What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,012
έφτιαξα ένα βιντεάκι για ΣΑΣ, την ΦΟΒΕΡΗ MASTER κοινότητα :<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=_y70qxTk_5E<br><br>150x Combo στο τέλος. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΡΕΤΕΡ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΧΑΧΑΟ_ΧΑΟ)Α)_ΟΟΑΑΟΧ)_ΑΧΟ)_ΑΧΟ)_ΑΧΟ)_ΑΧ
 

Arwindan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,153
Επιτέλους κατάφερα να τελειώσω το Mass Effect 3 και κατάφερα να δω το τέλος της τριλογίας. Στα περισσότερα θα συμφωνήσω με το άρθρο που έγραψε ο Admiral πριν από λίγο καιρό. Οι επιλογές που έκανες από το πρώτο παιχνίδι ακόμα, μικρό αντίκτυπο είχαν στο τελικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά οι τελευταίες στιγμές του παιχνιδιού είχαν αρκετές δόσεις επικούρας. Το τέλος δεν με χάλασε προσωπικά (το extended cut πάντα) αν και<br><span class="bbcode_spoiler">τα και καλά τέσσερα(?) διαφορετικά τέλη δεν είχαν και καμιά διαφορά πέρα από το χρώμα της έκρηξης από το Crucible. Μετά έκαψα και έψαξα και την indoctrination theory, η οποία ακούγεται όντως πολύ ωραία, αλλά δεν στέκει σε κάποια σημεία. Για παράδειγμα αν τα όσα διαδραματιζόνται από τη στιγμή που ο Shepard χάνει τις αισθήσεις του και μετά συμβαίνουν μόνο μέσα στο μυαλό του, πώς εξηγείται η νίκη στο "καλό τέλος" της καταστροφής των Reapers αφού ο Shepard δεν φτάνει ποτέ στο Citadel και δεν καταφέρνει να ενεργποποιήσει το Crucible;  </span><br>Γενικά πάντως θα έλεγα ότι το πρώτο μου άρεσε περισσότερο από τα τρία, με το τρίτο να ακολουθεί. Συνολικά η τριλογία πάντως δικαιολογεί σε μεγάλο βαθμό τον όρο space opera.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,962
Ως προς το φινάλε:<br><br><span class="bbcode_spoiler">Τουλάχιστον με το Extended Cut προστίθενται τα ending slides για την κάθε φυλή και τον κάθε χαρακτήρα, μιλάς και λίγο παραπάνω με το νιάναρο μέσα στο Crucible, σου δίδεται μια αίσθηση φινάλε ρε παιδί μου ανάλογα με τις αποφάσεις. Πριν το extended cut, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ το ΜΟΝΟ που άλλαζε στα διαφορετικά φινάλε ήτανε το χρώμα που έβγαινε από το Crucible.</span><br><br>Αλλά ναι η τριλογία λογιζόμενη ως ενιαίο έργο είναι αριστούργημα διαστημικών διαστάσεων.
 

Arwindan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,153
<span class="bbcode_spoiler">Ναι δεν έχω δει το πρωτότυπο ending. Ευτυχώς μάλλον  :pP. Η αλήθεια είναι ότι αυτά που λες δίνουν μία καλύτερη αίσθηση κλεισίματος της ιστορίας.</span>
 

Tsok

Moderator
Staff member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,932
Εχω φάει καλό σκάλωμα με το Mad Max. 18 ώρες και ακόμα δεν έχω καθαρίσει τη πρώτη από τις 3 (?) περιοχές.
 

bald_killer_clone

Blackguard
Joined
Jul 26, 2014
Messages
1,418
<blockquote><br><span class="bbcode_spoiler">Ναι δεν έχω δει το πρωτότυπο ending. Ευτυχώς μάλλον  :pP. Η αλήθεια είναι ότι αυτά που λες δίνουν μία καλύτερη αίσθηση κλεισίματος της ιστορίας.</span><br></blockquote><br><br>Εγώ θυμάμαι είχα βουρκώσει για κάνα 3 sec.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,962
Το πρωτοχρονιάτικο δίλημμα για φέτος:<br><br>Season Pass του The Division με 16 ευρώ?<br>Ή ζμπρώξιμο κανενός 20ευρου σε DLC του Crusader Kings και/ή του Stellaris?
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,056
Έχει το Crusader Kings και το Stellaris αναπαράσταση του Trump Tower? Νο? Question answered.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,448
<blockquote><br>Ή ζμπρώξιμο κανενός 20ευρου σε DLC του Crusader Kings και/ή του Stellaris?<br></blockquote><br><br>Με το Στελάρις να έχει φτάσει την κρίσιμη μάζα επικού παιχνιδιού πλέον και το Crusader Kings να είναι έτσι εδώ και χρόνια θα σκεπτόμουν αυτό το combo.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,962
Είναι ρε γαμώτο η απόλυτη μάχη ανάμεσα στην λογική...<br><br><blockquote><br>Με το Στελάρις να έχει φτάσει την κρίσιμη μάζα επικού παιχνιδιού πλέον και το Crusader Kings να είναι έτσι εδώ και χρόνια...</blockquote><br><br>...και το συναίσθημα...<br><br><blockquote><br>Trump Tower</blockquote>
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,056
Όχι Ελλιόν. Η μάχη είναι ανάμεσα στη λογική (θα πάρω ή το ένα ή το άλλο) και το YOLO (θα τα αγοράσω όλα, τα λεφτά είναι χαρτιά και θα βρεθούνε όπως έχει πει άλλωστε και αντιπρόσωπός μας στη Βουλή των Ελλήνων).
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,962
Έχεις απόλυτο δίκιο, παραλίγο να ξεστρατίσω αλλά ευτυχώς με επανέφερες στον ίσιο δρόμο.<br><br>The Division Season Pass + Stellaris Leviathans Pack = LFE.
 

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
9,834
3 λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος, έπεσε ο Μπέηλ. Τίγκα συμβολικό. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα όσο θα ήθελα. Τα drops βελτιώθηκαν αλλά λίγα πράγματα βρήκα από εκείνα που χάζευα στις wiki, τα specific class drops ήταν ελάχιστα (τομέας όπου κοιτάζει τα Van Helsing και ειδικά τα Sacred με τα κιάλια, πόσο τραγικό να πέφτουν αντικείμενα ή από το gamble και να μπαφάρουν όλα τα skills... της amazon ή του paladin, εύγε blizzard  :whatever:) και γενικά ήθελα περισσότερα χρυσά (unique). Βέβαια πέρα από το ψιλοάχρηστο πρακτικά και cryptic crafting (οι runewords μετράνε όμως), στη μεγαλύτερη δυσκολία έγιναν ακόμη πιο αισθητά κάποια προβλήματα του παιχνιδιού με πρώτο και καλύτερο το κάκιστο game design στα bosses, κυρίως τα 2 τελευταία (αν ήμουν σε Hellion Mode θα έγραφα άνετα αρθράκι σχετικά με τις για το πέος σχεδιαστικές επιλογές της Blizzard).<br><br>Επίσης τελείωσα πριν από λίγο το Shovel Knight. Πολύ καλoφτιαγμένο indie platform (σε σημεία θυμίζει τα Megaman), σε σημεία λίγο ζόρι όμως και άδικο από την άποψη ότι όταν έχανες, τα τσουβάλια με τα χρήματα έκαναν ώρες ώρες spawn σε άκυρα και δυσπρόσιτα σημεία (φανταστείτε ένα πράγμα να κάναν οι ψυχές spawn στο dark soul μέσα στο κενό). Πέρα από αυτό και την <strike>κακοσχεδιασμένη</strike>  μέτρια ( <strike>λόγω αναξιόπιστης A.I. και δε θα πω κάτι περισσότερο</strike> οκ εγώ έπαιζα με λάθος προσέγγιση αλλά και πάλι υπάρχουν παράγοντες που δεν ελέγχει ο παίκτης) τελική μάχη, γενικά είναι must για τους φίλους του είδους.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,962
<blockquote>(αν ήμουν σε Hellion Mode θα έγραφα άνετα αρθράκι σχετικά με τις για το πέος σχεδιαστικές επιλογές της Blizzard)</blockquote><br><br>https://www.youtube.com/watch?v=qztuEucrNBc
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,712
@Adhan<br>Ρίξε και μια ματιά στο Plague of Shadows (το campaign του Plague Knight) χειρίζεται εντελώς διαφορετικά σε σημείο που αξίζει 2ο playthrough εαν σου άρεσε. Όλσο βγαίνει και Spectre Knight campaign σύντομα™
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,012
και αφού τερμάτισα και το DLC του Arkham City στο 100%:<br><br><img src="http://i.imgur.com/yfaJtJ9.jpg" alt="yfaJtJ9.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>και έκανα το μεγαλύτερο combo που έχω κάνει :<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/QHefyGh.jpg" alt="QHefyGh.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>339 για την ακρίβεια : <br><br><span class="bbcode_spoiler"><br><img src="http://i.imgur.com/KEfFn6v.jpg" alt="KEfFn6v.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br><br>Σκέφτομαι το εξής :<br>Να αρχίσω και το Arkham Knight, ή να αρχίσω το Spec Ops : The Line?<br><br>Update : Τελικά άρχισα και τα δύο!  <br>Μεγάλη βελτίωση στον οπτικό τομέα μέχρι στιγμής το 4ο Batman. Όπως και στο gameplay. Ίσως κουράσει λίγο γιατί απανωτά τα Batman : AA, AC και AK είναι κάπως overkill...<br><br>Το Spec Ops σε βάζει κατευθείαν στη φρίκη του πολέμου! Στην ατμόσφαιρα τα καταφέρνει. Για να δούμε και στην πλοκή πως τα πάει. Ο οπτικός τομέα είναι λίγο γερασμένος πάντως. Το RAGE που είναι της ίδιας χρονολογίας παίζεται καλύτερα.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,932
Και εγω επαιξα τα δυο πρωτα μπατμαν και το τριτο μολις το πηρα σερι με κουρασε. Το spec ops θα το νιωσεις στο πετσι σου. Εξαιρετικο.<br><br>Συνεχιζω mad max. Λιγο επαναληψη παιζει αλλα δε με εχει κουρασει ακομα. 25 ωρες, ολοκληρωσα και τη δευτερη περιοχη πλην των loot places που λογικα θα τα πιασω σημερα για να ολοκληρωσω και τα projects στις δυο βασεις. Μολις τα καθαρησω και αυτα θα παω στη τριτη περιοχη. Πολυ ξυλικι παντως.
 

[email protected]

Blackguard
Joined
Dec 8, 2012
Messages
1,492
Mιας και πήρα 2-3 παιχνιδάκια στο winter sale, κι είχα και το backlog... είπα να ξαναπαίξω το Knights of the Old Republic. Καμία ελπίδα.<br><br>Τουλάχιστον, αυτή τη φορά έβαλα και το Brotherhood of Shadows mod.
 

Arwindan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,153
The Darkness 2. Ενδιαφέρουσα αισθητική στα γραφικά, λίγο περισσότερη βία από ότι θα ήθελα, ωραίος ο συνδυασμός των κλασικών όπλων με τις "δαιμονικές δυνάμεις" και συνολικά ένα καλό διαλλειματάκι από τα συνεχόμενα RPGs.
 
Top Bottom