Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
^^ Αχ κι αυτό το κόψανε από το ΙΙΙ, αφού αφαίρεσαν τη δυνατότητα να κτίζουν οι Villagers town center. Πάει η στρατηγική παρατάω έναν στην ευχή του θεού και το συναίσθημα πως πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα ναι ακόμα κι αν τώρα μας σβήνουν από το χάρτη. <br>Χαζό ΙΙΙ  :throw: :throw:

Το ΑοΕ3 ήταν (και είναι) καταπληκτικό. Το μόνο αρνητικό είναι ότι του έλειπε το feeling of grandeur που είχε το ΑοΕ2, αλλά από πλευράς multiplayer gameplay πιστεύω πως είναι ό,τι καλύτερο έβγαλε η Ensemble.<br><br>Λέγοντας αυτά, επιμένω ότι θα ήθελα να έβλεπα το ΑοΕ1 να βγαίνει στα πρότυπα του ΑοΕ2, αλλά η Microsoft έκλεισε το studio σε (άλλη) μία "λαμπρή" απόφασή της.<br><br>Το βράδυ θα χαζέψω πάλι το workshop της HD Edition, να δω τι καινούργια καλούδια βγάλανε.

Όσον αφορά τα castle units πάντως θυμάμαι αμυδρά πως οι Τουρκαλάδες ήταν μονίμως banned σε MP ματσάκια (υψηλού επιπέδου και μη), μιλάμε για εποχές Zone ακόμα. Ναι, ήταν τόσο broken οι γενίτσαροι.

Αν θέλετε κόσμο για AoE II HD, υπολογίστε και εμένα. Διαθέτω και το Forgotten ( αλλά όχι το African Kingdoms ).

<blockquote><br>Άμα πάρεις ΑοΕ θα μου πεις για να παίξουμε και κανα ματσάκι μαζί.<br>Το Skyrim είναι η επιτομή της μαλακίας. Να εδώ πίσω μου είναι και ο δράκος που μου έφαγε τα λεφτά.<br>Oblivion & Morrowind όμως χτυπάνε ταβάνι ποιότητας και όποιςο το αρνείται, ειδικά για το ΙΙΙ, να ρίξει μερικές κουτουλιές στα κωλομέρια του Γάϊου, που είναι και της μοδός.<br></blockquote><br>Λοιπόν skyrim έχω ελάχιστα στην αρχή ασχοληθεί, ουσιαστικά δεν έχω επαφή, έχω περιέργεια όταν θα βγει η τελική γυαλισμένη -και καλά- βερσιόν αν θα αισθανθώ την ανάγκη να κάνω καμία κίνηση εχμμμ...θα τσιμπήσω μου φαίνεται για να δούμε<br><br>Με το oblivion καλά είχα περάσει -δεν είμαι αρπιτζοχαρντκοράς- οπότε κρατάω αυτό σαν memory. To morrowind το είχα δει αρκετά για το περιβαλλον, με είχε εντυπωσιάσει θυμαμαι, αλλά το interface σκέτη καταστροφή.

Φίλη, νομίζω πάνε πακέτο αυτά. Εγώ τώρα που το πηρα τα είχε όλα μέσα

Υπάρχουν και σε πακέτο, ωστόσο είναι 2 διαφορετικά DLC.

<blockquote><br>Μάγο όχι Elementalist?  :&#039;( :&#039;( :&#039;( :&#039;( Τσάμπα το pitch που του έκανα. Όλοι τους είναι αρκετά ευέλικτοι οπότε κάνεις ό,τι θες. Και για πες δεν τα σπάει η μάχη;<br></blockquote><br>Elementalist είναι ο Jahan στην ουσία, αν και δε ξέρω πόσο θα μείνει στο party επειδή όλο διαφωνίες έχουμε.  :geralt: :yenn:<br>Η μάχη είναι πολύ γαμάτη, και πολύ καλύτερη από όσο τη φανταζόμουν διαβάζοντας reviews. Είναι δύσκολες στο "Normal" αν δε σου "κόψει" να χρησιμοποιήσεις κατάλληλα elements και βόμβες κτλ.

Πρακτικά στη μάχη το Divinity: OS είναι ένα καλογυαλισμένο Magicka. Μεγάλοι μάγκες οι τυπάδες που ενσωμάτωσαν έτσι το σύστημα. <br><br>G0O o καιρόc γαρ εγγύc, μου φαίνεται.

Βρηκα χθες το πρωι τυχαια αναμεσα σε κατι περιοδικα τη deluxe εκδοση του Lorda of Xulima με το οποιο δεν ειχα αχοληθει ποτε. Για τα δρομολογια που παιζει ιντερνετ ειναι οτι πρεπει.<br><br>Το πλανο για τους επομενους μηνες ειναι ως εξης:<br><br>Lords of Xulima<br>No Man&#039;s Sky<br>Football Manager<br><br>Αν φυσικα βοηθησουν τα οικονομικα...

<blockquote><br>Βρηκα χθες το πρωι τυχαια αναμεσα σε κατι περιοδικα τη deluxe εκδοση του Lorda of Xulima με το οποιο δεν ειχα αχοληθει ποτε. Για τα δρομολογια που παιζει ιντερνετ ειναι οτι πρεπει.<br><br>Το πλανο για τους επομενους μηνες ειναι ως εξης:<br><br><b>Lords of Xulima<br></b>No Man&#039;s Sky<br>Football Manager<br><br>Αν φυσικα βοηθησουν τα οικονομικα...<br></blockquote><br><br>Barbarian και thief μπροστά και priest πίσω. Aυτές οι κλάσεις οπωσδήποτε. Και υπομονή <u>ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ </u>  :salute:

Βασικα εκανα μλκια στην αρχη και ξεκινησα με το default παρτυ και μετα βαρεθηκα να το παρω απο την αρχη. Λες να μη την παλεψω;

Thief τον εχω μπροστα μαζι με warrior και με αλλον ενα που μου διαφευγει. Πισω εχω gaulen με mage και priest.

<blockquote><br>Βασικα εκανα μλκια στην αρχη και ξεκινησα με το default παρτυ και μετα βαρεθηκα να το παρω απο την αρχη. Λες να μη την παλεψω;<br></blockquote><br><br>Ενδέχεται βέβαια κάποια πράγματα να έχουν αλλάξει με updates από τότε που το έπιασα εγώ, αλλά αν είναι ίδια αυτές οι τρείς κλάσεις είναι μονόδρομος. Όπως και η χρήση επιθετικών spells από αυτούς που βρίσκονται στην πίσω γραμή αντί τόξων και άλλων ranged weapons που δεν είναι πολύ αποτελεσματικά σε μεγάλα levels.<br><br>όταν λέω priest εννοώ healer.Όποια κλάση κάνει καλό healing με spells

<blockquote>και άλλων ranged weapons που δεν είναι πολύ αποτελεσματικά σε μεγάλα levels.<br></blockquote><br><br>Shuriken με bleeding effect για να πέφτουν τα πάντα σε 3 turns ftw  :pcmr:.<br><br>Tsok, πρώτον είσαι απαράδεκτος. Μα default party? Ούτε κονσολάδες δεν τα κάνουν αυτά. Ίσως πρέπει να γυρίσεις στο Pokemon Go.<br><br><span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span><br><br>Από εκεί και πέρα, ψιλοαπίθανο να μην είναι επαρκές το default party για να βγάλεις το παιχνίδι, τουλάχιστον από άποψη composition. Το θέμα είναι μην κάνεις μαλακίες με attributes και skills στα level up, κάτι όχι ιδιαίτερα εύκολο στο πρώτο playthrough...<br>

This Is the Police, το αδυσώπητο hit του καλοκαιριού.<br><br>-Φεμινίστριες χρηματοδοτούμενες από ξένα λόμπι κάνουν διαμαρτυρία στο δημαρχείο,<br>-Ο δήμαρχος σου ζητάει να στείλεις 4 αστυνόμους και το SWAT για να σπάσει τη διαδήλωση,<br>-Ο υπαρχηγός σου σε ενημερώνει πως η εισαγγελέας είναι γυναίκα και φεμινίστρια, οπότε σου προτείνει να κατασκευάσεις ψεύτικα στοιχεία για να μην μπορεί να σε κατηγορήσει μετά για "βάναυση διάλυση της διαδήλωσης",<br>-Έχεις την επιλογή να αρνηθείς, να ενοχοποιήσεις με ψευδή στοιχεία τον καλύτερό σου αστυνομικό ("μισεί τις γυναίκες οπότε επέδειξε υπερβάλλοντα ζήλο στη διαδήλωση") ή να πεις πως φταίει ο αρχηγός της Μαφίας, για τον οποίο όμως έχεις ξεκινήσει να κάνεις θελήματα εδώ και λίγες μέρες.<br><br>Αδυσώπητο.

Δεν ξέρω, επέλεξα να κατηγορήσω τη Μαφία και περιμένω να δω τι θα γίνει.<br><br>Θεωρητικά αν δεν καλύψεις το γκώλο σου με ψευδή στοιχεία θα σε κυνηγήσει η εισαγγελέας μετά, και αυτό μπορεί να επιφέρει ποικίλης φύσεως επιπτώσεις (έλεγχος της εισαγγελίας και του τύπου στις δραστηριότητές σου, πτώση της χρηματοδότησης του τμήματος άρα περικοπές προσωπικού, δυσμένεια από το δήμαρχο... who knows).

Λοιπον, μπορει και να κανω νεο παιχνιδι τελικα. Το defalut το ξεκινησα για να δω το παιχνιδι αλλα μου αρεσε και ειχα προχωρησει αρκετα. <br><br>Αξιζει να επενδυσω στο herbalism;

Ti παιζουμε?! Μα τιποτα φυσικα! Αφου εκτος απο mirror edge δεν εχει βγει κατι αλλο μεχρι τωρα ολο το καλοκαιρι. Περιμενουμε στις 23 Αυγουστου να βγει το Deus ex!!

Back