καλώς σας βρήκα φίλε Tsok.<br>Σχετικά με το rank του Rocket League μάλλον είμαι στο μηδέν γιατί δεν ξέρω καν που να κοιτάξω για να στο απαντήσω...<br><br>Μιας και ανέφερες το CS:GO μπορώ να σου περιγράψω τον τρόπο που παίζω εγώ:<br>1)Βρίσκω μια ωραία γωνίτσα και κάθομαι να γυαλίσω τα όπλα μου (είναι πολύ σημαντική δουλειά αυτή, δεν είναι "παίξε-γέλασε")<br>2) Περιμένω να έρθει κάποιος μπροστά μου, να με σκοτώσει<br>3) Loopback to 1<br><br>To MadMax ήταν πολύ ωραίο αλλά το βαρέθηκα σχετικά γρήγορα, αν και παίζω στα γρήγορα το main story (δεν κουβεντιάζω την περίπτωση να "καθαρίσω" όλη την περιοχή)<br><br>Για όποιον δεν έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο, με την πληθώρα των ποιοτικών παιχνιδιών που βγαίνουν σχεδόν καθημερινά, είναι πολύ δύσκολο να "ξεψαχνίσεις" κάθε παιχνίδι...<br><br>Αχ.... το FM.... είναι με διαφορά το παιχνίδι που του έχω αφιερώσει τις περισσότερες ώρες... από τις εποχές του ChampionshipManager, μαζευόμασταν σε internet cafe και παίζαμε με τις ώρες (μήνες, χρόνια) ολόκληρες σεζόν....