και την άνοδο στις συμμορίες (φαμίλια κλπ). Καταπληκτική οδήγηση. Κάποια στιγμή πρέπει να το ξαναβάλω...
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
<blockquote>Απλά μου ανεβάζει την 290 στους 90 κελσίου.<br></blockquote><br><br>Μήπως έχεις αφήσει το framerate αχαλίνωτο; Ενεργοποίησε V-sync και δες αν το κάνει ακόμα.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,547
<blockquote>Το Witcher 2 πως σου το έβγαλε; </blockquote><br><br>Γραφικά και μάχη μου το θύμισαν
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br><blockquote>Το Witcher 2 πως σου το έβγαλε; </blockquote><br><br>Γραφικά και μάχη μου το θύμισαν<br></blockquote><br>Μάχη έφερνε λίγο, όντως. Γραφικά φαντάζομαι τα κάστρα; <br><br>Πάντως, ήταν φοβερό παιχνίδι, και το δεύτερο μετά το Assassin&#039;s Creed 2 που πραγματικά προσπάθησα να τελειώσω στο 100% και το κατάφερα γιατί μου άρεσε πολύ! Περιμένω το sequel αν και φαντάζει κάπως OP ήδη εντός του κόσμου της Middle Earth...Πως θα δικαιολογήσουν τυχόν συναπάντημα με κάποιον από το Fellowship;;; <br><br>
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>μάχη μου το θύμισαν<br></blockquote><br><br>Διαφωνώ, αλλά what the hell, θα συνεχίσουμε να&#039; μαστε φίλοι.
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
<blockquote><br>Καταπληκτικό το Syberia, και επιτέλους, ένας ακόμα που παραδέχεται πως κόλλησε, έστω για ένα λεπτό. Είχα βαρεθεί να διαβάζω για το πόσο εύκολο είναι και ένιωθα τελείως στόκος που δεν έλυνα όλους τους γρίφους σε τέσσερα δευτερόλεπτα...<br></blockquote><br><br>To ξανά είχα βάλει το παιχνίδι τα Χριστούγεννα και αν και δεν το ολοκλήρωσα ποτέ, το παιχνίδι είναι όντως εύκολο ρε συ G0O. To σημείο που λέει ο hellboy πάντως πρέπει να έχει κάποιο θέμα. Όταν το είχα πρωτοπαίξει και εγώ όταν κυκλοφόρησε είχα θέμα ακριβώς εκεί και ακόμα και ο οδηγός δεν βοήθησε στο να βρω τα ψηφία, οπότε απλά τα είχα βάλει όπως τα έδινε (ο οδηγός) και δούλεψε. Τότε το είχα αποδώσει στο ότι είχα πειρατική κόπια του παιχνιδιού.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Όσοι διαβάζουν εδώ μέσα θα θυμούνται ίσως που μαζί με τον Μήτσο παίζαμε το Kingdoms of Amalur. Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι χθες και μπορώ να πω ότι με την ολοκλήρωση του, το εκτίμησα περισσότερο και τον βαθμό που του έβαλα νωρίτερα, νομίζω 6,5 του αξίζει περισσότερο, οπότε θα το τοποθετούσα καλύτερα στο 8. Κοντά στις 200 ώρες διάρκεια, με όλες τις δευτερεύουσες αποστολές ολοκληρωμένες, συνολικά περίπου 250 quests, και φτάνοντας το μέγιστο λέβελ 40 κοντά στα 2/3 του παιχνιδιού και με χρήματα που ξεπερνούσαν τα 15 εκατομμυριάκια...Δεν το ολοκλήρωσα 100% βέβαια, άφησα κάτι lorestones χωρίς να τις βρω, δεν κυνήγησα να πιάσω όλα τα αchievements και δεν έκανα κανένα από τα επαναλαμβανόμενα tasks=fetch quests.<br><br>Πολύ καλό παιχνίδι action-RPG, όχι τόσο σε θέμα σεναρίου που δεν ήταν κάτι πρωτότυπο ή διαλόγων ή αποφάσεων ή επιπτώσεων (όμως η ιστορία είχε ικανοποιητική εξέλιξη), αλλά στο θέμα μάχης εξαιρετικό τόσο με melee/ranged όπλα όσο και μαγεία (από τα καλύτερα για να μην πω το καλύτερο στον τομέα gameplay), στην ποικιλία των τοποθεσιών που επισκέπτεσαι αλλά και ο κόσμος/lore του παιχνιδιού γενικότερα, στην ποικιλία των αποστολών και στο πλήθος αυτών με ελάχιστα κλασικά fetch quests, στα όπλα/πανοπλίες/εξοπλισμό (παρότι πάσχει λίγο το σύστημα looting, κατάφερα με λίγο farming+exploiting να αποκτήσω ολοκληρωμένα σετ των πανοπλιών που μου άρεσαν), σύστημα crafting καλό και μπόλικο χιούμορ, ενώ και μετά την τελική αποστολή μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις. Προσωπικά θα ήθελα πιο ρεαλιστικά γραφικά, αλλά αυτό το ανάλαφρο στυλ παραμυθό-καρτούν του πήγαινε πολύ οπότε πάσο, λιγότερα inventory bugs - προσωπικά δεν μου έτυχε κανένα game-breaking bug - δυνατότητα χρωματισμού πανοπλιών και το σημαντικότερο καλύτερη καμπύλη δυσκολίας. <br><br>Πιστεύω ότι το παιχνίδι χαντακώθηκε από άδικες κριτικές που συνεπακόλουθα οδήγησαν σε πτώση των πωλήσεων με αποτέλεσμα να κλείσει το στούντιο - που δεν ήταν και κανένα θαύμα χρηστής διαχείρισης - και συνεπώς να μην υπάρχει πιθανότητα sequel. Παρόμοια περίπτωση αδικίας δηλαδή όπως ήταν και το Too Human στο Xbox360.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,273
Τελείωσα χθες το πρώτο Call of Juarez σε έναν μινι μαραθώνιο hard δυσκολίας. Εντάξει τι να πω; Μπορεί να ήξερα το στόρυ, αλλά και πάλι με καθήλωσε, σε σημείο που κατά 3 και κάτι που τέλειωσα με κάτι δουλειές έλιωσα μέχρι που ξημέρωσε. Πήγα να ξαπλώσω και με ξύπνησαν δις, τη δεύτερη για να παώ στον ελαιώνα, αλλά δεν με ένοιαζε γιατί ήμουν πλήρης από τα επικά τελευταία επεισόδια του παιχνιδιού. Τώρα με τρώει το χέρι μου να εγκαταστήσω και το δεύτερο, αλλά κρατιέμαι μέχρι να διευθετήσω ορισμένες εκρεμμότητες.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Meanwhile, βρήκα τι με χαλάει στο Amalur.<br><br>ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ LOOT. Έχω τιγκάρει stash και inventory, ενώ πουλάω συστηματικά unique items κι armor sets για να αδειάζω χώρο στο stash. Χώρια που προτιμώ να χρησιμοποιώ rare items με gems έτσι κι αλλιώς, με εξαίρεση κάποια όπλα. Όχι ότι δεν είναι καλά τα unique που βρίσκεις, σπέρνουν, αλλά έτσι έχει κάτσει σε αυτές τις 100 κάτι ώρες που έχω ρίξει. Κρίμα που έχει lvl cap, είμαι ήδη 36/40 χωρίς να έχω προχωρήσει το main story πάνω από το 55-60%.<br><br>Αλλά γενικά, πολύ fun to play, έχω σκαλώσει με το παιχνιδάκι. Ο κόσμος του είναι υπέροχος και περνάς άπειρο χρόνο απλά βολτάροντας και ψάχνοντας για κρυμμένες τοποθεσίες. Το όλο concept με τα lorestones επίσης μου αρέσει πάρα πολύ (πρακτικά μαζεύεις τμηματικά την αφήγηση μιας ιστορίας και στο τέλος παίρνεις κάποιο bonus, συν το ότι αξίζει και μόνο για τις αφηγήσεις αυτές καθεαυτές). Χάνεσαι εκεί μέσα, πραγματικά.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>Meanwhile, βρήκα τι με χαλάει στο Amalur.<br><br>ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ LOOT. Έχω τιγκάρει stash και inventory, ενώ πουλάω συστηματικά unique items κι armor sets για να αδειάζω χώρο στο stash. Χώρια που προτιμώ να χρησιμοποιώ rare items με gems έτσι κι αλλιώς, με εξαίρεση κάποια όπλα. Όχι ότι δεν είναι καλά τα unique που βρίσκεις, σπέρνουν, αλλά έτσι έχει κάτσει σε αυτές τις 100 κάτι ώρες που έχω ρίξει. Κρίμα που έχει lvl cap, είμαι ήδη 36/40 χωρίς να έχω προχωρήσει το main story πάνω από το 55-60%.<br><br>Αλλά γενικά, πολύ fun to play, έχω σκαλώσει με το παιχνιδάκι. Ο κόσμος του είναι υπέροχος και περνάς άπειρο χρόνο απλά βολτάροντας και ψάχνοντας για κρυμμένες τοποθεσίες. Το όλο concept με τα lorestones επίσης μου αρέσει πάρα πολύ (πρακτικά μαζεύεις τμηματικά την αφήγηση μιας ιστορίας και στο τέλος παίρνεις κάποιο bonus, συν το ότι αξίζει και μόνο για τις αφηγήσεις αυτές καθεαυτές). Χάνεσαι εκεί μέσα, πραγματικά.<br></blockquote><br><br>Φαντάζομαι τα σπίτια τα έχεις βρει για να φτάσει το σπιτικό μπαούλο τη χωρητικότητα των 155 αντικειμένων, σωστά; Έχεις κάνει και respawning trick με τον έμπορο στο Mel Senshir για να μεγαλώσεις το backpack size; Εγώ έφτασα το 200! Εμένα μου άρεσε το στυλ των μοναδικών πανοπλιών, οπότε μάζευα unique armor sets (αγαπημένα το Eagonn&#039;s Armor FTW, Bolgan Bane Armor, Dvergan Armor, και ένας συνδυασμός Ascendant Armor με Jack Sparrow πινελιές εμφανώς επηρεασμένος από το Dead Kel dlc). Επίσης κάτι απίστευτα unique σφυριά, σπαθιά, μαχαίρια (niskaru hammer + dragonfang + Tirnoch Eyes FTW!). Εγώ κρατούσα όλα τα unique αντικείμενα και τα υπόλοιπα τα έδιωχνα. Ασχολήθηκα μια φορά και με το master crafting αλλά ήταν τόσο generic η τελική πανοπλία που το παράτησα. Εξάλλου ο χαρακτήρας μου θα γινόταν ακόμα πιο OP οπότε δεν υπήρχε νόημα...Οπωσδήποτε πρέπει να εκμεταλλευθείς το salvaging task στο κάστροπου αποκτάς κατά την διάρκεια του Dead Kel DLC άμα θέλεις να βελτιώσεις το random loot drop-rate και να αποκτήσεις μοναδικά αντικείμενα!!!
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Έχω ότι σπίτια υπάρχουν σε όλη τη δυτική μεριά του χάρτη κι ότι backpack upgrade μπορείς να αγοράσεις αντίστοιχα, τώρα έχω 100 inventory slots συν τις 155 του stash. Κρίμα που το stash είναι fixed κι απλά κοινό για όλες σου τις κατοικίες, αλλά εφόσον το έκαναν έτσι, δεν θα μπορούσαν να δίνουν +155 slots σε κάθε σπίτι. Βέβαια, με το fast travel, το κοινό stash δεν έχει νόημα και θα προτιμούσα να έχεις ένα αξιοποιήσιμο σεντούκι σε κάθε σπίτι. Στο Mel Sanshir δεν έχω πάει ακόμα, σκέψου ότι σήμερα πήγα να βρω τη General <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />...
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,889
<blockquote><br> Τώρα με τρώει το χέρι μου να εγκαταστήσω και το δεύτερο, αλλά κρατιέμαι μέχρι να διευθετήσω ορισμένες εκρεμμότητες.<br></blockquote><br><br>Καλά άμα βάλεις το 2 ξέχνα τους πάντες κ τα πάντα για κάνα 3 μερο ανάλογα δλδ κ το πόσο θες να ασχοληθείς.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>Έχω ότι σπίτια υπάρχουν σε όλη τη δυτική μεριά του χάρτη κι ότι backpack upgrade μπορείς να αγοράσεις αντίστοιχα, τώρα έχω 100 inventory slots συν τις 155 του stash. Κρίμα που το stash είναι fixed κι απλά κοινό για όλες σου τις κατοικίες, αλλά εφόσον το έκαναν έτσι, δεν θα μπορούσαν να δίνουν +155 slots σε κάθε σπίτι. Βέβαια, με το fast travel, το κοινό stash δεν έχει νόημα και θα προτιμούσα να έχεις ένα αξιοποιήσιμο σεντούκι σε κάθε σπίτι. Στο Mel Sanshir δεν έχω πάει ακόμα, σκέψου ότι σήμερα πήγα να βρω τη General <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />...<br></blockquote><br><br>Χεχε... Έχεις δρόμο ακόμα! <br><br>Sent from my Find7 using Tapatalk<br>
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,273
<blockquote><br><blockquote><br> Τώρα με τρώει το χέρι μου να εγκαταστήσω και το δεύτερο, αλλά κρατιέμαι μέχρι να διευθετήσω ορισμένες εκρεμμότητες.<br></blockquote><br><br>Καλά άμα βάλεις το 2 ξέχνα τους πάντες κ τα πάντα για κάνα 3 μερο ανάλογα δλδ κ το πόσο θες να ασχοληθείς.<br></blockquote><br><br>Και σε μια μέρα βγαίνει <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />. Μετά έχω να παίξω το Gunslinger από το σχετικό giveaway
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
κοιτα να δεις που υπαρχουν <br>ατομα ππυ παιζουν κ αλλα παιχνιδια περαν του rl
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Το Gunslinger είναι μεγαλειώδης παιχνιδάρα. Από τα παιχνίδια που αισθάνεσαι τυχερός επειδή απλά τα έπαιξες, αντί να διαθέσεις τον αντίστοιχο χρόνο σε οτιδήποτε άλλο.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,273
Μιλάμε ότι  η σειρά αποτελεί μια εκ των καλύτερων δημιουργιών εκεί έξω. Δεν χάνει πουθενά και πραγματικά απορώ που δεν τους μιμήθηκε άλλος ώστε να βγουνε κι άλλα western παιχνίδια.<br>Ακόμη και το Cartel που ήταν με SUV αντί για άμαξες και τσοπερς αντί για αετούς ινδιάνων έβγαζε μοναδική ατμόσφαιρα κι από γ ράψιμο το θεωρώ εξίσου καλό, αν και αδύναμο σε σχέση με τα υπόλοιπα.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Χτες το βράδυ που είχα όρεξη για πιου πίου είπα να βάλω και εγώ το gunslinger να δω τι λέει. Απλώς έγινα φαν της σειράς. Θα επανέλθω για περισσότερα για αυτό και για το ronin... Μαζί με αυτά τερμάτισα και το sonic 1, χωρίς saves και αηδίες. με το παλιό καλό παραδοσιακό τρόπο. Σε game over πάλι από την αρχή.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,889
<blockquote><br>Ακόμη και το Cartel που ήταν με SUV αντί για άμαξες και τσοπερς αντί για αετούς ινδιάνων έβγαζε μοναδική ατμόσφαιρα κι από γ ράψιμο το θεωρώ εξίσου καλό, αν και αδύναμο σε σχέση με τα υπόλοιπα.<br></blockquote><br><br>Το Cartel θα μπορούσε να είχε γίνει ένα συμπαθητικό fps αλλά ουτε το Western στοιχείο έδινε στον παίκτη αλλά ούτε κ το gameplay συνολικά έλεγε κάτι.<br><br>Εβαλα ξανά το DIrt 2 γτ εχω ανάγκη από γκάζια κ δεν έχω κάτι καλύτερο δυστηχώς να βάλω. Εχω το Shift 2 αλλά εκείνο το είχα κολλημένο στον σκληρό κάνα 2 χρονάκια. Φτάνει!<br><br>
 
Top Bottom