What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Οταν το εγραφα, ειχα στο μυαλο μου κυριως το attack το οποιο πρεπει να το εχεις συνεχεια πατημενο.<br>Α, υπαρχει roll αν δεν κανω λαθος. Σε συγκεκριμενο build ομως.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958
<blockquote><br>Οταν το εγραφα, ειχα στο μυαλο μου κυριως το attack το οποιο πρεπει να το εχεις συνεχεια πατημενο.<br>Α, υπαρχει roll αν δεν κανω λαθος. Σε συγκεκριμενο build ομως.<br></blockquote><br><br>Όπως είπα δεν έχω εντρυφήσει, αλλά σίγουρα υπάρχει κουμπί για auto-attack (το πατάς άπαξ και ο χαρακτήρας σου κοπανάει αβέρτα). Απλά επειδή ορισμένοι αντίπαλοι αλλάζουν συχνά θέση, πρέπει να τους κυνηγάς προτού το ξαναπατήσεις... Όσο για το roll, αν κάποια κλάση έχει π.χ. skill για evade, δεν νομίζω ότι αυτό το καθιστά βασική λειτουργία του παιχνιδιού, όπως είναι στο Witcher 3.<br>Γενικά, απ&#039;όσο θυμάμαι τα δύο παιχνίδια, εμένα ως τώρα μου θυμίζει πολύ περισσότερο Origins παρά DA2 στον τομέα της μάχης. Κι αυτό το γράφω για αρνητικό, καθότι θεωρώ ότι ήταν από τα λίγα πράγματα που το sequel σαφέστατα βελτίωσε (άσχετα αν τα encounters ήταν άθλια σχεδιασμένα) <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>Γενικά, απ&#039;όσο θυμάμαι τα δύο παιχνίδια, εμένα ως τώρα μου θυμίζει πολύ περισσότερο Origins παρά DA2 στον τομέα της μάχης.<br></blockquote><br><br> :lol: εμενα μου θυμιζει το ακριβως αντιστροφο. Το 2 με την tactical του origins. Αν και τη βρισκω πολυ δυσχρηστη.<br>
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958
<blockquote><br>Αν και τη βρισκω πολυ δυσχρηστη.<br></blockquote><br><br>Σ&#039; αυτό θα συμφωνήσουμε, έστω και για αντίθετους λόγους <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <br>Για μένα είναι αρκετά "βαριά" και δυσκίνητη η μάχη, παρότι παίζω rogue. Επιφυλάσσομαι, όμως, γιατί είμαι ακόμα στην πολύ αρχή.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Με mage, θα ελεγα οτι παρατηρω το αντιστροφο παλι.<br><br>Αλλα η tactical ειναι δυσχρηστη.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Μ&#039; αυτά και με &#039;κείνα τελικά ξεκίνησα το Sword Coast Legends κι ομολογώ ότι την έπαθα μια ψυχρολουσία με το κάτι σαν 5η έκδοση που χρησιμοποιεί. Πολύ νωρίς για να πω αν είμαι υπέρ ή κατά, σίγουρα πάντως καμία σχέση με ότι είχα στο μυαλό μου μέχρι σήμερα όταν σκεφτόμουν DnD CRPG.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ρωτα και κανεναν πριν<br><br>http://ragequit.gr/reviews/item/sword-coast-legends-pc-review
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
To είχα διαβάσει το ρηβιού, έκτοτε βγήκαν 2 community packs κι ένα expansion, οπότε στο καλοκαιρινό sale είπα να το δώσω μια ευκαιρία. Διασκεδαστικό το έχω βρει μέχρι τώρα, αλλά σαν συνολική υλοποίηση σου αφήνει τη γενική "ναι μεν, αλλά" αίσθηση, sadly...
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
Προχωράει καλά αυτό το base management, το Pillars of Eternity ντε. Μου τη σπάει όμως ακόμα το ότι δεν έχει premium currency μπας και δε χρειάζεται να περιμένω 2 μέρες για κάθε upgrade <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /><br>Αναγκαστικά λοιπόν ασχολιέμαι με το δευτερεύον στοιχείο του παιχνιδιού, που είναι να μιλάς σε μπαρμπαδάκια και να σκοτώνεις τέρατα, να περνάει η ώρα.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Μετά από 2 εβδομάδες+, ξανάπιασα το Icewind Dale EE. Καθάρισα το Severed Hand και πάω για Dorn&#039;s Deep.
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
VtM: Bloodlines. Το είχα αφήσει μισό εδώ και πολύυυυυυ καιρό και αξιώθηκα επιτέλους να το τελειώσω με Tremere.<br><br>Μπαιχνιδάρα από τις λίγες, δηλαδή άμα η Troika το είχε ολοκληρώσει όπως έπρεπε θα μιλούσαμε για ένα από τα καλύτερα RPGs ever.<br>Από που να ξεκινήσω; Η Jeannete, ο doomsayer στην Santa Monica που απαγγέλλει στίχους από GY!BE, o Jack, ο ταξιτζής που όχιμετίποταδενείναιοCaine, οι Anarchs στο downtown, ο Tzimisce bishop του Sabbat (ο οποίος μια στο τόσο παίρνει τηλέφωνο στην ραδιοφωνική εκπομπή για να προειδοποιήσει για την Gehenna) και τα τερατουργήματα του, η VV, το πόσο αρχ**δι είναι ο LaCroix αλλά ως ένα βαθμό τον καταλαβαίνεις, οι διάλογοι με επιλογές τύπου,<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/l6fLwEQ.jpg" alt="l6fLwEQ.jpg" class="bbcode_img" /></span> η απίστευτη ατμοσφαίρα σε όλες τις περιοχές του παιχνιδιού; <br><br>Όσον αφορά το ending<br><span class="bbcode_spoiler">Μιας και είμαστε Tremere και high clan και όχι πληβείοι διάλεξα τα φιλαράκια μου από την ΔΑΠ, την Camarilla (sorry Damsel). Εξάλλου από ότι φαίνεται μετά το ξεπάστρεμα του LaCroix. prince του LA γίνεται ο "δικός μου" Strauss οπότε ταιριάζει και με το RP (bonus για το εντελώς Indy cinematic στο τέλος).</span><br><br>Note to self, στο εγγύς μέλλον να ρίξω ένα playthrough με Malkavian.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
<blockquote><br>Note to self, στο εγγύς μέλλον να ρίξω ένα playthrough με Malkavian.<br></blockquote><br><br>Ω ΝΑΙ.<br><br>Ξεχωριστή εμπειρία τελείως, σχεδόν σα να παίζεις το Fallout 2 με Intelligence 1, αλλά από την ανάποδη. Τρελά σκηνικά.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
To VtM: Bloodlines τα σπάει. Έκανα βλακεία που δεν το πήρα πριν λίγο καιρό που είχε εκπτώσεις στο gog αλλά θα το τιμήσω μόλις πέσει λίγο.<br>Πρώτο μου playthrough (είμαι στην αρχή σχετικά) και μετανιώνω που δεν το είχα παίξει νωρίτερα.<br><br>Το Ocean House Hotel απίστευτο. Στην αποστολή αυτή,<br><span class="bbcode_spoiler">μπορούσα να σώσω το πνεύμα της γυναίκας; Έψαχνα γενικά αλλά δεν βρήκα κάτι. Μόνο χαραγμένο σε έναν τοίχο το "GET OUT" όπου και έφυγα.</span>
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Ω ναι, το είχα ξεχάσει αυτό<br><span class="bbcode_spoiler">Ουσιαστικά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις το amulet στην Therese και όχι στην Jeannete, που την βρίσκεις πρώτη όταν γυρίσεις από το hotel, όσο κι αν παραπονιέται και κάνει νάζια. Μην φανταστείς ότι είναι τίποτα το ιδιαίτερο, μια επιβεβαίωση παίρνεις στο quest log ότι η Therese φρόντισε να "εξαγνίσει" το amulet και να λυτρώσει το πνεύμα και τελειώνει εκεί.</span>
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,889
<blockquote><br>VtM: Bloodlines. Το είχα αφήσει μισό εδώ και πολύυυυυυ καιρό και αξιώθηκα επιτέλους να το τελειώσω με Tremere.<br><br>Μπαιχνιδάρα από τις λίγες, δηλαδή άμα η Troika το είχε ολοκληρώσει όπως έπρεπε θα μιλούσαμε για ένα από τα καλύτερα RPGs ever.<br><br></blockquote><br><br>Τώρα απλά μιλάμε  για το καλύτερο 3D (εκτός top down isometric δηλαδή) rpg που έχει βγει ποτέ.<br>Με  Malkavian να αρχίσεις στο εγγύς τώρα!!
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Υποτίθεται πως παίζω το Daud, ο φονιάς simulator στο Dishonored DLC. Υποτίθεται πως το παίζω γρήγορα κιόλας.<br><br>Αυτό που κάνω αληθινά είναι να κυριαρχώ στις ranked κατηγορίες καβάλα στους 3000 ίππους (πυραυλοκίνητο είναι μπορεί να λέω και λίγους) του Octane μου. Αυτή τη στιγμή έχω προσωπικό ρεκόρ αγώνων τριών season σε 2/4 κατηγορίες. Ετοιμάζομαι για ένα πολύ μεγάλο τουρνουά  :mosh:<br><br> :praisethesun: :rlball:
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
<blockquote><br><blockquote><br>VtM: Bloodlines. Το είχα αφήσει μισό εδώ και πολύυυυυυ καιρό και αξιώθηκα επιτέλους να το τελειώσω με Tremere.<br><br>Μπαιχνιδάρα από τις λίγες, δηλαδή άμα η Troika το είχε ολοκληρώσει όπως έπρεπε θα μιλούσαμε για ένα από τα καλύτερα RPGs ever.<br><br></blockquote><br><br>Τώρα απλά μιλάμε  για το καλύτερο 3D (εκτός top down isometric δηλαδή) rpg που έχει βγει ποτέ.<br>Με  Malkavian να αρχίσεις στο εγγύς τώρα!!<br></blockquote><br><br>καλά άνετα το ξαναπαιζα το vtm:bloodlines. αυτά τα bugs να μην είχε όταν είχε βγει και θα παραμιλούσαν όλοι (θυμάμαι ο ξάδερφος μου πέτυχε μέχρι και game breaking bug και δεν μπορούσε να τελειώσει ένα playthrough αν και νταξ μιλάμε για τον ξάδερφο μου που σίγουρα έχει κάποια σχέση με τον μιτσο@$%Ρ@%)
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Βάζεις το unofficial του Wesp και είσαι ΟΚ, μάλιστα η έκδοση του GOG που είχα εγώ έρχεται με το patch 9.5 προεγκατεστημένο οπότε δεν χρειάζεται να μπλέξεις. Παρόλα αυτά έτρωγα ένα occasional CtD, κολλούσα και καμιά φορά στις πόρτες αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
<blockquote><br>Βάζεις το unofficial του Wesp και είσαι ΟΚ, μάλιστα η έκδοση του GOG που είχα εγώ έρχεται με το patch 9.5 προεγκατεστημένο οπότε δεν χρειάζεται να μπλέξεις. Παρόλα αυτά έτρωγα ένα occasional CtD, κολλούσα και καμιά φορά στις πόρτες αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.<br></blockquote><br><br>έχω την steam εκδοσή οπότε υποθέτω και αυτή πάει με το patch  οταν αποφασίσω να το παίξω ξανά θα βαλω και το unofficial
 
Top Bottom