<blockquote><br>Κατά διαβολική σύμπτωση κι εγώ Batman Arkham Knight παίζω αυτό το διάστημα. Εντυπώσεις μετά από 14 περίπου ώρες: στυλάτο, μουράτο, και σκοτεινό όσο δεν παει, κλασικά φορτωμένο με χίλιες δυο δραστηριότητες για τις οποίες δεν έχω πια την υπομονή (εκτός από μερικά γαμάτα side quests), και ενδιαφέρουσα πλοκή. Υπάρχουν κάποιες "σκιές" στον ορίζοντα γύρω από το κεντρικό story, με κυριότερη ανησυχία μου ότι τελικά<br><span class="bbcode_spoiler">το παιχνίδι θα επιχειρήσει με ανατροπή ή το ηλίθιο side-story του Joker-virus, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον κλόουν ως νυν και αεί αντίπαλο του Batman. Μου αρέσει η νοσηρή/σατανική εκδοχή του χαρακτήρα από τη Rocksteady, γουστάρω τη ψυχωτική ερμηνεία του Hamill, αλλά πραγματικά ΝΙΣΑΦΙ. Είναι meme-worthy πλέον η εμμονή τους μαζί του. Αφήστε και κανέναν άλλο villain να λάμψει.</span><br><br>Όσο για το διαβόητο performance του παιχνιδιού, πέρα από 2 crashes στο desktop, το παιχνίδι τρέχει νερό στο σύστημά μου, ΠΟΛΥ πιο ομαλά από το μετριότατο Arkham Origins που έπαιξα πριν μερικούς μήνες.<br></blockquote><br><br><br><span class="bbcode_spoiler">Εμένα πάντως δε με χάλασε καθόλου. Ειδικά σε λίγες ώρες που θα φτάσεις στο τέλος, θα το φχαριστηθείς και συ πιστεύω.<br><br>Επίσης όπως έχεις καταλάβει κάθε Side Quest έχει και από έναν villain. Εκτός από μερικές περιπτώσεις (landmines, watchtowers κλπ). Έχει και μερικούς νέους εχθρούς που φχαριστήθηκε η ψυχή μου. Τέρμα διεστραμμένοι</span><br><br><br>Σε άλλα νέα μου πήρε 10 ώρες και καμιά 500αριά καντήλια για να βγάλω ένα achievement.<br>ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ